Mere vildt

I de forløbne dage har emnerne blandt andet været det vilde kontra det stringente, og nedenstående billede synes jeg virkelig viser, hvor vigtigt det er med modsætninger.

 

_20100615_192649

 

I går aftes kom jeg forbi denne eng, som jeg ganske givet ikke ville have lagt mærke til, hvis det da ikke var for den brede klippede gang og den store urne på søjlen midt i. Enkelt og dog effektfuldt.

 

 

Flere af jer har spurgt på rosennavne i forbindelse med billederne fra Riet Brinkhofs have. Her må jeg melde pas. Jeg kender ikke alle roser, og først når billederne skal publiceres, finder jeg ud navnene.

5 kommentarer:

 1. Dine aften og morgen billeder er eventyrlige, billedet i forrige indlæg med stråtaget og roserne er simpelthen ..... dejlige ♥

  SvarSlet
 2. Det var da et pragtfuldt billede, godt forstå du stoppede op. Først tænkte jeg, "og hvad er så formålet med det?" - men hvem siger der skal være et formål, man kan jo også bare ha' humoristisk sans eller ha' en urne i overskud!! ;o)

  SvarSlet
 3. Underbart snyggt! Hälsn mimi

  SvarSlet
 4. Du kan glæde dig over at det ikke kun er held der bringer dig så meget godt i livet.
  Der skal bestemt også RIGTIG megen erfaring, energi og dygtighed til. Du laver så eventyrlige billeder at jeg bare lige MÅ ind og kigge....et par gange hver dag.

  Karen

  SvarSlet