NB.

Mon ikke de fleste af os er i haven i aften, hvor vejret er flot? Jeg vil dog lige fortælle, at Havedrømme-udsendelserne nu udsendes på DR1 i aften og de næste tre tirsdage kl. 20.30.

Bemærk, at det er genudsendelser.

7 kommentarer:

 1. hvornår kommer der NYE afsnit?

  SvarSlet
 2. Hej Claus
  Den klokkeranke du taler om idag, har jeg netop erhvervet mig fra botanisk have. De fortalte mig den er et-årig - og så tænker jeg om du måske har en snedig måde at få den til at overleve til næste år ? frø, stikling, tildækning ? Den er jo rimelig pricy...
  Mvh Stig

  SvarSlet
 3. Jeg så det, og blev ganske forelsket i skærmliljen :-)

  SvarSlet
 4. Bella - der kommer nye programmer til august

  Stig - jeg sår klokkeranken i marts. Frøene er da til at betale

  SvarSlet
 5. Tak for info Claus, men så det lidt for sent. Vil se det næste uge :-) og glæder mig til det.
  Tak for alle dine skønne indslag.
  k. Gro

  SvarSlet
 6. Klokkeranken er gået hen og blevet mit problembarn! Har sået 2 gange dette forår, absolut INTET har vist sig. Var blevet rådet til at sætte frøene på højkant (!!!), - det lod de sig heller ikke påvirke af! Forsøgte at finde en færdig plante på planteskolen, men næ nej!! Nu er jeg så også blevet stædig, så selv om det ikke lykkedes i år, så sætter jeg gang i den helt store klokkeranke-produktion næste forår, for jeg elsker noget der kravler i højden og smuk er den... - for dem der ka'! ;o)
  klokkeranke-hilsner fra fru friis

  SvarSlet
 7. Skønt med dejlige haveprogrammer man kan blive klogere af, og nu DR har gang i genudsendelserne kunne de så ikke lige vise Haven i Hune, Alverdens skønne haver med Audrey Hepburn som vært, A English Country Garden med Rosemary Verey og Den Victorianske Køkkenhave igen. Det er da genudsendelser man aldrig bliver træt af. Kunne du ikke lade beskeden gå videre :o)

  SvarSlet