Send en hilsen

Her er nogle billeder fra mine bøger, som du kan sende som postkort, dele på facebook eller hente som baggrundsbillede på til din computer. God fornøjelse!

Hvis du igen vil sende en hilsen, skal du blot trykke på menuknappen ‘Send en hilsen’ I højre spalte.

52 kommentarer:

 1. En rigtig god og smuk tanke. Du har bestemt ret i at det også er hyggeligt at få et ganske almindeligt postkort eller brev i postkassen.

  Smukke billeder du har valgt - jeg prøver det straks af ;)

  MVH Sandra. fromberg.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej igen, jeg har jo en blog og prøvede lige om jeg kunne lave et link med et billed af postkortene, men det kan jeg desværre ikke.
  Så kun et link på min blog til din med postkortene ;)

  MVH Sandra,
  fromberg.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Genialt Claus, Dine billeder er helt vidunderlige og gør mig i godt humør. Tak :-)

  SvarSlet
 4. Hej Claus ,tak for de fine motiver,til kort.Dem vil jeg helt sikkert bruge ,til at sende til venner og familie i Tyskland.De sender i øvrigt også altid kort.Som baggrundsbillede har jeg kæmpeverbena.
  God søndag Heidi Olsen

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder, som helt sikkert vil glæde ens venner og familie. Det er nemlig altid dejligt at få et rigtigt, fysisk postkort.

  God søndag. Hilsen Ulla

  SvarSlet
 6. Må tilstå at jeg allerede i sommer "stjal" et av dine bilder og brukte det som bakgrunn på min computer. Det var et bilde hvor du hadde plukket mange blå blomster og lagt ut på ett hvit papir til fotografering, mon tro om det ikke var fra din augusthave og du ville vise hva som blomstret samtidig. Når min datter på 8 år så det, ropte hun glad: "Mamma, mamma kom å se hvor fin datamaskinen har blitt"

  SvarSlet
 7. SKØNT INITIATIV ...HAR ALLEREDE SENDT 3 POSTKORT PR MAIL,BARE FOR AT GLÆDE MODTAGEREN MED ET SMUKT KORT
  TUSINDE TAK OG GODT TÆNKT OG GO WEEKEND
  KH HELLE

  SvarSlet
 8. Kære Kjersti - hils din datter rigtig mange gange.

  SvarSlet
 9. Genialt!
  Vi har nu de smukkeste efterårsblade som baggrund. Dem vil jeg nyde...

  SvarSlet
 10. Hvor er det en fantastisk ide. Det er dejligt, at du deler ud af dit overskud.
  God søndag.

  SvarSlet
 11. TAK TAK og atter TAK. Skønne billeder som jeg straks vil sende til søde venner og arkivere på mit skrivebord. Så ikke nok med at hver gang jeg åbner Safari på din blog, ja så er du altså også nu på mit skrivebord (desktop) Herligt herligt

  SvarSlet
 12. Thanks Claus! What a wonderful initiative!
  Although, I must say, between your photos, which are more beautiful than the other, there really are spoiled for choice!

  SvarSlet
 13. Hej Dalle.
  Endnu engang nogle dejlige billeder, har lige sendt 2 afsted.
  Men må indrømme at du allerede ligger som bagrund på min computer, med billeder jeg tog da jeg var
  på besøg hos dig i sommer, noget jeg sent vil glemme.
  Forsat god søndag til dig.
  Hilsner fra Bettina

  SvarSlet
 14. Tak for de dejlige billeder og dermed endnu mulighed for at glæde sine medmennesker.
  Det er dog fantastisk, at man med få museklik kan sende en smuk hilsen til én man elsker eller til sine bedste venner.
  Men det bedste er at sende et af "Julerosekortene" til én, man ved, VIRKELIG sætter pris på et smukt og lækkert kort.
  Sender en varm efterårshilsen

  SvarSlet
 15. Det var dog det skønneste efterårsgalleri!

  Tak, fordi du deler så gavmildt.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 16. God og sjov idé. Tak for initiativet.
  Jeg vil helt sikkert bruge det af og til.

  Bedste hilsner Lisbeth K.

  SvarSlet
 17. Kære Claus,
  igen har du tryllet og fortryllet os. Tak skal du have for de dejlige gaver og smukke billeder du deler med os.
  Kærligste hilsner
  fra Erika

  SvarSlet
 18. Kære, kære Claus - tusinde tak skal du have! Som flittig bruger af "send en hilsen"-kort vil jeg gerne benytte vintermotiverne for at glæde endnu flere af mine venner. God advent til dig og alle de søde mennesker omkring dig.
  Kærlig hilsen
  Erika

  SvarSlet
 19. Tak Claus.
  Det var lige hvad jeg ønskede mig, da jeg sendte et af de tidligere kort til min 87-årige gamle moster i Californien, og fortalte at vi var sneet inde.
  Kærlig hilsen
  Inge-Lise Thomassen

  SvarSlet
 20. Å så fine Claus. Sikken dejlig, dejlig julegave til alle os der elsker dine billeder.

  SvarSlet
 21. Hej Claus,
  Jeg så dine havedrømme i tv 1. jaunar. En dejlig måde at starte et nyt år på. I et af programmerne fremhævede du en skærmplante, som jeg ikke har set før. Jeg hørte det som om, du kaldte den Silenum. Men det navn kan jeg ikke finde. Mon du kan huske, hvad den hedder?

  SvarSlet
 22. Hej Claus.

  Lars og jeg sidder nede i det sydfranske. Her er bare så skønt. Mimoser overalt. I haver og langs veje. Det er lige nu de står i fuldt flor. Og jeg kunne rigtig godt tænke mig et "postkort" med mimoser. Der er sikkert også andre, der efterhånden har fået nok at sne og kulde.
  Slv om det ikke er et "ønskeprogram", så prøver jeg alligevel.

  Mange kærlige hilsner
  Lars og Inge-Lise Thomassen

  SvarSlet
 23. hej claus ...må lige smide en hilsen her fra en gammel ven fra stenbroen i de glade trylledage ... så din udsendelse på tv og måtte jo lige ind og google osv og endte så her ... er imponeret endnu engang ... håber du har det godt. det ser sådan ud ... magiske hilsner Jakob

  SvarSlet
 24. Hej Claus
  Må nok hellere krybe til korset og indrømme at jeg har kopieret ret mange af dine billeder til baggrundsbilleder på pc og mobil. Det er så smukke billeder og som tyr er man jo et meget sanseligt menneske ;) Så jeg er henrykt over jeg ikke skal bakse med størrelsen på billederne mere - flere flere!!

  SvarSlet
 25. Hei Claus,
  Her i sør-Norge har nå snødybden falt til en halvmeter, så det er lyspunkt i hverdagen å få titte på dine flotte bilder og reiseskildringer. Gleder meg masse til vår og hyttehage med mange spennende stauder. Takk for de drømmene du lar oss leve med din blogg og dine bøker. Hilsen Siri

  SvarSlet
 26. Kære Claus.

  Hvor er det fantastisk, du deler så gavmildt ud af dine gaver. Ja - og nu vil jeg gerne kommentere på alt på din side, du har jo selv bedt om det. Vil skynde mig at sende smukke kort til veninderne m.fl. Tusind tak :-)
  Kærlige tanker
  Lise

  SvarSlet
 27. KÆRE CLAUS,
  hvor smukt - foråret er kommet et godt stykke nærmere. Tak skal du have - igen!
  kærlig hilsen fra Erika H.

  SvarSlet
 28. SKØNT DET DA LIGE TIL AT BLIVE I GODT HUMØR OVER. HAR SENDT RIGTIG MANGE FORÅRSHILSNER. LÆRKEN STARTEDE OGSÅ ET KOR 1.MARTS.

  SvarSlet
 29. Kære Claus

  Virkelig dejligt og godt initiativ med de flotte billeder, så man kan glæde både familie og venner med så flotte blomstermotiver. Har allerede sendt adskillige, da de jo er så vildt flotte, og man kommer jo helt i forårshumør af disse billeder. Tak for det.

  Blomstrende hilsen
  Jeanne

  SvarSlet
 30. Kære Claus,
  Har lige set på de små videofilm om de tidlige spirer, hvor må der blive et væld af skønne farver igen til din smukke have!Billederne af dem til postkort har jeg straks benyttet mig af...det er en rigtig god idé...som jeg håber du tilpasser alle årstider :-)
  kærlig hilsen fra Willy Louise.

  SvarSlet
 31. Kære Claus D. Yndige billeder.... men hvor er billederne af alle dine elskede roser? Bedste hilsner Anders.

  SvarSlet
 32. Hej Claus:-) Jeg lige har sendt dig, min og min mands mail adresser I håb om, at jeg er den heldige vinder til åben have.... Jeg vil så gerne kunne overraske min dejlige mor, som er på din blok flere gange dagligt! Hun er/bliver meget glad og inspireret af din tekst og billeder... Tak:-) Glade sommer hilsner fra Sanne

  SvarSlet
 33. Kære Claus. Hold op en service. Tusinde tusinde tak....hvor er de smukke, dem vil jeg da helt klart gøre brug af. Sikken en god idé.

  Jeg er sikker på, at jeg vil kunne glæde rigtig mange med dem.

  Mange hilsner Lise Lotte

  SvarSlet
 34. Hvor er de dog bare flotte! Vældig pænt af dig, at stille dem til rådighed for os andre. Jeg er enig med dig - sneen må godt vente lidt endnu.
  Hilsen Rita

  SvarSlet
 35. Tak Claus, virkelig smukke vinter billeder :-)
  Knus Gro

  SvarSlet
 36. Sikke en herlig overraskelse! Ja, jeg har først opdaget postkortene nu (prøver på ikke at brug AL arbejdstiden på din dejlige blog...) Flot og godt! Super idé.

  SvarSlet
 37. Hej Allesammen

  Sikke en god ide med at sende de flotte billeder.
  Jeg er nybegynder med hensyn til at sende kommentarer men håber jeg kommer igennem.
  Jeg ville frygteligt gerne se haven i århus og har også søgt, men ved der er mange om buddet.
  Jeg er meget have tosset og bruger meget tid i haven, det gir jo fornyet energi at gå derude og se alle de skønne blomster. Claus du skal vælge mig pga jeg elsker alt der kan gro og blomstre. jeg har selv en rimelig stor have på landet med indtil flere vandløb, bassiner, sø,flere pavilloner,japanske lygter ,broer ,bænke som manden har lavet ,samt selvfølgelig mange blomster og formklippede buske. Desuden har vi holdt åben have, flere gange hvor formålet gik til hjælp til børn i gambia som kunne komme i skole og få rent vand.

  SvarSlet
 38. thanks for this I like it
  http://www.packersmoversnashik.com/ packers and movers nashik

  http://www.packersandmoversandheri.com/ packers and movers in andheri

  http://www.packersandmoverskharghar.com/ packers and movers kharghar

  http://www.packersmoverskalyan.com/ packers and movers kalyan

  http://www.packersmoverspowai.com/ packers and movers powai

  http://www.packersmoverskandivali.com/ packers and movers kandivali


  http://www.packersmoversvashi.com/ packers and movers vashi

  http://www.packersmoversborivali.com/ packers and movers borivali

  http://www.packersmoversinmumbai.com/ packers and movers in mumbai

  http://www.moversandpackersbangalore.com/ packers and movers bangalore

  SvarSlet
 39. Som altid meget smukke billeder! Jeg må da lige sende et par kort af sted sidst på ugen :-)

  SvarSlet
 40. Hej Claus

  Det er knageme nogen flotte billeder du tager. Du burde holde et kursus, så vi dødelige amatører kunne lære lidt fra mesteren!

  -Jens

  SvarSlet
 41. Dejlige billeder der fortæller lidt om det vejr vi har i vente.

  Ha' en dejlig aften :-)

  SvarSlet
 42. Ih altså, Claus. Selvom det er vinterbilleder, så tror jeg, du har reddet manges november-blues-humør. Jeg bliver i hvert glad - både i "låget" og i maven🎆

  SvarSlet
 43. Hej Claus.
  Tusind tak for de flotte billeder,
  Dem vil jeg bruge til mine julekort.
  KH
  Greta.

  SvarSlet
 44. Å, denne ideen er så god, Claus !! Og bildene er såååå vakre ! Jeg skal jammen sende noen kort <3


  STØRSTE klemmen
  ANETTE

  SvarSlet
 45. Hej Claus,

  Tusind tak for de mange flotte vinterbilleder.
  Ja, vinteren kan faktisk også være smuk - selvom vi jo nok snart igen higer efter forår.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 46. Pernille Hollænder16. december 2012 kl. 12.00

  Kære Claus.
  Ud over mine traditionel håndskrevne og postleverede julekort, har jeg i år valgt at udvide min julekort-modtager-gruppe til endnu flere i form af dine fantastiske julekort.
  Tak for den lette og smukke mulighed.
  De bedste julehilsner fra
  Pernille Hollænder

  SvarSlet
 47. Hej Claus
  Tak for den fantastiske inspiration du giver os mulighed for at få. Skal i dag i gang med juleriet - en fast juletradition denne 1. adventsweekend. Med julebagning, grønlangkålskugler og dekorationer. Vil i år gøre ekstra ud af udendørskrukkerne, min udfordring er dog meget vind, hvor vi bor, men det må vi se at klare. Desuden bliver mit adventsfad stærkt inspireret af dit program 1:7- jul ved dig. Det glæder jeg mig til! super gode fif, du gav og jeg får debut med oasis, som jeg har luret på flere år, hvordan jeg skulle sætte ting fast i det.
  Du og dine nærmeste ønskes en skøn 1. søndag i advent.
  Med venlig hilsen
  Maria Østergaard Olesen, 7860 Spøttrup

  SvarSlet
 48. Hej Claus
  Det er en super fin service at kunne dele dine smukke fotos med sine venner - sammen med en hilsen.
  Tak for en meget inspirerende blog.
  De bedste hilsner fra Bettinna

  SvarSlet
 49. Hej Claus
  Tak for mange gode tips til haven og køb i Bilka, løgkasserne er allerede i brug.
  Mail: Lis@lillerup.dk. Mvh. Lis Lillerup

  SvarSlet
 50. Vidunderlig måte å dele gleder på ! :-)?

  SvarSlet