Et lille nb

Vil lige sige, at jeg håber, at I af og til går en dag eller to tilbage og ‘læser op’ på de mange gode kommentarer. F.eks. har Zeb lige skrevet en lang kommentar til gårdagens indlæg ‘Åh, hvor jeg længes’. Det er bestemt værd at læse.

4 kommentarer:

 1. Kære Claus - og alle andre bloggere

  Jeg har lige læst Zeb's indslag og har måtte fnise lidt undervejs. England er som et "drug", omhyggeligt designet til at fordreje dit hoved. Man indtager det første gang og så er man "hooked".Det skete for mig for 21 år siden, så jeg kender fornemmelsen. Tænk jer til Afternoon Tea hos Fortnum and Mason med det fine porcelæn og det dæmpede klaverspil i baggrunden. Scones og clotted cream, så bliver det ikke mere engelsk.Hertil de skønneste sandwich, no crust, og delikate små kager. The serveret af tjenende ånder, som stiller sølvkanden på bordet og forsvinder som morgendug for solen. Aahhhh....
  Jeg har endnu haverne til gode, men London er min baglomme efter mange års gentagne visitter. Og clotted cream......det får jeg fløjet ind via mine skønne naboer sammen med den rigtige engelske cider fra Sheppys, så jeg får den ægte vare. Og når nu min have en dag er lige så engelsk som din, Claus, så er det næsten som at være i England. Men ak, også kun næsten :o))

  Kærlig hilsen

  Flora Danica

  SvarSlet
 2. Takk for tipset! Kommentaren er lest og anglofilien kom krypende. Idag snakket vi om London. Etter 3 turer til London er vi enige om at det vi husker best fra London er faktisk Regents Park, som virkelig var en nydelig park. Så vi skal aldri dra til London igjen. Det er for mye folk og trafikk der. Vi har vært i Yorkshire og i Scotland flere ganger, og neste gang blir det nok Cambridge. Jeg inbilder meg at der er det fine plener, vakre busker og kanaler. Kanskje neste vår???? :-)

  SvarSlet
 3. Hver dag bliver der "læst op på stoffet" - kan du tro.
  Een skulle jo nødig gå glip af noget!
  Og det er så vidunderligt at læse kommentarerne om mødet med England.
  Zep har et fint rammende udtryk - "besynderlig hyggelig måde". Ja - englændere er i besiddelse af en egenartet besynderlig hygge med et stænk af crazyness. Slet, slet ikke til at stå for!
  Og Tante Grøn taler om en sindsstemning - et "sindbillede" - og det er så rigtigt som det er skrevet.
  England er en følelse - anderledes kan jeg ikke beskrive det p.t.
  Rigtig god bogmesse i Göteborg.
  Mange hilsner

  SvarSlet
 4. Hej Claus, angående at læse op på "gamle" indslag" så er jeg lige kommet hjem fra Italien, og gik straks ind for at læse hvad der var.Jeg skriver ikke så tit, men følger glad med i kulissen hilsen linda

  SvarSlet