Tak, tak, tak

I går stillede jeg et spørgsmål , og jeg fik mange fine svar. Men jeg tror, at det var Bente fra plantarum.dk, der løb af med ‘sejren’. Hun foreslog Euphorbia schillingii, og det synes jeg, var et rigtig godt forslag. Heldige Bente, for hun har så mange gode bøger at slå op i. Så mange, at hun ligefrem sælger af dem!

3 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Kære Claus.
  Jeg må lige fortælle, at jeg i dag også har fået en masse bøger - nemlig Havedrømme I + Havedrømme II + Juleroser og Påskeklokker - skrevet af ingen ringere end - DIG!:-)
  Og det allerbedste er, at jeg har byttet mig til dem for en kasse broderigarn!!
  Magen til fantastisk bytterov skal man da lede længe efter, ikke sandt?
  Og nu er jeg fri for at låne dem hele tiden - nu har jeg MINE EGNE!:-)
  Superglad, er jeg!!
  KH-Marianne

  SvarSlet
 3. Plantarum er en ret fantastisk net-boghandel med en bemærkelsesværdig god service af Bente Holm. Har selv benyttet den nogle gange, og man føler sig meget velkommen - hvis man da ellers kan bruge det udtryk om en netbutik!?
  Og til Marianne kan jeg kun sige, at du har fået bøger til mange, mange timers udbytterig læsning/kigning. Man finder hele tiden nye ting, der glæder øje og hjerte og kilder hjernecellerne. Ren serotonin-indtagelse!
  Mange hilsner

  SvarSlet