Et måneskinsbed

Som I nok har forstået, er jeg rigtig glad for hvide blomster, fordi de lyser sådan op.

 

_20100606_195121

 

I går aftes foretog jeg et lille eksperiment, og det er det, I ser resultatet af her. Jeg prøvede at tage billeder, da det næsten var mørkt, nemlig omkring kl. 22.00.

 

_20100606_195410

 

Desværre var der ikke måneskin, og resultatet blev da også lidt dystert. Men alligevel interessant, synes jeg. Det er da tydeligt, at alt det hvide lyser op.

 

_20100606_195352

 

Jeg vil gentage eksperimentet en aften, når månen er fuld.

8 kommentarer:

 1. Man kan tydeligt se, at de hvide blomster giver mere lys til billedet. Jeg glæder mig også over mine om aftenenen - også dem, der dufter mere intenst i skumringen - god dag til dig!

  SvarSlet
 2. Sent i går kveld da alle fargene i hagen var borte lyste de hvite nacissene opp. Har planer om å lage et hvitt bed i år. Lurer litt på om
  det at synet svekkes etterhvert som man blir eldre gjør at man setter mere pris på det hvite etterhvert, men det er vel ingen ting vi vil snakke om. Det er lettere å se det som står mest i kontrast til omgivelsene. Ellers gjelder det å se det pene både i hagen, naturen og i menneskene rundt seg. Ha en fin dag!

  SvarSlet
 3. De ser fine ud - dog er det lidt svært at se at det faktisk er lidt mørkt som du skriver, da himlen er ret så lys. ;)

  Hvilken lukketid/ISO/appretur brugt du egentlig?

  SvarSlet
 4. Väldigt vackert (smukt)! Jag måste skaffa lite fler vita blommor... :)

  SvarSlet
 5. Vakkert og rent!
  Hvite blomster kan så gjerne stå alene å skinne!
  Jeg eksperimenterer med kamaraet, syns jeg får best bilder av lyse blomster, når jeg fotograferer etter solnedgang.
  Ha en fin uke!

  SvarSlet
 6. Jättevackert med bilder tagna i så sen timma!
  Det blir ett nästan mystiskt skimmer över dem.
  Ha det gott!
  Ann

  SvarSlet
 7. Nej nej nej nej Claus....det går aldrig med det der natfoto-eksperiment!!!:o) Finder du nu ud af, at måneskinslys og natfotografering bare lige er SAGEN, får du jo ALDRIG sovet:o)!!!!!!! Og så bliver jeg for alvor tanteligt bekymret.....:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 8. Mht. natfototgrafering findes der nogle fantastisk flotte engelske bøger. Bl.a. English Gardens by Night som får en til at ønske, at man bare lige selv kunne tage de samme flotte natfotos.

  SvarSlet