Pizza i aften?

Man kan nemt bage en pizza uden en stenovn, og jeg er lige faldet over en pizzaopskrift med kartofler på newyorkerbyheart  - en skøn, skøn blog med et hav af opskrifter. Birthe, der har bloggen, udfører et utrætteligt arbejde med hele tiden at lægge opskrifter på. Jeg ville gerne have hende som ’madmor’.

3 kommentarer:

 1. Ja Birthe har en skøn blog, hvem der bare havde tid til at følge med i alle de skønne blogs der efterhånden findes :-)

  SvarSlet
 2. tak for inspiration til pizza:-) Vi har dog lige nydt endnu en dejlig aften på terrassen med sol, bøf, salat og god rødvin... vi skal lige have det sidste ud af sommeren, ferien slutter i morgen og det er jo stadig varmt nok til at spise ude, når blot solen er fremme. MEN ak og ve - gik jo så glip af Drømmehaver på tv!
  På grund af tv-fri ferie, havde jeg slet ikke opdaget, at det var de nye programmer der blev sendt nu. HELDIGVIS kan man se dem på dr.dk - tak for det!!! Og tak for et par hyggelige timer her ved pc´eren, da solen forsvandt - og jeg fik set og nydt de nyeste afsnit af Drømmehaver. Og så har jeg endda flere videoklip til gode her på siden - dem gemmer jeg til en regnvejrsdag - for i morgen lokker haven atter.

  God Søndag i haven

  SvarSlet
 3. Har netop spist "din" pizza med pesto og stegte auberginer - MUMS!

  SvarSlet