Hilsen fra hensidan

Nu er jeg ankommet til Göteborg, og I får lige en kort hilsen herfra.

 

claus20090920_160224

 

Jeg har været glad for al den respons, jeg har fået på mit Englands-trip, og i aften, når jeg sidder i toget på vej tilbage til Dannevang, skal I få en beretning om en af de mest sublime engelske haver, som jeg også skriver om i ’Mit haveliv. I får lige en billedmæssig smagsprøve.

5 kommentarer:

 1. Kære Claus
  Tak for alle disse pragtfulde billeder fra England. De beskriver netop denne stemning som er så svær at sætte de rigtige ord på. Glæder mig rigtig meget til at se mere her på bloggen. Det er desværre en del år siden vi sidst var i England på "havetur". Billederne giver inspiration til en ompriotering for man kommer simpelthen til at længes så meget. Som en af de andre på bloggen kommenterede, så giver det en følelse af at komme hjem.
  Dejlige kommentare til disse indlæg. Det giver fornyet energi til hverdagen.
  Mange hilsner
  Anne Lindbjerg

  SvarSlet
 2. Det vil vi glæde os til:-)

  SvarSlet
 3. Det gleder jeg meg til :o)

  SvarSlet
 4. Wow. Blomsterbedet var bugnende og vakkert, men den plenen kan jo gi enhver komplekser! Den er jo så jevnt klippet som et stueteppe! - og skillet mellom bed og plen er jo perfekt. Slik ser ikke min plen og mine bed ut... :-(
  Velkommen tilbake til Skandinavia Claus!

  SvarSlet
 5. Er svært bange for, at jeg bliver nødt til at skrive "Mit haveliv" øverst blandt ønskerne til min fødselsdag, selvom den kommer 9 dage "for sent" ;)

  Glæder mig til at nyde beretningen til morgenkaffen imorgen (hvis ikke jeg klokken sent hjemme ikke kan nære mig for liiiiige at kigge inden drømmeland).

  Hjerteligst

  SvarSlet