Et par herlige markedsdage

Her i weekenden er der hele to plantemarkeder, som helt sikkert er værd at besøge. På lørdag er det Det danske Haveselskab, der afholder plantemarked på Clausholm mellem kl. 9.00 og 13.00.

 

20090605_080621

 

Søndag gælder det Geografisk Have i Kolding, der kalder mellem 10.00 og 17.00, og der er ingen tvivl om, at det bliver en festlig dag med en masse spændene planter. Billederne her er fra Geografisk Haves Plantemarked Grundløvsdag.

 

20090605_095841 20090605_081700 20090605_092127

 

Måske ses vi. Jeg har planer om at tage en tur til Kolding.

 

20090605_085337

9 kommentarer:

 1. Hvor sjovt! Hvis ikke jeg tager meget fejl, så tror jeg at det er min lille hjemmelavede havevogn med trækassen...men så må billedet være fra sidste år, hvor jeg købte græsset (med ukendt navn).
  Plantemarkedet Grundlovsdag må man ikke snyde sig selv for, det er fantastisk! Høstmarkedet på søndag har ikke vokset sig lige så stort endnu, men det skal nok komme! Rigtig ÆRGELIGT at jeg ikke kan deltage, havde ellers en længere "Dalby-liste" der manglede at blive checket af!! ;o)
  Rigtig god jagt til alle jer der kommer på plantemarked i week-enden ;o)

  SvarSlet
 2. Kære Jette - jamen, det er da nok din vogn. For billederne er fra sidste år.

  SvarSlet
 3. Ja det er markeder mange plasser nå. Det er lengre tradisjoner for dette jo lengre sør man kommer. Kan anbefale "Garden days" utenfor Gent i Belgia. De har hagedager både på våren og på høsten. Har bodd i Belgia i 4 år og det jeg savner oftest derfra er disse hagedagene. www.parkvanbeervelde.be.

  Nå bor jeg i Sverige og skal prøve Enköpings trädgårdsdag og hagedager på Taxinge slott denne helgen.

  SvarSlet
 4. Kære Britta,

  Ja, der er mange skønne haveshows udenfor landets grænser.

  SvarSlet
 5. Tak for tippet Claus! Det lyder som alletiders søndagstur for sådan nogle som os!

  SvarSlet
 6. Haveselskabet afholder 2 plantemarkeder hvert år på Lolland Falster: i foråret - en søndag i maj og i sensommeren - en søndag i august. Kan altid tjekkes på den lokale side af Haveselskabet for Lolland Falster: www.lollandfalster.haven.dk, hvis man vil se de nøjagtige datoer og steder, hvor de afholdes.
  Bare lidt reklame fra en anden del af landet!

  SvarSlet
 7. Kære Pia - ja, der holdes rigtig mange plantemarkeder landet over. Søg på nettet eller Haveselskabets hjemmeside.

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  På et af de ovenstående billeder, ses en person der trækker en havevogn med en rosa balje af plastic. Jeg havde en sådan vogn for 15 år siden! Den var lille og handy, nem at få med rundt i haven. Kan du eller andre sige mig hvor jeg finder en sådan, eller eventuelt producenten kunne melde sig???
  På forhånd tak
  Mange sensommer hilsner
  Christina

  SvarSlet
 9. Kære Christina - her kan jeg ikke hjælpe. Måske der er andre, som kan?

  SvarSlet