Velkommen

Det er en hyggelig gestus at byde gæsterne velkommen med krukker udenfor hoveddøren. Her er en af mine afdæmpede sammensætninger helt i grønt.

 

20090820_170328

 

Runde takskugler og sankt hans urt spiller flot op til de formklippede buksbomkasser, der dog ikke står i krukker, men i jorden.

 

20090820_170356

 

Når sankt hans urten er så lav og tæt lige nu, er det fordi, jeg klippede dem helt ned for små to måneder siden. Dette blandt andet for at undgå, at de vælter. Bedst synes jeg om knopperne – ikke så meget de udsprungne blomster; dem ‘slipper’ jeg også for på denne måde.

 

I dag skal jeg til planteskolemesse på Fyn. Her præsenteres en lang række af næste års nyheder. Jeg tager kameraet med og lægger dugfriske billeder på bloggen i aften.

15 kommentarer:

 1. Kære Claus. Ja, nu er det da for sent at ønske dig god tur til Fyn, for du er da helt sikkert over stok og sten for længst.
  Sikke en god ide at klippe Sankt Hans urten ned. Meget, meget flot.
  Med sådan en trappeopstilling føler man sig ganske rigtig velkommen - jeg glæder mig allerede.
  Kærlig hilsen Inga Nygaard Hansen

  SvarSlet
 2. Kære Claus!

  Tusind tak for din hilsen:o) Den blev jeg MEGET glad for:o)

  Min Syren-prins er også draget til planteskole messe på Fyn. Måtte desværre blive hjemme, men det er skønt, at du lægger billeder ind på bloggen iaften. Det glæder jeg mig viiildt til:o)

  Hav en inspirerende og spændende dag i det fynske.

  Dejligt grønt arrangement:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 3. En perfekt sommerdag
  er når solen skinner
  en svag brise forfrisker
  haven bugner af duftende blomster
  fuglene synger
  insekterne summer
  og naboens plæneklipper er gået i stykker....:o)

  Sådan en sensommer-havedag har jeg idag, så jeg iler fluks ud i den bedugggede og vidunderligt stille august-formiddag igen.....

  Mange livskvalitetstids-hilsner,
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 4. Hej Claus.

  Planteskolemesse - lyder spændende. Glæder mig til at se dine billeder derfra. Måske du endda præsenterer os for nogle nyheder??? ;-)

  /Bo

  SvarSlet
 5. Ja hold da op sikke en "velkomst trappe" de er også rigtig søde dem (ved ikke lige hvad man kalder sådan nogle)du har plantet Sankt Hans urten i..
  Med venlig hilsen Pia Madsen

  SvarSlet
 6. Underbart välkomnande i grönska!

  Kram Camilla

  SvarSlet
 7. Igen et fantastisk elegant og dog enkelt arrangement fra din hånd.
  Dette giver også lidt stof til efterårsinspiration til egen trappe (der dog ikke er så fin/stor som din).

  Håber Tante Grøn får en laaaang dag i frydefuld stilhed!!!
  Bedste hilsner

  SvarSlet
 8. Interessant trick med din Skt Hans-urt, det skal da overvejes til de af mine sorter, der ikke er så interessante i blomst - selvom man så går glip af sommerfugleflokkene
  Mvh Lise

  SvarSlet
 9. Väldig snyggt och välkomnande!

  Kram
  Charlotte - Trädgårdsflow

  SvarSlet
 10. En hyggelig velkomst og takk for tipset om å klippe ned sankt hans urten. Mine legger seg alltid utover, og det er ikke spesielt vakkert... Har ikke tenkt på at jeg kunne klippe dem ned, så det skal jeg prøve neste år:)

  SvarSlet
 11. Sikke en smuk og indbydende trappe....dine gæster må føle sig meget velkommne.
  Karina Elnef.

  SvarSlet
 12. Man kan da ikke blive andet end i godt humør af at læse med på din blog, sikken et skønt og enkelt trappearrangement. Har aldrig tænkt på taks i krukker men det må da prøves for det ser jo skønt ud. Tak for inspirationen.

  Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet
 13. Karen, tak for dine dejlige hilsner som altid gør mig så glad:o)Ja, du kan tro jeg har nydt stilheden og arbejdet i min sjæleoase idag:o)Når livet iblandt bliver for "larmende", er det vidunderligt, at komme ud og rode i jorden. Her finder man den enkelthed, som giver sjælen fred og den skønhed og storhed, som åbner hjertet.

  TANTE GRØN med ømme havemuskler.....

  SvarSlet
 14. Hej Claus

  Hvor kan man købe de flotte zink plantekasser
  du har plantet sankt hans urt i ?

  SvarSlet
 15. Selv om det er en nydelse og nærmest zen agtig hobby at lave havearbejde, så kan det være rart med lidt elektronisk hjælp i ny og næ. Find dit nye elektroniske haveudstyr billigt her. Eks. En robot græsslåmaskine som er en billig hjælpe gartner. Vi leverer et bredt udvalg af al elektro gear såsom en ABB elmotor eller benzin generator på tilbud. Kontakt os for et godt tilbud på reparationer eller værktøj
  elektro.dk

  SvarSlet