Stadig blomster

For tre uger siden så bedene langs alleen således ud. Og der er stadig allium-blomster, som det fremgår af billederne her. Det skyldes, at vi har lagt løg af to forskellige typer allium.

 

20100628_093210

 

Først blomstrede Allium aflatunense i industrielle mængder, og nu er det ‘Globemaster’, der har taget over. Den blomstrer noget senere og længere. På den måde er det muligt at forlænge sæsonen. Det er da smart ikke?

 

20100628_093256

 

Nu kører jeg til Sjælland, hvor jeg de næste dage skal fotografere haver. I skal nok få lov til at kigge med.

8 kommentarer:

 1. Så smart:) Godt å kunne forlenge blomstringen til disse skjønne:) Nå er vi hjemme igjen og har allerede vært i hagen og jobbet:) Nok en gang takk for en flott opplevelse:)For en deilig å hage å være i:) Jeg har fortsatt ikke ord for hvor flott det var. Og det var jammen flott å rusle rundt i gatene ved kolonihagene også. Masse inspirasjon, deilig:)

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Rigtig god tur til Sjælland!
  Vil lige fortælle dig, at jeg fik din bog, Drivhusdrømme, i fødselsdagsgave i går.
  Og nu er jeg HELT væk!!!
  Jeg vil have dem alle sammen!
  Kender du til en stor og billig grund i Århus?
  Vi er nødt til at flytte, så jeg kan få plads til alle fristelserne!:-)
  KH-Marianne, der bare ælsker din blog!

  SvarSlet
 3. Fantastisk at du stadig kan have så flotte prydløg, Claus! Skønt med alle de blomsterfif, du lærer os:o) Et herligt gensyn med dine boble-skumbads-billeder:o)

  "Hvis mennesker var lidt mere som blomster, så ville de:
  Takke for en ny dag, ved at folde ud deres pragt i morgenduggen.
  Neje i ydmyghed for vinden.
  Sprede glæde uden at forvente at modtage.
  De ville i nøjsomhed drikke af regnen.
  Een art ville i dyb, oprigtig interesse kigge på en anden.
  De ville tage næring til sig af jorden,
  men altid kun for at sikre sig deres overlevelse.
  De ville altid strække sig mod solen, aldrig mod skyggen.
  Og de ville fryde sig over hinandens mangfoldighed og farvepragt."
  - Lene Aggerholm -

  Rigtig god fotosafari til Sjælland, Claus. Glæder mig meget til dine foto-reportager:o)

  Mange solskinshilsner til dig - og alle dine læsere:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 4. Ja det er da rigtig smart, dem må jeg have til efteråret, de er kønne i staudebedet.
  Ser frem til din bog til efteråret.

  SvarSlet
 5. Hei Claus! Det er første gang jeg er innom din blogg, og jeg er helt overveldet over din fantastiske hage, og dine vakre bilder på bloggen! Selv er jeg helt i startfasen med min egen hage, og får masse inspirasjon i fra deg! Tusen takk for at du deler så mange herlige bilder og tips! Hilsen Siren :)

  SvarSlet
 6. Jo, det er da smart! Skønne billeder som vanligt.

  God tur,- vi glæder os til billeder.

  SvarSlet
 7. Kjære Claus, i deilige Danmark!!!

  Takk til deg og til TANTE GRØNN for de fine skrevne ord til meg. Tusen takk! Ja jeg kunne vel tenkt meg at avstanden mellom oss ikke var så stor, for da kunne jeg kommet på hagevandring hos Claus og drukket kaffe med deg, TANTE GRØNN!!! Da tror jeg nok praten hadde godt!!!!!!!!! Ang. blogg, går jeg fortsatt med tanken om å få min egen en dag, men tiden strekker ikke til. Men følg med, den kommer. Reiser på hytta igjen imorgen. Ha en fin sommerdag begge to. Hjertens fra idag flotte Sandefjord.

  SvarSlet
 8. Har selv lige været på Egeskov Slot, og dér havde de brugt præcis samme princip (;
  Det er sku' smart nok!

  SvarSlet