Den dejligste morgen

Det er skønt at gå rundt i haven om morgenen på denne årstid. For når det er fugtigt, og vanddråberme hænger, ser man naturen i et helt andet lys. For eksempel spindelvævet her.

 

20100913_071629

8 kommentarer:

 1. ja, jeg kunne også lige nå en runde i vores dejlige have her til morgen,inden jeg skulle med bussen til arbejde. Jeg tog masser af billeder af edderkoppespind, solhat, drejeblomst, dahlia og hvidbroget skvalderkål, som dækker bunden et skyggefuldt sted. Vejret er jo lunt. Rigtig grødevejr. Sensommerhilsen til alle I andre have-nydere fra Vibeke i Birgits Hus.

  SvarSlet
 2. ja det var en dejlig morgen. Jeg var ude med fotoapparatet, inden jeg skulle på arbejde. Tog masser af billeder i det fine lys. Edderkoppespind, drejeblomst, dahlia, solhat og svajende aks på prydgræsserne. Det er lunt og rigtig grødevejr. Tiden bærer løfter om timer til indendørs sysler, og det er også hyggeligt.
  Sensommerhilsen fra Vibeke i Birgits Hus.

  SvarSlet
 3. Hej
  Ja, tidlig om morgenen er det bare skønt, at gå rundt i haven, men også på heden, som vi er så heldige af have et stykke af. Der kan man også rigtig se edderkoppespindene i lyngen og i buskene. Hvor er en edderkop dog flittig. Deres spind er et helt kunstværk, og hvis vi ødelægger spindet, spinder den et nyt. Naturen er i det hele taget vidunderlig. Jeg kan se, at i min have skal jeg have plantet lidt flere planter der blomstrer her i efteråret, så jeg må på jagt. Hilsen Lis B.

  SvarSlet
 4. Har også været ude at fotografere de flittige edderkoppers spind her til morgen. Fantastisk arbejde.
  Mener de laver et nyt hver nat, eller er jeg galt orienteret?
  Var forresten heldig at finde den dobbelte violfrøstjerne på plantemarkedet i Geografisk Have i Kolding. Den hvide enkle violfrøstjerne er nu også ret sød. Mange havehilsner Anna A.

  SvarSlet
 5. Hej

  Dybt inspirerende blog. Man føler det som at være de selv med alle de flotte fotos. Jeg savner lidt skriverier omkring krukker volumen og størrelse til de forskellige planter.

  SvarSlet
 6. undskyld jeg kom med to kommentarer; jeg troede ikke, at den første blev sendt rigtig afsted....he he...al den nymodens teknik skal lige læres....Det er jo super duper, at vi på denne måde kan dele alle disse gratis glæder, som naturen tilbyder os!
  hilsen Vibeke i Birgits Hus.

  SvarSlet