Skynd jer

Claus20090815_132832 Claus20090815_130750

 

Da jeg viste den dobbelte violfrøstjerne - ‘Hewitt’s Double’ – på tv, blev den udsolgt i løbet af en dag eller to. Landets planteskoler og havecentre var støvsuget. Men nu er Blomsten & Krukken leveringsdygtige. Skynd jer. Det går sikkert ikke lang tid, før den igen er væk. Skønnere plante findes stort set ikke. De øvrige violfrøstjerner er også skønne og fantastiske. Dem går I aldrig fejl af.

 

Claus20090815_130231

7 kommentarer:

 1. Hei!

  Har Violfroestjernenen et annet navn som kan hjelpe meg naar jeg gaar og leter paa planteskolene her i amerika. Denne planten skulle jeg gjerne hatt i min have. Jeg har store droemmer for haven min til neste aar. Jeg har jo faatt saa mange gode tips i fra deg. Takk!

  Vennlig hilsen AG, New York

  SvarSlet
 2. Lene Borreskov Andersen21. august 2010 kl. 17.50

  Ja, Violfrøstjerner er så vidunderlige yndige,
  spinkle og fine og så alligevel stærke og synlige i Haven ..bestemt een af mine favoritter, som jeg fik øjnene op for efter et
  dejligt besøg i din have ..så også det takker jeg for... Claus :-).
  Mon jeg husker ret når jeg mener du har fortalt,
  at netop een af disse smukke planter ikke sætter
  frø hmmmm hmmmm.
  Tak for tipset må se om der kan blive plads til
  endnu een af disse fjerlette skønheder.
  Klem Lene.

  SvarSlet
 3. Hei igjen!

  Thalictrum Delavayi? Jeg sendte mitt forrige spoersmaal litt for fort. Du nevner jo Hewitt's Double, dermed kunne jeg lete frem artsnavnet.
  Naa haaper jeg planten er aa oppdrive her.

  Hilsen AG, NY

  SvarSlet
 4. De er så yndige, de violfrøstjerner. Min have er desværre vokset lidt fra mig i år, så de ville skulle kæmpe med skvalderkål her.
  Jeg må nøjes med at nyde dine skønne billeder og drømme om næste års havesæson.

  SvarSlet
 5. Hej med jer,
  Jeg har selv de seneste år købt Hewitt's double og i år fandt jeg den på staudemarken.dk - her var planten både flottere og billigere end de planter jeg købte året for inden på en planteskole (og de var ikke billige). Søg på ordet Thalictrum og du vil finde et bredt sortiment af flotte og forskellige violfrøstjerner til en max pris på 50 kr. Rigtig god fornøjelse. Mvh Michael, Horsens (m-b-s@ofir.dk

  SvarSlet
 6. Ja de er rigtig skønne :-)Jeg har ikke nogen endnu men til næste forår sætter jeg nogen mellen mine silkepæoner. Det tror jeg nok skal blive fint :-) og tak for tippet med staudemarken.dk
  God søndag til alle
  Gro

  SvarSlet
 7. Å ja det er så skjønne, men jeg har slurvet med oppbinding og de kravler nesten langs jorden...
  Men til neste år skal de bindes opp bedre, det er jo så flott hvordan de svever i luften:)

  SvarSlet