Roser, roser, roser

I dag har jeg været i en del skønne haver for at fotografere. Og de bliver vist ikke skønnere end nu, for NU blomstrer roserne. Her er en oplysning til alle rosenelskere: På søndag d. 4. juli er der Rosenfestival på Herregården Sønderskov ved Brørup i det sønderjyske. Det er et arrangement, jeg absolut kan anbefale. Det er simpelthen fantastisk. Læs mere på www.rosenselskabet.dk

8 kommentarer:

 1. Der skulle jeg gjerne vært:) Takk for tipset, det skal spares til et annet år:) Jeg skal ned til danmark igjen, men ikke før i uke 30:) Klem

  SvarSlet
 2. Jeg sier som Linda; den som hadde kunne være der! Nå har rosene begynt å blomstre her også, de fleste buskene er tettere, større og mer knopprike enn tidligere. Men Souvenir D'Alphonse Lavellée fikk seg en stor smell denne vinteren og er knøtt liten. Jeg lurer på om jeg ikke skal kjøpe et nytt eksempalr, for dette er virleig en må-ha-rose. Derimot har enfant de France virkelig kommet i god vekst og står med tallrike knopper :) Jeg klippet mange helt ned i år - ett av bedene er bare 3 år, men neste år skal de få lov til å slippe seg mer løs. Vi har akkurat begynt rosemånenden, juli er jo rosene høysesong. Så jeg håper virkelig du ikke bare skal reise denen måneden Claus, men også kan være mye hjemme og nyte haven din.
  Jeg tror forresten jeg er i ferd med å få abstinenser etter blomsterrike innlegg fra deg! Dvs - du er savnet :)

  SvarSlet
 3. Tack för tipset, det sparar jag till nästa år!

  SvarSlet
 4. Tak for tippet, Claus!! Jeg er heldigvis i nærheden af Brørup - og har tid på søndag! Så det bliver vist til en lille udflugt den dag!

  Mange hilsner

  Anette

  SvarSlet
 5. Er desværre ikke i nærheden, så jeg må nyde mine egne 200 stykker - i Bogense er der Rosenfestival engang i august, det har undret mig, for der er mange roser, der er helt færdige på det tidspunkt...

  SvarSlet
 6. Ulla sagde;
  Laubjerg Rosenhave ved Ringkøbing har Rosenkåring d. 3. og 4 juli. Også et meget meget spændende sted.

  SvarSlet
 7. Hej
  Jeg var på Sønderskov og det var fantastisk smukt...måtte også købe 2 roser til haven "Sønderskov rosen"
  Rikke

  SvarSlet
 8. Hello i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when
  i read this post i thought i could also make comment due to
  this sensible paragraph.

  Here is my homepage forex signal provider

  SvarSlet