Video d. 7. august 2010

Så er der lidt nye levende billeder fra haven.

 

7 kommentarer:

 1. En massa vackra blommor du visar! Så himla trevligt med en liten film!
  Tack för inspiration!

  Camilla

  SvarSlet
 2. Som altid en dejlig rundtur i haven, tak for den på en skøn sensommeraften... :o)

  SvarSlet
 3. Tak for endnu et dejligt kik i din have, Claus. Det er som altid en fornøjelse. Og den mørke lilje skal jeg helt sikkert have kigget nærmere på :-)
  Fortsat rigtig god sen-sommer.

  SvarSlet
 4. Dejlig inspiration ...... som sædvanligt. Jeg er dog en anelse forvirret, for mine violfrøstjerner er for længst færdige og har nu nogle kønne frøstande. Har du klippet dem ned efter første blomstring?
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 5. Tak for staudekikket, solhatten er fantastisk og sammen med de blå bliver den endnu bedre:-) så meget inspirerende! Jeg har netop set solhatten og perovskia sammen i et bed i New York og lovet mig selv en perovskia - så det er dejligt at se den hos dig før jeg var lidt i tvivl om den er til vores klima.

  SvarSlet
 6. Det er dejligt afslappende at se på din have, det giver en inspiration til at forny sit bed.Jeg nyder at følge med på din blog. tak fordi du vil dele det med os

  SvarSlet
 7. Perovskia er dejlig. Har haft den ca. 4 år og den har aldrig svigtet, men ovenikøbet givet udløbere til glæde for venner og bekendte. Men den er slem til at vælte. Opbinding er en svær kunst. Nogen gode råd, når man nu ikke kan "korsettere" hele haven,som Claus gør? Hilsen Birgit

  SvarSlet