Et par dejlige drenge

Flere har spurgt om, om jeg ikke ville vise et billede af mine to kongepudler – Anton og Victor - på bloggen. Og jo, det vil jeg selvfølgelig. Her er de. Det er Anton – seks år - til venstre og hans to år ældre halvbror, Victor, til højre

 

claus20100919_082958

 

En del har også spurgt om, hvor vidt det med have og hunde kan forenes. ’Graver de ikke?’ er nok det mest gængse spørgsmål. Nej, det gør de ikke. Jeg ved ikke, om det er fordi min to er ekstra skikkelige, eller det i det hele taget ikke ligger til kongepudler.

 

Vi har rigtig mange gange i haven, og dem holder hundene sig pænt på, så haven og hundene lever i fin forening.

 

I kan ellers tro, at det går godt med skriveriet til ’Mit haveliv’. Jeg er vældig inspireret og glæder mig til at præsenterer Bogen på BogForum i København fra d. 12. til 14. november, hvor jeg håber, at nogle af jer kommer og hilser på.

 

Nu tager jeg til Danmarksmesterskab i blomsterbinding i Ridehuset her i Århus. I får billeder et se senere.

18 kommentarer:

 1. Et par statelige "fætre" du har der.
  Ridehuset nåede jeg ikke i denne omgang, så nu vil jeg glæde mig over, at du har nået det for mig:)

  SvarSlet
 2. Wow - two handsome fellows!!
  Glæder mig til fotos fra DM i blomsterbinding.
  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Ståtliga pojkar du har,min hund gräver inte i trädgården heller det är bara om det är någon sork på gång ,ha det dra Nette

  SvarSlet
 4. Jeg har et pr skønne schæfere, som kan lade mine bede være. Værre er det med drivhuset, hvor min 12 gamle tæve er blevet ekspert i beskæring af tomater, peber, agurk og melon. Det skyldes at hun er på medicin. Allerede i slut af august kunne jeg tømme drivhuset og få vasket af til vinteren. Desuden er de begge glade for nedfaldsfrugt fra æbletræet.

  Men i sidste ende handler det vel om opdragelse?

  SvarSlet
 5. Det var da også hyggeligt, at du nåede ind omkring Botanisk Have:-)

  SvarSlet
 6. Skønne vovser du har, - måske hænger det sammen med at pudlen er en ret intelligent hund :-)
  Har selv to Weimaraner tæver, - også halvsøskende, som altså ikke kan lade være med at betræde bedene, hvis der er en ynglende fugl i en af de høje buske inde i bedet.
  Hverdagen med hunde omkring sig er dejlig :)

  SvarSlet
 7. Hyggeligt at se dig til plantemarked i Botanisk Have i Århus i dag :)

  SvarSlet
 8. Kære Achillea - ærgerligt, at du ikke kom hen og hilste på. Håber, at du/I gør det, når vi ses igen.

  SvarSlet
 9. Hej Victor og Anton:o)

  Sikke artige I ser ud:o) Mon far har lokket jer med en rigtig lækker godbid?!?! :o)

  I nyder sikkert, at han sidder stille, mens han skriver på sin nye bog, så I kan ligge og hygge jer ved hans fødder. Det er godt at høre, at det går så forrygende med hans skriveprocess:o)
  Jeg ville bestemt være stolt over at gå tur med sådan et par smukke og elegante fyre som jer:o)Flottere "tilbehør" kunne man da ikke ønske sig:o)

  Igår var jeg på barselsvisit hos et ungt par, som har en hvid kongepudel, lydende navnet Siam:o) Det var LYKKEN at sidde med en lille lækker brunøjet pige i armen og en dejlig kongepuddel ved fødderne...suk:o)

  TANTE GRØN med 3 væmmelige katte:o)

  SvarSlet
 10. skønne er de. Dine hundedrenge. Der er nu noget nærmest royalt over kongepudler. De er bare uimodståelige. Sidder selv med min lille Albert - ruhårede gravhund... OG han kan grave. Blot det mindste hul i haven, og straks tror han vi skal ned og besøge kineserne. ;)

  Glæder os til at se bogen. Vi mangler også noget godt her til efterår og vinter.

  kh
  Eva fra Greve

  SvarSlet
 11. Hvor er de bare pragtfulde ! Har selv en lille Malinois tæve, Cassie på næsten 7, som heller ikke graver i bedene - Hun kan dog godt fine på at gemme et kødben, lige i kanten af et bed ;-) Men så bliver det gjort lige så forsigtig og absolut uden at ødelægge noget - oftes opdager jeg det slet ikke, før jeg skal i gang i det bed - Så bliver hun nemlig mere og mere urolig, jo nærmere jeg kommer hendes "skat" ;-)

  SvarSlet
 12. Så vakre hunder! Jeg har tidligere tapt mitt hjerte til en kongepuddeljente, så når jeg leser dette innlegget banket hjertet mitt litt ekstra ømt. Min hund, en Rodesian Ridgeback, graver heller ikke i hagen, og skjønte fort at i mine bed er det ikke plass til en diger hund. Men en liten kanin, derimot...

  http://1.bp.blogspot.com/_8N0GCtPMfJo/TGE_Cm0nF6I/AAAAAAAAAzQ/18FX6UMhC5Y/s1600/IMG_7201+(600+x+400).jpg

  SvarSlet
 13. Hej Claus og I andre på bloggen!
  Jeg har en Broholmer tæve på 1 år. Hun graver meget og det er store huller. Jeg skal nu have flyttet mine stauder op i højbede, så de kan være i fred for graveriet. Jeg lapper konstant huller i græsplænen. Hun har ellers fået et frimærke i hjørnet af haven hvor hun gerne må grave, men det er vidst ikke fesen ind endnu ;-)
  Hilsen Tine fra Lolland Falster

  SvarSlet
 14. Hej Claus.

  Jeg kender ikke noget til kongepudler, men lyder til at være et par velopdragne drenge du har dig. Må være hyggeligt at ha' dem rendende rundt i haven, mens du går og pusler derude.

  /Bo

  SvarSlet
 15. Kære Claus

  Vi søger med lys og lygte en kongepuddelhvalp, tæve. Da det ikke falder lige for at finde sådan en, tænker vi at du måske kunne hjælpe os - nu da vi ser Anton og Victor tone så flot frem! Der behøver ikke at være stamtavle for os men det gør ikke noget. Vi bor på BOrnholm. Mon du kan og vil hjælpe os med kontakt til en rar og kærlig hundeavler?!

  De bedste hilsner fra Bente og Karsten

  SvarSlet
 16. Kære Bente og Knud - det var et lidt anderledes spørgsmål. Klik ind på

  http://www.pudler.dk/hvalpe/nesnah/hvalpe.htm

  Kennelen ligger i Spentrup ved Randers, og der har jeg haft flere hunde fra. De fås ikke rarere og sødere end fra dette sted. Jeg ved, der er langt, men I må IKKE gå på kompromis. Knud Hansen, som manden hedder, avler landets bedste kongepudler.

  SvarSlet
 17. For noen skjønne hunder dere har! Det er så koselig med dyr, og man blir jo så inderlig glad i dem. Vår lille Westie Bimbo går på antibiotika nå, jeg håper den kan ta knekken på alle problemene hans. I dag er det minst stiv kuling og vannrett regn her, ikke tale om han vil ut da, nei! Han står på strake ben og bremser bare det regner litt :) Dyr er fornøyelige når man lærer dem å kjenne, alle har sine søte særegenheter og personligheter. I motsetning til dine to flotte gutter, jeg så den ene på video i dag, graver Bimbo i bedene så fort han ser sitt snitt til det. I Frankrike brukes rasen til å grave etter trøfler, så du kan jo tenke deg :)

  SvarSlet
 18. Hej.
  Jeg har også en sort Kongepuddel, han hedder "El Diablo" han graver heller ikke i haven, men nyder at passe på den, som sit eget territorium. :o)

  SvarSlet