Video d. 29. august 2010

Så er der endnu en video. Måske skal det være den sidste for i år. Som tidligere nævnt tager jeg jeres kommentarer som et parameter omkring, hvor interesserede I er, i det jeg lægger på bloggen. På det seneste er der ikke så mange, der har kommenteret videoerne. Måske er I trætte af dem? Så holder jeg bare inde. Ikke en trussel; blot en konstatering. Lad mig høre, hvad I siger.

 

 

 

Husk, at der i aften er ‘rigtige’ levende billeder i ‘Drømmehaver’ på DR2 kl. 20.30. Dér fortæller jeg om liljer.

 

Husk også – at I kan se alle mine videoer ved at trykke på menuknappen i sidebaren.

58 kommentarer:

 1. Jeg synes ikke du skal tage de manglende kommentarer som et parameter på at der ikke er interesse for dine vidioer. Kik heller på hvor mange der rent faktisk har været inde og de de enkelte videoer. :)

  Ha' en dejlig søndag.

  SvarSlet
 2. Videoerne er bare det bedste, - er VILD med dem !!! Ville ønske at du kunne/ville fortsætte hele vinteren :-))
  Ønsker alle en dejlig ( og tør ) søndag !
  Mvh
  Helle

  SvarSlet
 3. Jeg nyder også dine videoer, så for min skyld skal du fortsætte. Jeg er bare ikke så god til at komentere. Da jeg synes mine ord er en gentagelse af hvad andre allerrede har skrevet.
  Mange varme hilsner fra Marianne.

  SvarSlet
 4. Tak for endnu en dejlig video kære Claus. Det er virkelig spændende, hvordan spejlbassinet bliver udformet - jeg fristes til forsigt at foreslå måske at tilføje nogle græasser i.f.m.

  Bygerne er kommet noget tidligere til Solskinsøen end ventet idag. Så jeg har tilladt mig at holde fridag fra havesyslerne. Men ellers så foregår meget tid derude netop nu istedet for ved tastaturet. Min finger på havepulsen siger mig, at det gælder mange andre for tiden.

  Måske derfor, at flest vælger at nyde og ikke yde her på din dejlige blog. Jeg håber, at du fortsætter med en lille video indimellem, når du føler dig inspireret dertil. Og kunne jeg ønske, så ville jeg bede til et glimt fra dit flammebed.

  Hjertelige søndagshilsener.

  SvarSlet
 5. Jeg elsker dine videoer! (Jeg har ikke kommentert tidligere, men må nesten si i fra nå slik at du får et mer riktig "barometer" på dine innleggs popularitet). Bloggen din er forøvrig en fantastisk inspirasjon for meg:) Du lever i slik en vakker verden.

  SvarSlet
 6. Kære Claus.
  Jeg ville være frygtelig ked af at undvære dine videoer fra haven. Men jeg forstår dig godt, at hvis du ikke tror, vi værdsætter det, så er der jo ingen grund til at bruge din tid på det.
  DERFOR: Kære alle jer, der ser dette. Nu må vi ud af busken. Fortæl Claus, at vi e-l-s-k-e-r det, han laver til os - også videoerne! Kom nu. Man behøver jo næsten kun skrive sit navn! Jo flere der skriver, jo bedre.
  Og Claus - undskyld hvis bloggen går ned på grund af overbelastning i dag, så påtager jeg mig gerne skylden!
  Tak, tak, tak for det du giver os!!!
  Kærlig hilsen Inga Nygaard Hansen

  SvarSlet
 7. Kære Claus - jeg bliver så glad når der ligger en video - din have giver mig så meget inspiration og det er rart i levende billeder. Jeg savner lidt billeder fra indgangen ved dit drivhus/væksthus, hvordan du har indrettet med krukker o.lign. Skønt med billedet af Hjortetrøst idag, så smuk - det er noteret.
  Ha en dejlig søndag. Kh Maiken

  SvarSlet
 8. Du skal endelig ikke stoppe, men engang imellem nyder man jo bare uden at komme med et respons. I dag har jeg siddet foran PC'en sammen med mit barnebarn Mille Maria på 3 1/2 år og set din video. Hun er vild med blomster og syntes også at dine var fine. Hun skal nok blive rigtig god i haven. Fortsat god søndag

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Jeg melder mig i rækken af de anonyme læsere som ikke melder tilbage,nærmest for at skåne dig for gentagelser. Når du nu spørger efter reaktioner, så melder jeg mig som daglig læser af din blog. Jeg er meget glad for din tekster, billeder, også de levende billeder. Jeg glæder mig meget til at se hvordan din have kommer gennem efterår og især vinteren. Jeg synes, at det er en udfordring at gøre haven spændende om vinteren, der er kun nåde hvis sneen gør alle haver smukke.
  Jeg vil være meget ked af det, hvis du dropper dine fine videor.
  Mange havehilsner Ingrid

  SvarSlet
 10. hej claus
  som de andre her synes jeg også det er dejligt med de små film :)
  grunden til der er nogle af dem jeg ikke kigger igennem er fordi jeg ikke er hverken gul eller krukke fan :) så jeg udvælger hvilke jeg vil se :)
  jeg kunne rigtig godt tænke mig en eller flere film hvor man ser lidt større perspektiv i din fantastiske have. det er super lækkert med detaljer og forklaringer om enkelte ting, men din have som helhed er jo suveræn, så det kunne være fantastisk at få en virtuel 'walk' in your garden. du behøver ikke fortælle undervejs (ikke fordi dine kommentarer ikke er værdsat) men måske blot lade en nyde billeder og fuglekvidren.
  lad os få alle dine smukke haverum og stier at se så man fornemmer helheden:)
  vh camilla

  SvarSlet
 11. Så må jeg også ud af busken! ;)

  Kære Claus Dalby - jeg ELSKER din blog, dine billeder og dine videoklips. Du har en fantastisk engagerende fortællemåde, helt nede på jorden, så man altid føler sig på bølgelængde med dig - og konstant bliver kraftigt inspireret til at gå dig i bedene. :-)
  Fortsæt endelig som hidtil..! På facebook kan man klikke på "synes godt om" - en sød måde at fortælle, at man var forbi, og kunne lide det man så. Den funktion skulle du have, for så ville du se, at jeg har været glad for alle din klips til nu, selv om jeg ikke har følt, at jeg havde en relevant kommentar at skrive dig.
  Jeg glæder mig vanvittigt til din kommende bog, så benyt endelig regnvejret i dag til at få skrevet videre på den. ;)
  De bedste hilsner
  Mona Andersen, Grenaa

  SvarSlet
 12. Jeg elsker også din videoer Claus !

  Det er næsten som at være der selv og jeg tror mange gerne ville opholde sig i dit paradis.

  Så blev endelig ved med at sende videoklip hjem fra paradis. :-)

  SvarSlet
 13. Du må da være vanvittigt, Claus!!!
  Stoppe med videoerne?
  Det er da det BEDSTE ved din blog!
  Fantastisk informativ inspiration - og så live!:-)
  Det kan godt være, at jeg/vi ikke altid får skrevet en kommentar - det er jo plantetid lige nu - men det betyder skam ikke, at jeg/vi ikke påskønner dine videoer!!!
  Altså - hvis du stopper med dem - så inviterer jeg alle dine bloglæsere med til at demonstrere ude foran dit hus!:-)
  Mange kærlige hilsner fra Marianne - der planter og planter i dag efter at have været på Danmarks Smukkeste Plantemarked i Vildsund i går!:-)

  SvarSlet
 14. Jeg ser også dine videor og nyder det i høj grad!
  Du har en god fortæller stemme og en lille film viser mere end foto . . . så jo, jeg synes også du skal fortsætte.

  SvarSlet
 15. Du må endelig ikke stoppe for i år.
  Det er første gang, jeg skriver her. Jeg har tidligere sendt dig en mail med mit billede af skærmplanternes dronning. Når jeg ikke tidligere har givet udtryk for min begejstring for tekst, billeder og videoer her, kan det skyldes, at jeg bliver så inspireret, at jeg hurtigt er væk fra computeren igen og på vej ud i haven. F.eks angående den naturlige asters du viste i forrige video. Jeg skulle lige undersøge nærmere, om det kunne være den asters, jeg for flere år siden fik af en nu afdød gammel dame, og som jeg kun kender under kælenavnet Sommerens Sidste Rose. Den er aldrig blevet bemærket eller beundret i min have, undtagen af mig. Den bliver ikke regnet for noget, og jeg blev så glad på blomstens vegne, om det kunne være den, der igennem dig ville få lidt oprejsning.
  Selv har jeg længe haft et projekt kørende, der hedder "smuk og dejlig have hele året", og jeg er på udkig efter alt, der velsigner os med at blomstre og gro om vinteren bl a. Så havevideoer fra vinterhaven vil være et stort ønske også. Der er mange buske, som kun blomstrer om vinteren, det må være noget for de mange nordmænd her på siden. Hvad kan være skønnere end en blomstrende busk i snevejr og frost.
  Det er ikke længe siden jeg opdagede denne blog, og det er nu noget jeg fast følger med i, da det inspirerer mig.
  Forøvrigt tænkte jeg på at sige til dig, at det, for mig, er når jeg sidder stille på en bænk i haven, at det nye opstår i hovedet, helt af sig selv. Det gør desværre, at jeg ikke kan sidde stille så længe men straks må springe op og gå igang. Du har fortalt at du ikke bruger siddepladserne i din have men du skulle prøve at sætte dig for ingen ting at gøre eller tænke på, (så skal du se hvad der sker).
  Mange hilsner fra Mette.

  SvarSlet
 16. Det ville være sørgeligt, hvis du stopppede med dine videoer - haven er jo charmerende på hver sin måde på alle årstider. Jeg glæder mig til at blive inspireret ang. sensommer-/efterårsblomstrende planter og se smukke efterårsfarver. Det vil jeg da nødigt undvære :-)

  SvarSlet
 17. Næ hov, holdt stands stop! Ikke droppe dine video'er Claus. De er en konstant inspirationskilde - desværre når jeg ikke altid at lægge kommentarer på din blog, men følger den hver dag. Har sågar lagt den under mine fortrukne på min Iphone så jeg kan følge med hvis jeg har fem minutter i løbet af dagen :-)

  Så jeg slutter op om koret af folk som synger for flere video'er.....:-o

  Fortsat go' søndag
  Bo

  SvarSlet
 18. Hej Claus.
  Du må endelig ikke stoppe med videoerne. Det er det første jeg kigger efter, når jeg tænder for computeren lørdag og søndag. Det er så spændende at være med rundt i haven og høre dig fortælle. Jeg får så meget ud af det. Faktisk ville det glæde mig rigtig meget,hvis du fortsatte hele vinteren igennem.
  Det er så spændende og interessant at være på havevandring, når jeg ser dine videoer.
  Mange hilsner fra Birgitte.

  SvarSlet
 19. Kære Claus
  Jeg er forholdsvis ny "fan" af dig. Efter du blev "opdaget", er jeg dagligt inde at se, hvad du har at fortælle og vise. Jeg håber bestemt ikke du stopper med de små videoklip. De giver mig stor inspiration til mit eget havearbejde.
  Venlig Hilsen
  Vibeke Andersen

  SvarSlet
 20. Jeg lægger mig lige i hælene på de øvrige indlæg. Især de høje lette spirs yndefulde viften kommer kun med på levende billeder, så bliv endelig ved, så længe du orker.

  SvarSlet
 21. Tak for endnu en video. Det bliver meget spændende at fælge dit projekt med spejlbasin foran templet. Det er nogle skønne rose farver du viste i bedet foran templet, vidunderlige flox og jeg er meget betaget af alle de forskellige blomster med spir og det sart rosa skær det giver.
  Mange hilsner Anne Lindbjerg

  SvarSlet
 22. Hej Claus.
  Er også stor fan af dig og din blog, det er skønt med en lille tur i din have med inspiration til hvad der kan ske mht plantevalg og rum og kik i egen have. Det vil jeg være meget ked af at skulle undvære. Har hentet masser af inspiration i dine og Anne Justs bøger ligesom besøg i haverne har været helt eventyrligt!
  I øvrigt tak for sidst!! ;o)
  Mange hilsner
  Tomas fra Langeland

  SvarSlet
 23. jeg ser nu også mange af dine videoer, men lægger kun kommentarer ind i mellem. For mig er en blog en hvor man får respons hvis man lægger en kommentar. Det har du valgt ikke at gøre (eller kun gøre det sjældent) og sådan er det. Derfor tror jeg at mange ikke kommenterer dine indlæg, selvom de læser alt det du skriver.
  Men altså vi læser dine indlæg og finder uhyre megen inspiration i dem også dine smukke videoklip. Så hold dig endelig ikke tilbage, det er spændende at se årstiderne i din have. :-)

  SvarSlet
 24. Jeg er helt enig med de andre i at livet blive en del fattigere, hvis vi ikke får flere af de små dejlige og inspirerende videoer. Jeg nyder dem og er inde og kigge på bloggen flere gange daglig. Tit er det fra min Ifone, når jeg lige skal trække vejret fra havearbejdet. Så fortsæt endelig Claus. Vil glæde mig til, at se hvad du kan finde på til vinter.

  De regnfulde have hilsner
  Madam Bæk

  SvarSlet
 25. Nyder videoklippene SÅ meget, håber at du fortsætter med dem.

  Mange hilsner fra Trine

  SvarSlet
 26. Hej Claus

  Jeg har aldrig lagt en kommentar på din blog, da det bliver gentagelser af andres indlæg. Jeg har været med fra starten. Kigger på din blog hver dag, indimellem flere gange, da jeg liiige skal se, hvad det nu var du sagde eller skrev om væksterne. Bliv endelig ved ellers følger jeg Mariannes opfordring om at stå foran dit hus.

  Glæder mig til mit haveliv udkommer, jeg har gennemstøvet den levende have og hentet meget inspiration i den.

  Mange hilsner Maibritt

  SvarSlet
 27. Vi har set alle dine videoer, og nyder rigtig at se, hvordan alt bare er perfekt i din have. De er til meget stor inspiration for os, og de bliver ofte diskuteret over middagsbordet.

  Bliv endelig ved, så vi også kan se, når alt begynder at ældes - sikkert med ynde i din have.

  SvarSlet
 28. Kære Claus!

  Tusind tak for endnu en utrolig inspirerende og motiverende video. Jeg glæder mig til dine weekend-videoer, som et lille barn glæder sig til sin weekendslik. Jeg ville blive utroligt ked af det, hvis du vælger at stoppe. Det er så berigende et aspekt i mit haveliv, at få lov at være med på en kigger, i den have jeg beundrer mest af alle:o) Jeg har sågar gået og trøstet migselv ved tanken om, at kunne nyde dine videoer her, når efteråret snart sætter ind.

  Det er dejligt at se, at så mange nye læsere er kommet ud af busken og har debuteret som kommentatorer idag. Man må aldrig tage noget eller nogen for givet.......heller ikke dig:o)

  Fantastisk skønne planter du viste frem idag. Det var herligt at se "Splendide" i blomst. Har selv lige erhvervet mig nogle stykker af den - og nu, hvor jeg har set dens sarte ynde, kan jeg se, at det var en absolut god investering.

  Jeg vil give Zep ret i, at jeg tror mange har rigtig rigtig travlt i haven for tiden, jegselv inklusiv. Det er sæson for omplantning, udtynding, plantebytte etc etc. Det er måske een forklaring på de pludseligt udeblevne kommentarer.

  TANTE GRØN - en havevideoman, der krydser fingrer, tæer og alt hvad der ellers krydses kan for fortsatte videoer.....

  SvarSlet
 29. Hej Claus!
  Jeg glæder mig altid meget til dine videoer,som man umuligt kan blive træt af. De er meget inspirerende og lærerige.
  Jeg kigger og læser også meget i dine bøger.
  Jeg har også violfrøstjerner i min have,men ikke den nye, som du har. Mine hjortetrøst er ikke så høje i år, som de plejer at værre, men flotte det er de.
  Det er også nogle flotte havemøbler du har,de har en flot farve.
  Jeg glæder mig meget til din nye bog. Det bliver dejlig vinterlæsning, mens vi venter på foråret.
  Venlige have-hilsener Heidi Olsen.

  SvarSlet
 30. Hej Claus.
  Nej, stop endelig ikke - jeg skriver godt nok aldrig noget på din blog, men jeg følger den troligt hver dag og er blevet helt afhængig heraf. Den er super med alle dine vildt flotte billeder, videoer og kæmpe viden om alle planter. Jeg har ikke nogen kæmpe have - kun omkring 120 m2 og heller ikke nogen stor haveforstand, men jeg bliver vildt inspireret af dig og har efterhånden utallige planer for mit lille frimærke. Faktisk er den eneste her, som er noget utilfreds, min pung, som vist føler sig temmelig presset. Mine seneste nyerhvervelser er tulipanløg "Ice cream", som ser helt fantastiske ud på billedet, så nu må vi se, om de bliver lige så flotte i haven. Jeg har ikke haft tulipaner i haven før, men inspirationen er helt klart kommet fra dig med de flotte billeder, du har vist tidligere på sæsonen.
  Så keep on going. Jeg ser ihvertfald med.
  God søndag.
  Anita

  SvarSlet
 31. Hej Claus
  En av dagens höjdpunkter är att genom din video följa med på en promenad i din fantastiska trädgård.
  Har tipsat om din blog och dina videor för mina trädgårdsvänner.Har av dig fått en massa bra och användbara trädgårdstips.
  Men snälla Claus....jag vill fortfarande följa med på dina vandringar i din trädgård fast att jag ej har kommenterat tidigare.

  Vänliga hälsningar från Mona

  SvarSlet
 32. Hej Claus

  Du har vel efterhånden set budskabet, jeg venter hver uge på en lille ny video, der er jo ikke så mange afsnit på Tv så det er et lille højdepunkt hver gang du lægger lidt levende tid på bloggen.
  Hilsen
  Henrik

  SvarSlet
 33. Milde Moster!!
  Skal love for, at du med din søndagsvideo og medfølgende tekst har fået folk op af stolene (eller ned på!!??).
  Mon ikke det er et meget karakteristisk karaktertræk hos mennesker (måske især danskere!), som bliver meget forkælet, at de begynder at tage ting for givet?
  Således også med dine weekend-video'er.
  Vi labber det i os men glemmer også dine ord om, at dit brændstof (bl.a.) er komemntarerne fra dine trofaste blog-følgesvende.
  Og mange mennesker bryder sig måske slet ikke om at skrive - det findes jo også.
  Men jeg synes, at det at have 547 faste læsere -bl.a. må være et parameter for din blogs popularitet.
  Du skal naturligvis gøre/styre ganske som du lyster på din blog - men for pokker hvor ville det være ærgerligt, hvis du dropper dine skønne video'er.
  Men vi må jo acceptere det, såfremt du ikke har tid eller føler for det!
  Det skal helst ikke ende som en sur pligt - vel?
  Mange hilsner

  SvarSlet
 34. Hej Claus,
  det er første gang jeg skriver på din blog. Jeg er ikke så modig, hvad kommentarer angår, men jeg glæder mig hver dag til at læse om du har fundet på noget nyt. Og videoerne er den rene inspiration! Dem må du aldrig stoppe med.
  Mange hilsner fra Helle Torning, Fyn

  SvarSlet
 35. Hej Claus!
  Jeg synes det vil være synd at stoppe med at lægge video på siden.Jeg har ikke skrevet her før, men er flere gange om ugen inde og kigge på din side. Jeg bruger siden her som inspiration til mine egne havedrømme!
  Jeg bliver altid i godt humør af din smittende haveglæde!
  Hilsen Tine fra Lolland Falster!

  SvarSlet
 36. Hei Claus
  Tusen tusen takk for alle dine vakre og innspirerende innlegg og videoer. Absolutt en av kveldens høydepunkter etter en lang dag på jobb. Har fulgt med deg fra starten men må innrømme at det er første gang jeg kommenterer. Jeg blir så glad og full av arbeidslyst når jeg hører deg fortelle om dine planter og blomster. Gleder meg til din neste bok.
  `Den levende have`er min favoritt.
  Mange hilsner fra Eva fra Norge

  SvarSlet
 37. Kære Claus. Jeg ELSKER dine video, - og jeg elsker når du får hele blog-folket op af sofaen og til tasterne!! Kan måske ha' dig mistænkt for at være lige så afhængig af kommentarerne, som vi er af vores daglige dalby-dosis! ;o) Vi kan så vælge at indtage vores "stof" pr. bog, blog, video eller som når jeg om lidt slipper tastaturet for at indtage sofaen og det nyeste "Havedrømme" tv-guf! TAK for alle de muligheder og valg du giver os, og mon ikke jeg "kaster" en bemærkning en anden dag.
  Video-og-tv-guf-hilsner fra fru friis c",)

  SvarSlet
 38. Hej Claus
  Nu skal du høre:
  Vi andre har jo heller ikke uanede mængder af tid til lange kommentarer. Slet ikke hvis de ikke besvares.
  MEN er der noget som jeg synes mangler i blog-verden er en 'synes godt om'-knap lige som på facebook. Altså så man kan gøre opmærksom på at man har læst indlægget og synes godt om dette.
  Nu blev det alligevel en rimelig lang kommentar.
  God søndag
  btw fortsæt endelig med at lægge videoer ud ;)

  SvarSlet
 39. Hej Claus
  Tak for alle de dejlige videoer. Fortsæt endelig.
  Du kan jo få blomsterne ind at stå på bordet.
  Annelise K.

  SvarSlet
 40. Hej Claus.
  Livet er da herligt. - og med dine videoer bare endnu bedre :-)
  Bliv endelig ved!

  SvarSlet
 41. Kære Claus

  Din blomster glæde er smittende...
  Du er stor inspiration for mig+ rigtig mange andre....
  Bliv med det....
  Kærlige blomster hilsner

  Mette fra Kastrup

  SvarSlet
 42. Hej Claus.

  Jeg glæder mig også hele ugen til dine videoer, men jeg har også været bange for bare at gentage andre.
  Men nu gør jeg det, bliv endelig ved med dine videoer hvis du altså selv har lyst, for vi ELSKER at kigge på dem :-D

  SvarSlet
 43. Og jeg ville egentlig også gerne se dit flammebed i en lille video, for de farver er jo så skønne på denne årstid.

  SvarSlet
 44. Åh nej Claus. Ikke stoppe..!!!!.. Du er jo en daglig inspiration, selvom jeg sjældent lægger en kommentar.. Inde hver dag og kigge efter vise ord og i weekender flere gange.!!!.. Ved ikke hvordan man melder sig som fast seer, så du kan se, man har været der, men din hjemmeside er altid åben på min PC og besøges som sagt flittigt... Men hvis vi alle møder op foran din havelåge for at vise hvor meget du betyder for os, så er du vel tvunget til at lukke os ind..???... ;)))... Hilsen en hvis haveglæde først begyndte, da jeg så dine udsendelser og blev grebet af din store viden og entusiasme.. STOP ALDRIG kære Claus
  MVH Lena Hansen

  SvarSlet
 45. Kære Claus.
  Jeg kan lige se det for mig: I hundredvis af protesterende mennesker foran porten på Østre Skovvej! Som narkomaner, der alle har fået en kold tyrker. Uha en sag - helt uden sidestykke. Og pressen ville møde talstærkt op!!! Nej, det tør du ikke risikere - men mon ikke også du er overbevist om, at vi bare (heller) ikke kan undvære dine videoer?
  Tak for endnu et dejligt afsnit af Drømmehaver!
  Kærlig hilsen Inga Nygaard Hansen

  SvarSlet
 46. Nemlig Inga!

  Hvad skulle alle vi blomsterjunkier gøre uden vores blomsterpusher? NO FLOWER, NO POWER!!! NO DOPE, NO HOPE:o)

  Havetravle og havetossede hilsner,
  TANTE GRØN

  Claus, du sætter vist ny kommentarrekord idag:o) ER DU NU OVERBEVIST OM, AT VI IKKE KAN UNDVÆRE VIDEOERNE????????????

  SvarSlet
 47. Nej undvære videoerne vil jeg heller ikke. Bruger dem som inspiration og nogen gange får de mig sparket ud i haven selvom jeg måske er lidt doven en dag.
  Til vinter vil jeg sidde og hygge mig med at gense dem alle. Glæder mig allerede.

  Hilsen Helle Mikkelsen.

  SvarSlet
 48. Hej
  Jeg har ikke kommenteret tidligere, men jeg ser din dagbog hver dag og nyder både det, at se, læse og lære, men også den inpiration det giver til selv at ændre i haven. Derudover nyder jeg godt af dine forslag til nye planter. Så hvis det er kommentarer du mangler skal jeg nok se at komme op af stolen. Hilsen Lis B.

  SvarSlet
 49. Hej Claus,
  Jeg har for nylig opdaget din blog og alle de dejlige videoer - bliv endelig ved at lave dem, da de er til stor glæde, underholdning og inspiration.

  hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 50. Hej Claus
  Jeg har ikke kommenteret på din blog før, skønt jeg læser den troligt hverdag. Lærte den at kende sidste år efter et besøg hos Marianne (Gartneriet Spiren)Videoerne er inspirerende - dog synes jeg godt du ku lære at optage med duft ;) Spøg til side. Genser dem gerne når vejret bliver for trist til havearbejde og har lige handlet ind til et hvidt og gult forårsbed efter at ha set hvor flot dit er.
  Mange hilsner fra Cendie i Præstø

  SvarSlet
 51. Hei!
  Jeg er meget lettet over at jeg slipper aa slutte meg til Tante Groen og Inga nede ved porten. Vinteren er kald og graa her i New York. Da trenger en haveglad et lite lyspunkt i tilvaerelsen. Jeg gleder meg derfor til aa se alle videoene paa nytt naa i vinter.

  Vennlig hilsen AG,NY

  SvarSlet
 52. Held og lykke med spejldamsprojektet, det ser jeg frem til at følge, også på video ;-)
  Mange hilsner
  Jytte

  SvarSlet
 53. Kære Claus Dalby

  Send endelig flere videoklip, jeg nyder dem hver gang. Det er en fin afveksling til billederne af blomsterne.

  kh Lone fra Hinnerup
  ps normalt kommenterer jeg aldrig din blog, men her jeg jeg vist nødt til at støtte op ;-)

  psps jeg har egentlig ikke lyst til at være anonym, men forstår heller ikke helt alle de muligheder der er....

  SvarSlet
 54. Kære Claus..
  Jeg har som utrolig mange andre ikke kommenteret på bloggen men nydt den store inspiration i dine videoer og håber du vil forsætte en del tid endnu..
  Mange hilsner
  Carsten

  SvarSlet
 55. Nej, Claus! den går ikke...
  Man kan da slet ikke få nok af de små "liveklip" fra din have. De er guld værd når man nu synes, at der i forvejen sendes alt for få seriøse haveprogrammer i dansk tv.
  Så fortsæt du bare med videokameraet:-)

  Hilsen Kate

  SvarSlet
 56. Kære Claus

  Jeg er også helt vild med dine, videoer, kommentarer og billeder. Bliv endelig ved. Hvis du stoppede, ville jeg blive meget ked af det. jeg opdagede tilfældigt, at du havde en hjemmeside (omslag fra postbudet). Kommenterer heller ikke dine indlæg, da jeg er så ivrig med at gense de gamle indslag igen og igen, at jeg ikke får taget mig sammen. Jeg er ked af, at vi igen skal se janteloven blive brugt på denne skønne blog. Der er bare nogen, som ikke tåler, at man kan have succes uden at "hovere"
  Du har været min Guru siden "Haven i Hune" var på skærmen.

  Hilsen janne fra Greve

  SvarSlet
 57. Bliv endelig ved. Jeg har lige set lyset, altså ny i havens helt fantastiske verden. Efter mislykkede fertilitetsbehandlinger har jeg fået denne nye interesse. En nabo fortalte mig om bloggen, nu er jeg inde flere gange i ugen. Kan iøvrigt huske da du tryllede for os i Holstebro som børn, griner... Lene

  SvarSlet
 58. hej claus
  årh nej ikke flere videoer,det mener du ikke det er det bedste ved søndagen .ELSKER VIDEO .VI VIL HA VIDEO ---VI VIL HA VIDEO ---VI VIL HA VIDEO .
  SÅ SØDE CLAUS du må ikke komme med sådanne chok .
  hilsen maj britt,højmark

  SvarSlet