Alle taler om vejret …

… men ingen gør noget ved det! Her i Danmark er mange af den opfattelse, at det var den danske humorist, skuespiller, maler og forfatter, Robet Storm Petersen, der sagde dette. Men fakta er vist, at det var den amerikanske forfatter Mark Twain, som var ophavsmanden. Rigtigt er det i hvert fald, at alle taler om vejret!

 

20100810_153051

 

Her i århus har det været en skøn sommer nmed masser af sol tilpas med regn. Vi har ikke været ramt af de store katastrofer. Frygteligt er det for alle de, der netop har fået oversvømmet huse og haver. Det må ganske enkelt være ubærligt, når man som en af mine venner pludselig står med fyrre kubikmeter vand i kælderen.

 

20100810_155624

 

Sommeren igennem har jeg mange vejrafhængige aktiviteter, bl.a. tv-optagelser, og derfor er jeg ofte på nettet. Og når jeg skriver dette lille indlæg i dag, er det fordi, jeg er blevet opmærksom på en helt fantastisk norsk vejrudsigt – nemlig www.yr.no. Det er simpelthen en fantastisk side, hvor man kan søge på byer over hele verden – syv millioner siges det – og se vejret time for time.

 

Siden er nu lagt ind under ‘foretrukne’ på min computer.

7 kommentarer:

 1. Helt enig, ligget nu også under mine fortrukne.

  Måske du får brug får den næste år, hvis du altså skal lave en tv version af din nye havebog. Et haveprogram, hvor vi følget årets gang i din have - blot et forslag ;-)

  /Bo

  SvarSlet
 2. Hei Claus. Om du har Iphone eller en Android mobil, så kan du også legge den til som App på din telefon. Tjenesten er gratis og fin for deg som reiser så mye ;-)
  Hage apps for Iphone og Android er jo kanskje noe en forlagsbransje kunne utvikle..? Tenk en plantedatabase app!! Da kunne vi slå opp all nødvendig informasjon om en plante når vi står i butikken og er i tvil om den passer i vår hage. Jeg ville i alle fall kjøpt en slik app! ;-)
  Ha en riktig fin dag!
  Klem Stein

  SvarSlet
 3. Sikke en god vejrudsigt/vejrstation.Jeg er en der holder meget øje med vejret.Så tak for linket.
  Hanne

  SvarSlet
 4. Lene Borreskov Andersen17. august 2010 kl. 13.14

  Ja Claus :-) ...du favner vidt og bredt og deler
  gerne med os som er trofaste fan af dig og din
  blog ..tak for tippet og for alt det andet du
  giver os med rund hånd :-).
  Klem Lene.

  SvarSlet
 5. Tak for tippet - den kan så gar klare en vejrudsigt for vores lille bitte by Havdrup.

  Kan man tillade sig at klage, når man ikke har vand i huset, men hele drivhuset står under vand? Min kære mand har sænket gulvet i mit skønne drivhuset fra sidste år - det er åbenbart knap så hensigtsmæssigt. Lige nu kører pumpen for fuld skrue. Jeg glæder mig over, at vi i det mindste ikke har en dråbe inde i huset.

  SvarSlet
 6. Smuk bild Claus! Vädret har verkligen inte varit lätt att förutspå denna sommar. Jag har varit och besökt Danmark de vill säga Bornholm och Christiansö denna sommar, vilka små paradis! God mat och dryck också. Ha det gott/ Tyra

  SvarSlet
 7. Det er ikke alltid yr treffer så godt i spådommene sine, prøv også www.pent.no som også har time for time visning. Jeg synes pent.no har en høyere treffrate og bruker dem begge :) Har de likt værvarsel, stemmer det som regle. Og jo, jeg er en værnerd :))

  SvarSlet