Familieforøgelse

Nu er det ganske vist. Jeg skal være bedstefar! Den ene af mine nye højstjerter har nu to fine unger, der er klækket for et par dage siden. En anden hun ligger på endnu to æg, der endnu er hele. Håber, at de snart bliver prikket itu!

 

20100929_130844

 

Der er altså for alvor gang i duefamilie-forøgelsen, og ja - Tante Grøn (der har fået hvide duer på hjernen) – i ‘Mit haveliv’ fortæller jeg, hvorfra jeg har mine dueslag. Tante Grøn, du skrev på et tidspunkt, at du ikke kunne forstå, at der var plads til reder. Forestil dig, at hvert rum svarer til en kvart cirkel. Det smarte er, at indgangshullet er forskudt til den ene side, så der er læ ved siden af. Forstået? Idet der er tre etager i mit store dueslag, er der plads til 12 reder.

12 kommentarer:

 1. Tillykke Bedste(far) håber at fødslen gik fint, og at mor og børnene har det godt.

  STORT TILLYKKE FRA
  Madam Bæk

  SvarSlet
 2. Kære Claus
  Til lykke med den nye værdighed, og jeg håber, at både du og dine duer har klaret familieforøgelsen godt.

  SvarSlet
 3. Hva' så der bedstefar? - Til lykke med ungerne :-)

  /Bo

  SvarSlet
 4. Kære Bedstefar:o)

  Tusind tak for ud-rede-ningen m.h.t dueslagene. Ja, nu forstår jeg det meget bedre. Det er skønt, at du henviser til nogle købs-steder i din nye bog. Så kan man jo håbe, at komme til at se mange flere engelske dueslag i det danske havelandskab,forhåbentligt inkl. mit eget:o)

  STORT TILLYKKE MED DINE 2 FØRSTE UNGER:o) Sådan et par blog-unger, skal da navngives, skal de ikke? De bliver garanteret et par rigtige linselus:o)

  Synes iøvrigt at du holder dig fantastisk godt af en bedstefar at være...

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 5. Kjære Bestefar!!!!!
  Gratulere så mye med de små. Dette blir stas, ikke minst å følge de små i deres utvikling.
  Ha en god kveld. Hjertens fra oss her i Sandefjord.

  SvarSlet
 6. Med de forældre må det da blive nogle meget smukke børnebørn du har fået ;o) glæder mig til billederne af dem.

  SvarSlet
 7. Kære Claus.
  Det er da vildt spændende med disse børnebørn!:-)
  Hvornår skal vi til barnedåb?
  Jeg har et par navneforslag: Anglo og Saksi.
  Det passer lige til dig og haven.
  Tillykkeknus fra Marianne

  SvarSlet
 8. Hvor herligt!
  Hjertelig tillykke med "familie"-forøgelsen!
  Kan du for øvrigt kende forskel på dine duer, eller ligner de hinanden til forveksling?
  Kan måske være lidt vanskeligt at navngive dem, men forslaget fra Marianne: Anglo og Saksi er da meget rammende,når man har en anglofil bedstefar.
  Mange hilsner

  SvarSlet
 9. SÅ moro:) Gratulerer så masse:) SÅ gøy det må være å holde øye med slikt liv i hagen:)) Klem

  SvarSlet
 10. Kære Claus

  Tillykke med børnebørnene :)

  Jeg har længe haft et behov for nogle hvide dværghøns hjemme i parcelhushaven - som jeg er i fuld gang med at lægge om i cottage stil, men jeg kan da godt se, at sådan nogle smukke, hvide duer lige er sagen. Kan du anbefale noget litteratur, så man på forhånd ved, hvad man går ind til?

  Kærlige hilsner fra
  Iben Louise

  SvarSlet
 11. Kære Iben Louise - der findes nogle engelske bøger. Prøv at søge på dettet.

  Jeg skriver også om duerne i 'Mit haveliv'.

  SvarSlet
 12. Kære Claus

  Tak for tippet. Jeg må søge noget frem, mens jeg venter på din bog :)

  Hav en rigtig god dag.

  Kærlige hilsner fra Iben Louise

  SvarSlet