Video d. 22 august

Så  er der nye levende billeder.

 

Hvis I vil se roser i fuldt og ret overdådigt flor, viser jeg min midsommerhave i ‘Drømmehaver’ på DR2 kl. 20.30.

 

12 kommentarer:

 1. Bra tips om astrantior och stockrosor, det ska jag testa!

  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 2. Som altid smukt og informativt. Har tilladt at linke til dit indlæg tidligere på ugen med den smukke Black Adder..........den røg straks på MUST HAVE-listen og er nu bestilt.

  Du leder mig lige ind i fristelse kære Claus :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Jeg må have sovet i timen (ikke godt som skolelærer!), for det er da en fantastisk skærmplante - "laze" beskrev det meget præcist.
  De gode trick til sen blomstring bliver samlet til næste år, hvor jeg også håber at kunne forhindre mine selvfremdrevne dobbelte stokroser i at forsvinde i rust. Skal de behandles på samme måde som "rigtige" roser?

  SvarSlet
 4. Tak for gode og anvendelige tip. Pas i bare på stokroser, til næst år kommer jeg med saksen. :-)

  SvarSlet
 5. Kære Claus og alle jer andre ...
  Jeg havde faktisk skrevet en kommentar om din skærmplante, da de nævnte den forleden dag, men af en eller anden grund fik jeg tekniske problemer og da det var sent om aftenen, blev det ikke til mere. DEN er super skøn, - MEN jeg bliver nødt til også at fortælle jer om en anden plante, som jeg kender, der også får disse smukke skærme og filigran-løv. Den hedder Cenolophium denudatum. Jeg så den i en have sidste år, købte frø her i foråret og har nu flere planter af denne skønne staude, som skal plantes ud i mit staudebed, nok først til næste år. Den skal lige vokse sig stor nok.
  Tak, Claus for 2 smukke videoer af din have. En super-fornøjelse. Nu er regnet stoppet, og jeg må selv ud i min egen skønne have. Der er jo nok at gøre og jo - det er en dejlig tid - jeg elsker også sensommeren.

  SvarSlet
 6. Din skärmplante ligner meget den hvide skærmplante, har glemt navnet, som ses voksende vildt overalt i Danmark og Sydsverige i juli måned, så måske syntes folk ikke den er noget speciel. - Men alt afhænger af placering og sammensætning, som du jo forstår til fulde.

  SvarSlet
 7. Hejsan Claus
  Helt underbar trädgårdsvandring.Bra tips om stockrosor, det ska jag ta efter.
  Mvh Ken Trädgårdsdrömmar

  SvarSlet
 8. Takker for at du deler tips ang stokkroser og astrantia. Det skal jeg prøve. For astrantiaen min er det for sent i år, men stokkrosen kom riktig sent i blomst i år... som alt annet... Det har vært så kaldt...
  For et mangfold du har i haven, jeg blir sååå imponert:) En riktig drøm må haven din være på denne tiden:) alle tider:) Klem

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  efter jeg har set din udsendelse , iaften om roser ! kunne jeg tænke mig at deltage i et af dine åben hus arrangementer, da jeg tror jeg kunne male dine roser på en hel særlig måde

  mvh Frank Schleppgrell / Galleri Schleppegrell

  www-schleppegrell.dk

  SvarSlet
 10. Jeg nævnte forleden dag den Dobbelt Hortensia, nu har jeg lagt billede på min blog af den.
  Den er ikke min og billedet er ikke de bedste, men den findes!

  SvarSlet
 11. Har lige set "DRØMMEHAVER" på TV, så nu har drømmene fået ny næring. Fin udsendelse! Hvor er det lækkert, at du ikke står og "fedter" men "ødsler" lidt med planterne, så dine krukker får "overskudskarakter". Det er dejligt at se i en "krisetid".

  SvarSlet
 12. Aldeles praktfult! Hadde jeg bodd litt naermere saa hadde jeg nok tit og ofte staatt nede i veien og tittet henfoert inn mellom sprinklene i porten.
  Jeg ser at der var noen meget heldige havevandrere i Danmark i dag.

  Takk for tipset Pia. De froene vil jeg ha.

  Vennlig hilsen AG, New York

  SvarSlet