Putte sove

Som I ved, har jeg lige nu ret travlt med at skrive bog, men jeg er alligevel i haven nogle timer hver dag. Og om aftenen sker det, at jeg lister mig ud i væksthuset. Det er vi nemlig ved at vinterklargøre, så alle de små sarte vækster kan putte sove inden frostens komme.

 

20100913_180528

 

Vinteren igennem er væksthuset opvarmet til nogle få grader ved hjælp af en kraftig-elvarmeblæser. Det er en stor glæde og ditto luksus at have sådan et væksthus med forsatsvinduer for de sprossede ruder og termoglas i taget.

 

Før jeg slukker lyset og går ind i min ’skriverhule’ igen, går jeg lige en runde og ønsker planterne ’Godnat’.

6 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Den følelse kender jeg godt. Det er ganske enkelt hyggeligt, sådan som arbejdet med haven også skal være.
  Godnat og sov godt til dig.

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Hvor er det bare hyggeligt, at være plante hos dig.
  Godnat ønsker
  Bente

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Jeg slutter altid min dag hos dig, du putter blomsterne og mig. Tusind tak for dine skønne, lærerige fortællinger og de utroligt smukke billeder. De er mig en daglig glæde.
  Sov godt og gode drømme.
  Hilsen Anne fra Fyn.

  SvarSlet
 4. Om en uges tid starter håndværkerne hos os med at grave ud, støbe og lave en høj mur til vores nye "orangeri" på 20 m2. Det bliver leveret i midten af november, og jeg beder guderne om en mild vinter, så jeg kan holde det varmt nok til vinteropbevaring. Frygter dog at der skal en mega varmeblæser til for at holde temperaturen på et par grader. Men jeg tror jeg forsøger.
  Hilsen Lene

  SvarSlet
 5. De blomster sover bare rigtig godt:) Det må være hyggeligt at gå en runde i det smukke væksthus. Bare duften...

  SvarSlet
 6. Ved da virkelig ikke, hvorfor jeg pludselig kom til at tænke på jul, da jeg så ovenstående foto.
  Men det gjorde jeg altså og forestillede mig, at du i juletiden altid havde pyntet med lys og smukke materialer i væksthusets vinduer.
  Men jeg tager nok grueligt fejl!!!
  Smukke septemberhilsner

  SvarSlet