At se lyset …

20090816_051842

 

Det er netop det, det handler om, når man fotograferer. Her i august begynder lyset at blive mildt og varmt. Specielt, hvis man går tidligt ud. Det kan jeg kun anbefale.

 

20090816_052135

 

August og september er to af mine absolutte yndlingsmåneder. For det er her, man kan se, om man  lykkes som gartner. På denne årstid skal der føres en indsats for at holde floret ved lige.

 

20090816_051859

 

Her bugner haven, og der er rigtig høststemning. Et skønnere skue kan man ikke ønske sig.

 

20090816_052104

11 kommentarer:

 1. Kan kun være enig august og især septmeber har et otrolig smukt lys, og en mættedhed i vækstligheden.
  her er regnvejr efter måneder af tørke, godt men lidt kedeligt.
  Sophia

  SvarSlet
 2. Nøøøøøøjh altså - fantastiske billeder - jeg kan slet ikke forstå, at det er samme have, som jeg så i juni måned... måske jeg også helt kommer til at holde af sensommeren... Har altid syntes at sommeren er forbi, når pæonerne takker af ;-)

  SvarSlet
 3. Det er den bedste del af året på Bornholm, vi nu har taget hul på, hvis nogen spørger mig. Lyset, de lange skygger, mættetheden, græshopperne, sommerfuglene, de rødegule toner i løvet, der kommer snigende m.m.m. Jow det er fest! For slet ikke at nævne de fantastiske blomster som eksempelvis Purpursolhat, Montbretia, Dahlia osv., som nu virkelige kommer til sin ret.

  Og altimens ukrudtet får lidt længere snor, end det burde, så sidder jeg næsten helt ude imellem det hele og spinder og inspireres til kommende nuancer af garn.

  Det er årets 2. og efter min mening, smukkeste "forår", der er startet så småt.

  Inden jeg går helt i selvsving; Skønne skuer Claus!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Meget smukt og stemningsfuldt.

  Hvad er mon det for blå blomster, der står bag purpursolhatten? Indianermynte?

  Mvh Lise Rasmussen

  SvarSlet
 5. Din have ser speciel smuk ud i det dejlige lys du omtaler. Jeg glæder mig rigtig meget til at se dine den sammen med de andre haveentusiaster fra haveselskabet, den ser ud til at have ændret sig meget fra mit sidste besøg for 6-7 år siden. :-)

  SvarSlet
 6. Underbart ljus - något att se fram mot när sommaren går mot sitt slut.
  Birgitta

  SvarSlet
 7. Mon jeg er den eneste der bliver en lille smule ulykkelig når kalenderen viser august, men selvfølgelig er det smukt - og ikke mindst i din have

  SvarSlet
 8. Lise- ja, der er indianermynte, Foeniculum vulgare.

  SvarSlet
 9. Tak for svaret. Har lige googlet lidt, det kan godt passe at du mente Agastache foeniculum?
  Mvh Lise Rasmussen

  SvarSlet
 10. Lise- jeg er vist for træt efter en lang dag i haven. Jeg fik et par navne rodet sammen. Du har selvfølgelig ret. Lad mig lige nævne, at sorten 'Black Adder' er fantastisk. Ikke alene er den meget smuk; den selvsåer sig heller ikke. Det kan være et problem med den 'almindelige'.

  SvarSlet
 11. Den skriver jeg mig bag øret, farven er heller ikke værst, sagt på jysk! Tak for svaret og god sensommer
  Mvh Lise

  SvarSlet