Endnu en af de villige

I går skrev jeg om en flittig ‘selvsåer’, nemlig kantbæger.

 

20100911_115936 20100911_115931

 

Her er endnu en, som jeg glæder mig over dagligt, fordi den virkelig lyser op rundt omkring i haven. Det er en malva, der bærer det lidt pudsige sortsnavn ‘Mystic Merlin’. Den bliver 150-200 cm høj og sår også sig selv ret villigt. Derfor bruger jeg samme metode som forklaret i går – altså at blande frøene op med pottemuld, inden de spredes.

5 kommentarer:

 1. Jeg har for første gang haft en malva i haven i år men vidste ikke hvad den hedder - den er da helt utrolig flot over 2 meter høj og helt fyldt med de flotteste blomster.

  SvarSlet
 2. Smuk farve, måske man sgu på jagt efter frø :)
  Fortsat god søndag.
  / Sandra.

  SvarSlet
 3. Kære Claus!

  Tusind tak for sortsnavnet på denne skønne malva. Jeg glemte nemlig at spørge, hvad den hed, da jeg hm..."fik"...hm..hm....et par frøstande af den nede på Egeskov Slot for et par år siden.

  Synes den er pragtfuld og "Mystic Merlin" er een af de selvsåere, jeg ser mest igennem fingre med.

  God søndag til dig og dine læsere, Claus:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 4. Den ligner meget en plante jeg har i min have, som jeg har fået at vide hedder: Mauritansk Katost..??
  Forøvrigt et rigtig godt fif med såning af indsamlede frø. Tak for det.
  Venlig Hilsen
  Vibeke V. Andersen

  SvarSlet
 5. Tack för dina vackra bilder!Följer dina dagliga promenader i trädgården, riktiga högtidsstunder. Önskar lära mig mer danska så att jag inte missar din information och kunskap.Ser fram emot att din bok snart kommer ut.
  Tycker mycket om den generösa malva sylvestris. Har planterat en syrenfärgad malva sylvestris.
  Hälsningar från rabatterna i Stockholm

  SvarSlet