Plantemarked

Nu tager jeg til plantemarked i Geografisk Have i Kolding. Jeg vender tilbage med en dugfrisk melding derfra og video fra udekøkkenet senere i dag.

 

20090731_165111

9 kommentarer:

 1. Hav en rigtig god tur, Claus:o) Og husk: KØB NU RIGELIGT!! Man fortryder altid kun det, man IKKE køber:o) Ihvertfald når det gælder planter:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 2. Rigtig god fornøjelse Claus! Jeg er helt "grøn af misundelse" (på den gode måde). Jeg var der på Grundlovsdag og kommer igen næste år. Faktisk er jeg også medlem af GH's venner, da jeg er ganske "forelsket" i haven - geografien til trods. Skulle du løbe ind i Wildrose fra Floralen, hvis du støder ind i hende ;-) Jeg ville ønske, jeg kunne være der sammen med jer i det skønne vejr!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Gleder meg til video!
  Jeg var i går på Ramme gård i Hvitsten. Havevandring og plantesalg. Om du en gang kommer til Norge burde du få med deg denne hagen. Den er absolutt fantastisk!

  SvarSlet
 4. Tak for farveinspirationen i går og hav en dejlig dag i Kolding. Jeg vil selv besøge en "åben have" i dag i Herslev, hvor der skulle være masser af dahlia. Jeg bliver altid lidt misundelig, men har indtil videre måttet erkende, at jeg ikke har den rette timing omkring pleje indbygget. Måske kan det læres.

  SvarSlet
 5. Jeg nåede lige at få foden indenfor inden de lukkede!! Købte bl.a. hvid og dobbelt violfrøstjerne, hvilket en herre fra haveselskabet kommenterede: "Jeg syntes alle køber violfrøstjerner for tiden!" Jeg kunne jo kun svare at en vis portion inspiration nok kom fra hr. Dalby!! :o)
  Skønne markedshilsner fra fru friis

  SvarSlet
 6. Også jeg var på plantemarked i Kolding ( så dig godt:-) ) og uanset hvor viljestærk og fast besluttet på det modsatte man er, kommer man (læs: jeg) altid hjem med nye planter. I år var det bl.a. en dobbelt Helleborus Niger, som jeg glæder mig meget til at se i blomst til vinter. Og så MÅTTE jeg have en ny Clematis med hjem fra Birthe og Flemming.
  En af de gode ting ved plantemarkeder er, at man dér kan finde planter, som man absolut IKKE finder i havecentrene. En anden er, at man altid kan få en god snak med plantehandlerne og de havevenner, man uvægerligt træffer. Mange venlige hilsner

  SvarSlet
 7. Hvad hoppede op i din kurv Claus? ;-)

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Kære Zeb - ikke så meget, men det blev til nogle klematis. En af dem fortæller jeg om i morgen.

  SvarSlet
 9. Det vil jeg glæde mig til kære Claus.

  SvarSlet