Endnu en video som lovet

14 kommentarer:

 1. Jeg er totalt henført, det er ubeskrivelig frydefullt å se denne oasen i blomst :) I dag beiser jeg verandaen, og hva er vel bedre å fylle pausene med enn den fullkomne nytelsen det er å se haven din på film. Neste år MÅ jeg få tak i gulrot med 'dusk', legebaldrian er også notert. Den er helt bedårende :) Da var det ut til malekosten igjen...

  SvarSlet
 2. Hej.
  Det er så super herligt at få ny inspiration fra dig hver eneste dag. Og når vi så tilmed bliver begavet med hele 2 så skønne videoer, så bliver det vist ikke meget bedre.
  Kh Helle G

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke ord for den flotte hageopplevelsen i dag:) Nå gleder jeg meg vilt til å nyte nye bøker, fordøye bilder og inntrykk.
  Tusen tusen mange takk:) Klem

  SvarSlet
 4. Hej Claus..

  Herligt med 2 hele videoer fra din have..:-)
  Når du går rundt og fortæller og filmer alle dine pragtfulde blomster føler jeg sådan en afslappende ro indeni, næsten som en meditations video...:-o)
  Det er nogen fantastiske roser du har, ja alle dine planter er skønne.
  Jeg fatter ikke hvordan du får tid til det hele, have,rejser og bøger. Og firmaet ikke at forglemme...:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 5. Virkelig flot og til god inspiration!

  SvarSlet
 6. Takk for to flotte hagevandringer på en dag, jeg er full av beundring. Et slikt overflod av roser og vakre planter, det er nydelig.

  SvarSlet
 7. Kære Claus!

  Mange tusind tak for de to vidunderlige video-havevandringer, du har taget os med på idag. Det er den rene balsam for sjælen - og du da har rigtigt forkælet os med hele TO spændende afsnit. Det var også noget af en "cliffhanger" du lavede iaftes, da du lovede os søndags-video-guf:o) Det må svare til et løfte om fredags-slik for børn:o)

  Nu ved vi, hvor Edens Have ligger. Den ligger -af alle steder - i Risskov:o) Helt fantastiske farve- og plantesammensætninger, du har formået at skabe. Din have fortjener virkelig international berømmelse og anerkendelse, for den er helt unik og "one of a kind". Dens lige findes simpelthen ikke:o)

  Næste år skal jeg have skruet tonsvis af gulerødder i jorden. Et fantastisk syn!:o) Og så skal jeg have fundet en Pimpinella Rosea. Den må kunne opdrives på nettet. Den yndighed kan jeg simpelthen ikke leve uden.

  Tak for fiffet med de små, lave korsetter til geranierne. Jeg elsker geranier sammen med roser, men har et lidt ambivalent forhold til dem, da de vælter på den ufede måde. De skal helst væve sig graciøst ind blandt naboerne.....og ikke bare falde gumpe-tungt ned til den ene side. Må ha` kreeret nogle små raffinerede og pikante geranie-korsetter:o)

  Undskyld, at det blev en hel roman!! Men hvad hjertet er fuldt af, løber munden (fingrene) nemt over med.

  Skal ud og holde stige for ham jeg deler avis med. Han klipper hæk og den er så høj, at den kræver en stige. Synes det er en helt fin arbejdsfordeling:o)

  Mange hilsner fra een, der ikke forstår kunsten, at fatte sig i korthed......

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 8. Det er første gang jeg ligger en kommentar her, selvom jeg følger bloggen hver dag...
  Det er skønt at se din have som video, det gør det meget nemmere at vurdere størrelse på de planter, du lokker os til at købe - har allerede flere af dem du har nævnt på din fantastiske blog, på ønskesedlen :o)
  Og skønt at se hvor tæt man faktisk kan plante :o)
  Du gør en stor forskel, for os have mennesker :o)

  Hilsen en 25-årig have afhængig :o)

  SvarSlet
 9. Tusind tak for to pragtfulde videoer.

  Jeg er helt enig med Mrs Bucket, dine videoer er ren balsam for sjælen. Og så lærer vi en masse nyt hver gang. Ærgeligt at det er sent om aftenen, for jeg er parat til at hoppe direkte ud i haven og se hvor jeg kan gøre nogle af dine 'fif' efter :-D

  Endnu engang tak for alt den tid du bruger på din pragtfulde blog.

  Mange hilsener
  Hanne i Glostrup

  SvarSlet
 10. Takker for endnu en dejlig oplevelse!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 11. Lene Borreskov Andersen28. juni 2010 kl. 09.42

  Det har været en ren nydelse at se dine 2 havevideoer, jeg beundrer din farvesans og er ved at falde bagover ved synet af roserne så smukke, og med et løv der gør mig misundelig på
  den gode måde ;-).
  Jeg har som altid sprøjtet mine roser med de samme midler som du bruger, men men mine roser har desværre allerede lidt gule blade.
  Blandt mine engelske roser har jeg en som er så lig din rose Aicha (stavning?), at jeg næsten tror det er den samme ..min rose hedder Windrush, er engelsk og blomstrer til frosten kommer ..den er meget, meget smuk. Tænker på om
  du kender den når du nu holder så meget af rosen
  Aicha :-))??
  Ønsker dig en god dag.
  Glade havehilsener fra Lene.

  SvarSlet
 12. Tak for en dejlig og inspirerende video - de gule bede er helt fantastiske og hvilket flot langt kik ned ad gangen:) Der er desværre sket det her at porrerne er rådnet og væltet, har du et fif?

  SvarSlet
 13. Kære alle,

  Jeg er ked af, at jeg sjældent får svaret på de spørgsmål, I har her på bloggen. Lige nu 'knokler' jeg rundt ude i haven, men i aften håber jeg at få en stille time på et hotel i København. Så skal jeg prøve at komme tilbage med lidt svar. Men som før nævnt: Jeg kan ikke påtage at svare alle jer, der mailer direkte til mig.

  Klem (det lyder så hyggeligt) fra Claus

  SvarSlet