Hjemme igen

Det er selvfølgelæig ritig dejligt at være hjemme igen. Haven stråler, og roserne står på spring. Kl. 9.00 kommer DR, og så skal vi optage et program, der udsendes til august.

 

Claus_20100616_164034

 

Jeg har ikke nået at få taget billeder her til morgen, så I får lige et par fra Holland. De viser en helt eventyrlig rose - ‘Eden Rose’. Den har af en eller anden grund også et dansk navn: ‘Willestrup’.

 

Claus_20100616_163954

 

Man forstår godt, at denne rose har mange tilhængere. Den ser næsten ud som om, den er lavet af marcipan.

15 kommentarer:

 1. Så vakker:) Velkommen hjem, du må virkelig ha hatt en flott tur, og takk for at du har delt noen av dine opplevelser. Gleder meg til både bøker og tv program i fremover:)

  SvarSlet
 2. Takk for fine bilder og hyggelige historier.
  Vil DU lese en morsom hage/nabo-historie, så titt inn på min blogg idag ;-)

  Ha en riktig god helg i SOLEN!

  SvarSlet
 3. Eden Rose - min yndlingsrose. I mine øjne er det den aller, allersmukkeste rose!

  Randi

  SvarSlet
 4. Remoterer denne yderst smukke rose??

  SvarSlet
 5. Vilken underbar ros.Färgen och formen är så fint.Den ser ut att ha allt en ros ska ha.

  SvarSlet
 6. Snälla Clas! Berätta för DR att vi i Sverige är utfattiga på trevliga trädgårdsprogram! Be dom sälja serien till oss!!!!

  SvarSlet
 7. Og det program glæder jeg mig til. God weekened. Hilsen Jette

  SvarSlet
 8. Ljuvligt vacker ros, härliga bilder!

  SvarSlet
 9. Vibeke Askou Jakobsen18. juni 2010 kl. 18.00

  Willestrup Gods ligger i Himmerland og havde tidligere Åben Have med masser af roser, der i blandt Willestruprosen. Jeg tror, at navnet hænger sammen med dette gods....Villestrup Spillene er teater i det fri, opført i smukke omgivelser. Det er en eventyrlig smuk rose! Hilsen Vibeke i BirgitsHus

  SvarSlet
 10. Jeg kan så tilføje at Willestrup rosen har en kusine , som hedder rød Willestrup, som er mindst ligeså smuk. Det er en slyngrose, som bliver mellem 2 - 3 m høj. Den smukkeste af de skønne roser. OG den remoterer

  SvarSlet
 11. Velkommen hjem.
  Willestrup eller Eden Rose er en af mine ynglingsroser, blomsterne er utrolig holdbare som afskårne, derfor helt fantastisk i buketter, og som "marcipanrose" på toppen af lagkager.

  SvarSlet
 12. Og så har Willestrup/Eden Rose (som jeg også lige har plantet og forventer mig meget af) endnu et synonym: Pierre de Ronsard, som var en fransk digter.

  SvarSlet
 13. Velkommen tilbage til et køligt og forblæst DK.
  Roser er MEGET smukke, men de lykkes ikke rigtig for mig. Når jeg ser billederne af Eden Rose er jeg dog lige ved at sige, at den er et "must have".
  God weekend.

  SvarSlet
 14. Aaaaaah.......det rene "BLOG-DRUG":o)

  Af en eller anden mærkelig årsag, opdagede jeg først Eden Rose`s eksistens sidste sommer. Den slog fuldstændig benene væk under mig, da jeg så den i Ålestrup Rosenpark. Kærlighed ved første blik:o) Oh Øjefryd:o) Den er så perfekt, at man umiddelbart næsten tror, den må være kunstig.

  Den emmer af romantik, kirkebryllup, eventyrstemning og bryllupskager.

  Er ny den lykkelige indehaver af denne bedårende rose, som jeg synes er en "must have". Er meget meget spændt og forventningsfuld ......den har store flotte knopper nu.

  Håber Kronprinsesse Victoria har Eden Rose i sin brudebuket idag:o)ET STORT TILLYKKE TIL VORES SVENSKE VENNER:o) Hurra for romantikken...

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 15. Å ja, nyyydelige Eden Rose :) Den er uimotståelig vakker. Jeg har den ikke selv, men så den for første gang i fjor sommer. Knoppene er et lite mesterverk med de limegrønne ytre kronbladene. Dere som har erfaring med Eden; holder blomstene seg fine i regn? Og hvor høy kan rosen bli som klatrer mot vegg?

  SvarSlet