Endnu en skønhed

I går skrev jeg om ‘Alchymist’ – en af de roser, jeg holder aller mest af. Men her er endnu en uundværlig. Flere af jer har skrevet her på bloggen, at da I så denne rose – Aicha, hedder den – fandt I ud af, at I godt kunne lide gul.

 

_20100624_104602

 

Det forstår jeg godt, for denne rose er så diskret i sin fremtoning, at den kan indpasses alle steder. At det tilmed er en dansk sort - frembragt af den kendte rosenmand, Waldemar Petersen – gør kun oplevelsen endnu større.

8 kommentarer:

 1. Bedårende vakker rose, Aicha :) Støvbærerne og det mørkere midte er med på å gjøre henne bortimot fullkommen. Hun har en noe spesiell duft, jeg liker den :) Jeg klippet ned min i vår (ja, tenk så dumt..hva tenkte jeg på...) for å få bedre forgrening fra basis og like etter leste jeg at det ikke var nødvendig. Jeg var sikker på at jeg hadde mistet all blomstring i år ved å klippe, men neida, hun blomstrer og koser seg der hun ligger 10-20 cm over bakken :)

  SvarSlet
 2. en rigtig skønhed, og ja så er gult jo flot,jeg kender ikke denne rose endnu, men den må jeg kigge efter.
  og tak for alle dejlige billeder.
  hilsen anne

  SvarSlet
 3. Den er så smuk og jeg er så glad for min som nu har blomstret i 14 dage. Snart kommer også min Alkymist og den 3. skønhed The Pilgrim i blomst de står lidt i skygge her, men det nærmer sig - hvis bare solen vil vise sig lidt mere:)

  SvarSlet
 4. .....den er gudeskøn, den rose:o)

  Jeg er også (som Lisbeth) meget meget glad for The Pilgrim, som jeg har ansat som selskabsdamer til Aicha. Men Aicha HUN er dronningen. Nu skal hun bare vokse sig stor og mægtig, som det sig hør og bør for en ægte dronning:o)

  Claus, din Aicha bliver vist behandlet med behørig kongelig respekt så sund og struttende som den ser ud..... suuuuuk!:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 5. Tak for en dejlig eftermiddag i din have. Jeg var jo så heldig at vinde en tur i din have på bogmessen sidste år.
  Jeg blev også betaget af Aicha - skønt jeg heller ikke bryder mig så meget om gult.
  Du havde dog flere bede, der changerede i gult og det var så smukt.
  Dit hvide skyggebed er også bedårende - men allerflottest er dine krukker og måden de er sat sammen på.
  Så tusind tak for al inspirationen.
  mvh Karen Jørgensen

  SvarSlet
 6. Ja, Aicha er også en af dem der står på min ønskeliste til når jeg udvider med et til bed, i sarte gule farver. The Pilgrim er også en favorit os mig, den har jeg sammen med White Catheral og GOLDEN CELEBRATION, som jeg syndes slår The Pilgrim. Golden Celebration så jeg i rosen parken i Aalestrup og måtte have den. Den kommer slet ikke til sin ret i billeder på f.eks. Rosenposten. Den har en helt speciel underskøn gylden farve og vil passe perfekt sammen med Aicha, med den gyldne midte.

  VH ADH

  SvarSlet
 7. Jeg holder rigtig meget af de flammende farver - heriblandt. Efter at have set din havevideo overvejer nu kraftigt at finde plads til Aicha.

  SvarSlet
 8. Der skulle stå heriblandt gul ;-)

  SvarSlet