Livstegn

Ja, som Inga skrev i går, er det godt, at det ikke er mig, men blot min computer, der er brudt sammen. Jeg har det helt og aldeles udemærket, men det har min bærbare computer ikke! Jeg er i København og fotograferer i disse dage på hele Sjælland, og da jeg i går morges sad her på hotellet og drak min morgenkaffe, skulle jeg lige til at skrive et indlæg til bloggen. Hvad skete så? Har I gættet det? Jeg væltede kaffen, og en del landede i computeren. Død var den. Derfor måtte jeg ringe til kontoret og bede dem om at skrive på bloggen, at jeg var blevet lovligt forhindret i at skrive indlæg. Imidlertid har jeg nu fundet ud af, at der er computere til rådighed her på hotellet, og det er en af dem, jeg skriver på nu. Dog kan jeg ikke overføre billeder. Jeg er på vej ud af døren til de skønneste haver. Jeg kommer tilbage senere, og i mangel af fotos skal I få nogle links.

6 kommentarer:

 1. Hej Claus. Det er næsten en nærdødsoplevelse at være uden den bærbare når man er vant til at have den til rådighed hele tiden ik.. :)

  Når du får tid, håber jeg at du vil kigge over til mig her:

  http://henriettesaltanblog.blogspot.com/2010/06/endelig-som-det-skal-vre-herude.html

  MIn altan er lige nu helt vidunderlig og jeg er faktisk lidt stolt af, at det på trods af den sene udvikling nu ligner det jeg drømmer om.. en lille oase i byen, med masser af frodighed.

  Rigtig god tur rund på øen og venlig hilsen
  Henriette fra Vanløse

  SvarSlet
 2. Jeg har lige flyttet mit kaffeglas i behørig afstand til arbejds stationen....(tak for påmindelsen) uh det er frustrerende når den bærbare ikke virker.
  God dag ude i haverne.

  Karen

  SvarSlet
 3. Hej Claus! Dejligt med et livstegn fra dig, Sweet-pea:o)

  Tusind tak for dine søde ord her på bloggen:o)

  Ja, flydende væsker og moderne teknolgi er en uhensigtsmæssig kombination:o( For ikke så længe siden druknede jeg min mobil i en en liter cola. Det kom den sig aldrig over.
  Håber din bærbare kan genoplives igen?!:o)

  Hav en udbytterig og interessant dag med fantastiske photo-opportunities......og hold for guds skyld kaffekruset laaaaangt væk fra kameraet.....dit 3.øje kan du/vi bare IKKE undvære:o)

  Solskinsknus,
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 4. Uff da, så leit med syk pc. Jeg vet ikke hva osm er verst å miste pc, mobiltelefon eller bil - man blir jo totalt 'lost in space'. Håper den lar seg reparere raskt! I mellomtiden får du kose deg i de nydelige havene på Skjælland og ta mange fine bilder :)
  Et av høydepunktene på ferier da jeg var barn, var turen fra Helsingør og sydover på Strandvejen. Allerede da jeg var 7-8 år gammel la jeg merke til de koselige husene og prydelige havene hvor husene til og med hadde navn. Det var da jeg ble vilt forelsket i vindmøller, jeg har fremdeles en forkjærlighet for dem. Men nå er det de gamle, store 'ekte' vindmøllene som betar meg, de er et fasinernede syn.

  SvarSlet
 5. Gleder meg til bilder:) Og ha en masse god dag, og flotte opplevelser:)

  SvarSlet
 6. Jeg kjenner meg godt igjen, for min del var det et glass med meget god rødvin som ble ødslet over tastaturet. Bokstavene e og r kom seg aldri og etter kort tid ble det nyinvestering. Stasjonær pc dog, litt rimeligere enn å skifte en hel bærbar :-)
  Følger bloggen din daglig Claus, takk for masser av inspirasjon!

  SvarSlet