Ukrudt eller?

I dag taler jeg i radioens P4 i ‘Smutvejen’ om tidsler, som jeg holder så meget af. Blandt andet et par over to meter høje eksemplarer, som jeg selv har frøsået. Det var meningen, at jeg ville have vist dem i dag, men desværre blæste de omkuld i stormen. Så jeg nåede ikke at få taget billeder.

 

Claus_20100719_133834

 

I stedet viser jeg en tidsellignende staude, der er helt utrolig derved, at den er blå. Det er den skønne mandstro. Den er da uimodståelig.

 

Dette blev et kort indlæg. Men senere skal I få et længere om en helt særlig planteskole, som jeg besøgte i går.

5 kommentarer:

 1. Suk, ja den BEEP...storm har mange knækkede planter på samvittigheden! Mon det er en gærde-kartebolle, du mistede? Jeg synes ikke, jeg kender andre SÅ høje tidselarter.
  Ja, mandstro er en smuk smuk plante.

  Rigtig god weekend til alle fra (s)øens folk:o) (Den var god, Inga:o)

  TANTE GRØN, der iler ud i haven igen......

  SvarSlet
 2. Stormen har jo givet mig en helt fantastisk undskyldning for at købe nyt :)
  For når jeg nu alligevel var igang med at fjerne knækkede grene. Så røg der ikke mindre en 2 sommefuglebuske = UARGH BAR JORD!!!! = indkøb af flere roser = 1 stk rigtig glad havetosse, det var jo bydende nødvendigt :)

  Bedste hilsner
  Cathrine

  SvarSlet
 3. Er der et sortsnavn på? Den er meget smuk, ser ud til at have større blomster end russisk mandstro?!

  SvarSlet
 4. Lise - sortsnavner er 'Saphire Blue'

  SvarSlet
 5. Tak for svaret :-)

  SvarSlet