Jeg vil ikke bytte ...

... med de bedste hoteller i verden, når jeg har mulighed for at bo et sted som her. Bed and Breakfast passer lige til min stil og smag,

 

_20100601_063758 _20100601_063811

 

Morgenmaden er et helt kapitel for sig. Ser det ikke himmelsk ud?

 

_20100601_063944 _20100601_063949

 

Jeg beundrer de mennesker, der vier deres liv til denne livsstil, som det er at invitere mennesker indenfor.

 

_20100601_063845 _20100601_063848

 

’Jamen, de får da penge for det!’ er der måske nogle, der tænker. Det er selvfølgelig rigtigt, men beløbet taget i betragtning, synes jeg, at det nærmest er symbolsk, når man tænker på, hvilket arbejde, der er forbundet med dette.

 

Riet har kun et enkelt værelse til gæster, men her kan der til gengæld bo tre - den ene i en alkove! Når jeg kommer tilbage næste gang, skal jeg vise billeder fra rummet. Det er meget charmerende.

 

_20100531_165553 _20100531_164227 _20100531_163951

 

Haven er som sagt også helt fantastisk. Og tænk en gang - på plænen går der geder, selv om haven ligger lige midt i landsbyen ved siden af kirken (lige nu ringer kirkeklokkerne).

 

Have var der intet af, da de flyttede ind - kun brændenælder - men det er er da grundigt vendt rundt på i dag.

 

_20100531_164217

 

Nå, jeg må videre! Riet og jeg skal på tur. Hun vil vise mig nogle ’hemmelige haver’. Om jeg glæder mig ... Hvad tror I?

19 kommentarer:

 1. Hei, Claus!!! Så fantastisk dette ser ut og for en herlighet. Skjønner at dette betyr det gode liv. Kan nesten kjenne hvordan du har det. Bare å nyte. Gleder meg til neste innlegg. Kos deg!!! Hilsen fra solfylte Sandefjord.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det vidunderligt ud. Du er heldig at kunne forene arbejde og fornøjelse i disse omgivelser. Fortsat god rejse.

  SvarSlet
 3. Vilken upplevelse! Hyllan med Zinkkannorna och baljorna är ett sådant vackert stilleben. Ja, ala bilderna är otroliga. Och som jag har sagt tidigare så kan du konsten att förmedla allt det vackra med dina bilder. Tack för all inspiration.
  Ha en underbar dag.
  Pella

  SvarSlet
 4. Luksus på den der måde er ubetalbart....det ser fantastisk ud. Jeg er kun misundelig på den gode måde. Hvor har du fortjent den forkælelse med alt det du arbejder.
  God dag
  Karen

  SvarSlet
 5. Lene Borreskov Andersen1. juni 2010 kl. 12.04

  Hej Claus :-).
  Kærligt tak fordi du deler alt det smukke med os, aldrig har jeg set så smukt et lysthus som
  det sarte lysegrønne ...det passer forunderligt
  sammen med dit indbydende måltid ..nyd det hele
  for mig også.
  Din blog er en daglig fornøjelse og meget lærerig ..tak og god tur hjemad :-).
  Glade hilsener fra Lene.

  SvarSlet
 6. Hej Claus

  Nyd det !!! for pokker... fortsat go' jagt på historie til din kommende bøger...

  hilsen
  Tim

  SvarSlet
 7. Hej i Holland! Sikken en sød morgenhilsen og sikken en poetisk morgenbakke at vågne op til:o) Hende Riet forkæler dig vist ud over alle grænser, Claus:o) Men det har du dælme også fortjent, efter dine sidste mange hæsblæsende fotosafari-uger. Håber freden vil sænke sig over dig, på dette fredfyldte og fuldstændigt eventyrlige sted. Det ligner en filmkulisse fra en svunden tid. Den unikke atmosfære fornemmes tydeligt gennem dine dejlige billeder..... en sand eventyr-have.

  Ja, sådan et sjælfuldt sted, skabt med så stor en kærlighed og æstetisk sans, kan selv de bedste femstjernede hoteller slet slet ikke hamle op med.

  Håber du nyder det i fulde drag. Er spændt på at se din næste blomster-rejse-rapport fra det hollandske.......

  Solskinshilsner fra TANTE GRØN

  SvarSlet
 8. Jeg vil også på Riets Bed & Breakfast:D Hvor ser det herligt ud! Jeg glæder mig til flere billeder!

  SvarSlet
 9. Åh Bed and Breakfast er skønt. Kan anbefale dig at bo på Toldbodhus i Ærøskøbing, de har nogle skønne værelser og morgenmaden er ligeså smuk og indbydende som den du viser billeder af. Desuden er der også masser af smukke haver i Ærøskøbing. Skønt at se billeder fra din tur, så ved vi andre hvor vi skal holde en lille miniferie næste gang. Smiler. Er sgu positiv misundelig på dig.

  SvarSlet
 10. Kære Claus,
  hvor er det smukke omgivelser - og med det morgenmåltid at starte dagen på, så kan det da kun blive en smuk dag:-)
  Nyd rejsen - så venter jeg med spænding på nye billeder fra smukke og eventyrlige haver.

  SvarSlet
 11. http://www.tuindebrinkhof.nl

  Her kan den som ønsker se mer! Flott sted.

  Brita

  SvarSlet
 12. Dejligt, dejligt, dejligt. Der ville jeg også gerne bo, fremfor på hotel. Når man kikker på vildnis der måske kan blive til ens fremtidige have er det altid en god ide at kikke på det ukrudt der gror i haven (såkaldt indikatorplanter). Brændnæller og helst mandshøje er det allerbedste man kan finde. Hvor brændnæller eroberer et stykke jord fra de andre typer ukrudt ved man at der er dejlig næringsrig muldjord og derfor grundlag for et fremtidigt paradis. Iøvrigt er brændnæller nemmere at komme af med end de andre typer ukrudt der kan fylde en hel grund.

  SvarSlet
 13. Det ser virkelig dejligt ud, en lille perle! Og jeg synes som du det er fantastisk at nogle mennesker besluter sig for at åbne sit hjem til et B&B, ha en fin havetur!/Sophia

  SvarSlet
 14. Flere billeder fra stedet gør mig blot mere forelsket. Claus u har i sandhed ret i at det er et fabelagtigt sted. Og nu er jeg straks mere fortrøstningsfuld over udfaldet af min have, hvis et brændenældevildnis kan blive til det der. Og Lysthuset, tror lige jeg er blevet overbevist om at grøn må blive farven på vores hus

  SvarSlet
 15. FANTASTISK! Er helt klart misundelig, på den gode måde. Men hvor har du fortjent det og TUSIND TAK, fordi du deler alt det skønne med os.

  SvarSlet
 16. Så ljuvligt! Vilken frukost och vilken värme och så vackert!!

  En skön vistelse önskar jag dig,
  Maria

  SvarSlet
 17. Taknemmelig over at have zoom-funktion på computeren, for så kan man få alle enkelthederne med, når man forstørrer billederne.
  Det er så vidunderligt, når mennesker har sans for skønhed, der i øvrigt ikke behøver at udmønte sig i overdådigheder - men kan bestå af ganske enkle - men smukke ting!
  Får jo helt hjertebanken af glæde.
  Bedste hilsner og fortsat safe journey!

  SvarSlet
 18. Sådan et sted kan man da rigtig slappe af, det ser så dejligt ud:-)

  SvarSlet
 19. Ja, det er mageløst, men jeg har nu også været fan af Anne og Claus siden 2004, hvor jeg var så forudsigelig at optage næsten alle programmerne. Jeg ser dem hvert år, ja flere gange i løbet af sommeren. Så min lille have er fyldt med alle de sete planter. Jeg har nu i mange år selv gjort som Claus, men sjovt er det nu at se, at det ikke kun mig, der er skør med bladformer og fravesammensammensætninger.

  Hilsen Janne

  SvarSlet