Kommentarer

Jeg må indrømme, at det til tider har været svært at få sat det at kommentere/svare på jeres kommentarer i system, men nu publicerer jeg først kommentarerne, når jeg har læst dem. Dette giver mig et større overblik, så jeg kan svare i den rækkefølge, kommentarerne indløber.

Jeg ved også, at jeg skylder rigtig mange af jer, der kommenterer, at besøge jeres blogs. Lige nu når jeg det ikke rigtigt, men glæder mig til den mørke tid, hvor haven ikke kræver mig så meget. Så vil jeg surfe mere.

7 kommentarer:

 1. Skjønner godt du ikke rekker alt nå i hagesesongen:) Det er også den fordel med vinteren at man får en liten pause, hvor man kan gjøre andre ting. Som tid til å lese, planlegge, hente mer inspirasjon:) Men for oss hagefolk så er det jo sånn det skal være, det er jo om sommeren vi er mest aktive:) Nyt tiden som er igjen av denne sesongen i hagen, og alle gjøremål knyttet til hage:)Blogg skal være en hyggelig ting og absolutt IKKE noe man skal stresse med. Jeg tror de fleste skjønner godt at du ikke rekker alt. Og vi nyter jo godt av alt du rekker, som bøker og blogg mm, så jeg takker for all den inspirasjon du gir. Klem

  SvarSlet
 2. Det er helt forståelig. Jeg tror nok det er litt sånn for oss alle i hagesesongen :-). Jeg ser at antall kommentarer er lavere. Nå er det snart høstsesong med stor tekopp, levende lys og koselige blogger :-). Takk for all inspirasjon!

  SvarSlet
 3. Ja du sidder lidt i saksen her Claus.

  På den ene side er det dejligt med så mange læsere, men på den anden side, så bliver man jo næsten stresset, hvis man skal respondere på alle kommentarer.

  Du må ansætte en sekretær ;)

  SvarSlet
 4. Kære Mutter - jeg har faktisk en sekretær i mit professionelle liv som forlægger. Hun er en meget stor hjælp.

  SvarSlet
 5. Kjære Claus! Ikke tenk så mye på å rekke å kommentere. Du skal vite at jeg, og sikkert flere, nyter din blogg som gir oss masse inspirasjon hver dag. I dag har jeg fri, solen skinner fra en blå, blå himmel, jeg skal kose meg i hagen og stikke innom din blogg i håp om at du har lagt ut flere innlegg, men det er ikke sikkert at jeg legger igjen noen kommentarer for det. Ha en fin dag du også :o)

  SvarSlet
 6. Umiddelbart lyder det næsten som om, du har givet dig selv mere arbejde her på bloggen. Synes ellers, at du "knokler" rigeligt for vores andres fornøjelses skyld.
  Så husk nu - det må aldrig blive en sur pligt at forsøge at forkæle os. Det skulle jo helst være til glæde for alle parter.

  Og trætte os - næh, det har du vist misforstået. Vi vil jo helst hele tiden have mere og mere!!
  De cremede og gulgrønnne farver er simpelt hen et fund til skyggebedet.
  Var - inden netbutikken "Arp's Frø & Planter" lukkede - så heldig at finde en akeleje med gulbroget løv.
  Navnet er Aquilegia 'Leprechaun Gold' - hvis nogen skulle være interesseret.
  Har først sået den i år, men er vældig spændt på, om den har lyst til at gro lige der, hvor jeg synes den skal gro.
  Mange torsdagshilsner

  SvarSlet
 7. Kære Karen - Nej, nej. Det tager kun få sekunder at kommentere jeres kommentarer, nu hvor jeg har fået sat det i system, så det gør jeg gerne. Og - ja, den brogede akeleje er hel skøn. Der findes også en dejlig gulløvet. Hvis farverne ikke passer ind i sammenhængen, plukker jeg blomsterne og klipper løvet helt ned. Så bliver det flottere og kraftigere, når det kommer igen. Modsat det første hold blade holder de nye sæsonen ud. jeg har stadig stor glæde af dem i haven her.

  SvarSlet