Video d. 8. august 2010

Så er der video endnu en gang.

 

6 kommentarer:

 1. Takk for titten! Nok et svært vakkert gjensyn med hagen din.

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Fak for endnu et dejligt kig - kan du give os det fulde navn på den flotte høje hvide violfrøstjerne? Den vil passe så fint ind i mit hvide bed.

  mange søndagshavehilsner
  Trine V.

  SvarSlet
 3. Kære Claus og alle I andre cyberspace-havevenner:o)

  I guder, hvor har jeg savnet jer og dette forum, mens den har stået på ferie samt helbredsmæssige- og tekniske problemer her i mit lille hjørne af verden. Endelig kan jeg følge med i livet her på bloggen igen:o) Har følt mig fuldstændig amputeret uden min daglige DALBY-DOSIS:o)

  Vidunderligt at komme på ikke mindre end to havevandringer, Claus:o) Dine violfrøstjerner er et helt fatamorganaagtigt syn. Fik jeg kun lov at vælge een staude, blev det utvivlsomt violfrøstjernen. Så sent som igår blomsterdekorerede jeg en "brude-bil" med hvide blomster fra haven. Igen slog det mig, hvor helt fantastisk en blomst violfrøstjernen er. Dens blade er sóm det fineste filigran og dens florlette, svævende og graciøse blomster noget af det smukkeste.

  Har lige været i Hune. Skulle hilse Anne Justs Blomsterkæreste og sige, at alt er fint og smukt deroppe. Haven er fuldstændig besjælet med Annes ånd og den vil forblive Annes helt eget udtryk og unikke stemningsbillede, takket være alle I gode haveengle, der står vagt om den:o) Det var så skønt at se.

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 4. Tak for endnu to dejlige havevandringer i Risskov.
  Jeg må vist hellere fodre min violfrøstjerne med noget 'power-food', hvis den blot tilnærmelsesvis skal kunne leve op til de på videoen viste, for de er dog fantastiske!
  Og så er det så vældig rart, at der igen er gode ord at læse fra Tante Grøn's pen.
  Har jo savnet det!!
  Våde men ikke mindre velmente hilsner

  SvarSlet
 5. Ja, tak for weekendens havevandring, smuk og dejlig. Jeg har opmærksomhed på de fine spejlbassiner du har i haven. Har selv spejlbassin i min have, men er inspireret til at få smeden til at leverer et i zink. Men hvordan med spejleffekten i zink, eller er der "malet" mørk bund.
  Mange hilsner Ingrid

  SvarSlet
 6. Jeg lærer stadig noe nytt fra deg Claus, takk skal du ha!
  Ha en riktig fin kveld.

  SvarSlet