Video d. 15. august 2010

Så er der atter video.

 

4 kommentarer:

 1. Dejligt at se ind i dit flotte orangeri/drivhus og se hvad der sker der inde på denne tid af året.

  Noget jeg glæder mig til at se og som jeg synes er blevet lidt glemt er dit nye ude-køkken?

  Igen tak for kigget og jeg glæder mig til at se DR2 i aften.

  SvarSlet
 2. Meget imponeret over dine Dahlia'er i potterne, jeg har ikke plads i haven, men måske man skulle forsøge sig med et par potter til næste år.Jeg er sikker på at jeg kan finde "brugsanvisning" i en af dine fine bøger.

  SvarSlet
 3. Lige hjemkommet fra ferien, er første prioritet selvfølgelig have"vandring" på min egen lille parcel. At man derefter kan kaste sig i sofaen til et nyt skønt afsnit af Havedrømme samt se video og læse op på bloggen, ja så er sådan en søndag aften sandelig ikk' så ringe endda! Tak for dejlige input, nyttige tips og ikke mindst fantastiske fotos.
  fredfyldte feriehilsner fra fru friis c",)

  SvarSlet
 4. Fantastisk have, jeg har lige fundet denne side og har set masser af dejlige videoklip (med dine mange øm, øm, øm :)
  På snarlig genkig

  SvarSlet