En smuk velkomst

Sidder lige nu i toget på vej til Göteborg, hvor jeg skal til bogmesse i morgen, og det skramler noget. Derfor bliver dette et mindre indlæg.

 

claus_NCD0525

 

Da jeg i går sad og fandt billeder frem til ’Mit haveliv’, faldt jeg over billedet ovenfor, som jeg tog for nogle år siden.

 

Når jeg kører rundt, støder jeg på rigtig mange triste forhaver, og det ville ikke tage mig lang tid at fotografere nogle eksempler. Men nu har jeg én gang for alle bestemt, at jeg ikke vil vise ting, som jeg ikke bryder mig om. Jeg vil langt hellere vise de gode eksempler, og det synes jeg, at motivet her er fint  eksempel på.

 

Prøv at se. Er det ikke utroligt, hvilken forskel de runde buksbomkugler gør? Hvis de ikke havde været der, ville det have set lidt trist og goldt ud. Især fordi belægningsstenene var lagt ned i cement.

 

Tænk en gang, at der ikke skal mere til. Kuglerne skal kun klippes én eller højst to gange om året.

6 kommentarer:

 1. Kære Claus

  Du har ret - det er sublimt - det er enkelt og meget virkningsfuldt! Det vidner om en omtanke og omhyggelighed, som kun kan aftvinge respekt.

  Glæder mig til mange flere billeder i dine kommende bøger - kan snart ikke vente længere....

  SvarSlet
 2. Meget klassisk og "stiligt".
  Kan ikke undgå at lægge mærke til, hvordan den lidt støvede grønne farve korresponderer med vinduesrammerne og farveholdningen i det hele taget - i hvert fald på billedet.
  Aldeles fint - værd at kigge på.
  Mange hilsner

  SvarSlet
 3. Kære Karen - hvor er du en opmærksom elev! Du får et plus i karakterbogen.

  SvarSlet
 4. Kære Claus!

  Rigtig god fornøjelse.....eller skulle jeg snarere skrive "arbejdslyst" ??...med bogmessen i Gøteborg:o)

  TANTE GRØN med trælse tulipanløgs-håndled, værkende vibeægs-skuldrer og pinagtig pinselilje-lænd.....men jeg fortsætter ufortrødent med at skrue flere løg ned i sorten muld:o) Idag står den på Dorthea-liljer:o) Og vejret er jo helt pragtfuldt...

  SvarSlet
 5. hej,
  jeg må indrømme at jeg synes at ovenstående er en smule kedeligt. Selvfølgelig er det bedre med buksbomkugler end uden, men jeg synes at det fine hus er blevet lidt for pænt og ordentligt. Jeg havde hellere set lidt roser osv.
  heldigvis er smag og behag jo forskelligt:-)

  SvarSlet
 6. Kære Christian - det er er da et synspunkt.

  SvarSlet