Video d. 21. august 2010

Så er der igen video.

 

6 kommentarer:

 1. Ja, ja, Claus. Jeg forstår sørme godt, dine overdådige, enorme og skønne buketter ville stå lidt trængt i en almindelig vase. Men det kommer sig nok af, at du skal have plads til alle dine ynglinge, når du går i gang. Og skidt med, at du ikke kan lave en spiral. Du kan jo alt andet!!!
  Jeg glæder mig til i morgen, Claus.
  Kærlig hilsen Inga Nygaard Hansen

  SvarSlet
 2. Hej Klokkeranke-jokker:o)

  Barnet får lørdagsslik og moderen får lørdagsvideo:o)

  Claus...Claus....Claus...pust...støn... jeg har noget, jeg skal fortælle dig:o) Jeg, Tante Grøn, har haft en FANTASTISK havedag idag! JEG HAR FÅET VAND I HAVEN:o) Ja, og som om DET ikke var nok, har jeg også fået plantet en masse STOKROSER i de skønneste farver og en lyserød AMERIKANSK MJØDURT:o) Føler mig som et barn juleaften, der har fået ALLE sine ønsker opfyldt:o)

  Det har længe været et brændende ønske, at få lyden af vand i haven, men kun en sagte rislen (ikke noget voldsomt springvand) da det virker som balsam for sjælen. ENDELIG lykkedes det mig, via bloggen såmænd, (Tak til blomsterbutikken "Frk. Iberis" for levering og det hele. Superservice!) at finde det helt rigtige: En klassisk-udseende vægfontæne med løvehoved, der giver den mest vidunderlige rislende lyd:o) Ja, undskyld jeg sådan lod mig rive med, men min begejstring vil ingen ende tage:o)

  Og dælme om så DU ikke forkæler mig yderligere med denne video, som meget af tiden fokuserer på DIN meget stilfulde og smagfulde zink-ønskebrønd MED himmelsk soundtrack af rislende vand?? Din vægfontæne er bare SÅ smuk, især garneret med de småfrække lir-atris:o) Jeg bliver også mere og mere glad for spir i haven. Det er den mest uundværlige grafiske form efter min mening.

  Sikken en dag!!!!! Imorgen kan da umulig blive ligeså god en havedag. Eller kan den? MÅSKE BLIVER DEN ENDDA ENDNU BEDRE? :o) :o) :o)

  Mange hilsner fra konen, der ikke forstår kunsten at fatte sig i korthed, men som nu har vand i haven...

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 3. Tillykke med løvehovedfontænen til Tante Jubel Grøn, hvis den er lige så flot som Claus' kan jeg sandelig godt forstå din begejstring, - det er da klasse! :o)

  Og til Claus kan jeg bare sige at jeg som altid slugte hvert et ord du fortalte på videoen, lige bortset fra sekvensen med KLOKKERANKEN! Så kom der sne på skærmen og støj i ørerne, - kunne simpelthen ikke høre om du fortalte hvor let den er at dyrke, efter jeg nu har prøvet TO såninger dette forår og IKKE har kunnet finde planten som udplantningsplante..... og jeg er overhovedet ikke irriteret.... og på posen lovede de den blev 3 m høj.... skumle - skumle - skumle... og når nu andre kan, hvorfor så..... skumle...

  Mange hilsner fra fruen som ikke forstår fordelingen af frø successer, men som nu har fået luft og ikke GIDER snakke mere om klokkeranke... - før næste forår!! ;o)

  SvarSlet
 4. Hei!

  Nydelig, aldeles nydelig!

  Glad for aa lese at Tante Groen har faatt seg springvann i haven.
  I hemmelige haver faar vi kanskje hilse paa deg?

  Tenk uten a vite det saa plantet jeg en klokkeranke i vaar. Den er blaa/lilla og aldeles praktfull. Den vokser paa et hoeyt planke gjerde og videre opp i et tre. Den er 6-7 meter bred, en liten stikkling har vokst seg saa stor paa en sesong. Vinteen er kald her saa til neste aar maa jeg plante en ny. Den vokser paa en lun plass med sol hele dagen. Klokkeranken koser seg i nesten "ren" hestemoekk og har faatt mye vann.(vi har vaert saa heldige at det har regnet mye i aar)

  Oensker alle en fin have soendag!

  Hilsen AG, New York

  SvarSlet
 5. Kære Claus, tak for en dejlig inspirerende tur i din "virkelige" have i går lørdag. Jeg så at du havde den lilla/sorte hyld flere steder. Og den dobbelt violfrøstjerne var også guddommelig. Har lige bestilt et par stykker i den butik du henviste til. Herligt!
  Men jeg ville lige høre om jeg hørte rigtigt da du under turen sagde at vi ikke måtte lægge billeder af din have på nettet? Jeg ville jo skrive et blogindlæg om din have (og selvfølgelig linke til dem), for at vise det jeg syntes er så dejligt ved den. Frodigheden og det rige insektliv. Specielt sidstnævnte er imponerende. Ønsker du ikke at jeg medtager billeder fra din have gør jeg selvfølgelig ikke det.
  Fortsat god dag :-)

  SvarSlet
 6. Takk for nok en fortryllende titt inn i hagen din.

  Jeg har nettopp bestillt meg masse hvite Liatris for levering neste vår, gleder meg til å se de i fullt flor. Dine var jo skjønne sammen med "plantene med pels" og Dahlias.

  Og til Tante Grønn; Gratulerer med fontene!
  Jeg drømmer også om vann i hagen. Enn så lenge består det av en bøttedamm med Vannlinjer og iris som Snuffeldyret drikker av og tror er en vannskål med pynt i!

  Håper du får en flott Søndag!!

  SvarSlet