Video d. 25. september 2010

Så er der igen levende billeder.

 

15 kommentarer:

johnjustesen sagde ...

Kære Claus og alle I andre:o)

Kender I det, at man har skrevet en lang kommentar og når man så glad og velfornøjet skal til at sende den, kommer denne frygeligt ubarmhjertige og nådesløse senstens frem på skærmen: "Service unavailable...error 553"????
Så er det man får en ubændig trang til at skrige højt og sige "for beep da for noget beep elendigt beep..." men jeg prøver igen:

Tusind tusind tak for denne dejlige video, Claus:o) Skønt at se levende billeder ( i ordets dobbelte betydning) igen......og hvilke levende billeder:o)

Jeg kan simpelthen ikke stå for de bedårende højstjerter. En fjer-kyndig bekendt, har fortalt mig, at højstjerter ikke er så udsat for duehøg-angreb som almindelige hvide duer, fordi de er så store luftakrobater og dermed sværere at få fat i. Lad os håbe, det holder stik, for tanken om røvfugle, er da ikke til at holde ud, når man ser disse engleagtige væsener, sidde og pryde i din have.

Mange hilsner fra TANTE GRØN

Claus Dalby sagde ...

Søde Tante Grøn - 'Røvfugle' er det en specialt art, I har på Mors?

johnjustesen sagde ...

JUBI....min kommentar gik igennem dennegang, så nu tør jeg godt skrive resten af de tanker, jeg i første omgang nedfældede omkring de hvide duer:-

Ja, det ville være skønt, om de hvide duer kunne blive en ny havetrend her til lands. Sikke en fredfyldt og stemningsfuld atmosfære de ville kunne tilføre vore haver:o)

Mon ikke en af grundene til, at vi elsker netop HVIDE duer så højt, også hænger lidt sammen med deres store symbolværdi her i vores del af verden? Her tænker jeg på fred, uskyld, renhed, ja Helligånden itself etc etc? Vi elsker dem også for deres monogame livslange partnerskaber, for deres hyggelige kurren, for deres nuttede nusserier og sidst men ikke mindst for deres poetiske skønhed.

Kan godt forstå at børnehavebørnene stopper op og beundrer dine duer. Børn er kloge og ved, hvad der er godt her i livet.

Ønsker dig Claus og alle mine med-Dalbyister en rigtig god weekend:o)

TANTE GRØN

johnjustesen sagde ...

Søde Claus, ja vi har mange røvfugle her på Mors. De er rigtig væmmelige, kan du tro:o)

TANTE GRØN

Hyacinth Bucket sagde ...

LOL...."røvfugle"...:-o)
Altså Tante Grøn, hvordan ser sådan en ud..:)

Claus, som altid en skøn video du har lavet.

Rigtig god weekend fra Lisbeth

Anonym sagde ...

Aj altså hvor fantastisk - jeg ville ønske, jeg havde mulighed for at få nogle duer - de er i sandhed smukke - kan godt forestille mig, at de må give en ganske særlig stemning i haven - jeg har kun tyrkerduer, som sidder på taget ind i mellem, og altså rigtig dejligt med levende billeder igen - er efterhånden blevet helt afhængig.
Lad os håbe søndag bliver lige så skøn som i dag, så fortsat rigtig god weekend fra Anita

johnjustesen sagde ...

Dear Mrs Bucket.....ooops sorry "Bouquet":o)

Tja, hvordan skal jeg beskrive en røvfugl? Den minder utroligt meget om en rovfugl, men når den tager søde hvide duer, forvandler den sig til en megauhyggelig og makaber RØVFUGL med hæslige dræberkløer, kolde dræberøjne og et gruopvækkende næb.

... Nu jeg har dig Mrs Bucket!!!! Hvad betyder "LOL"? Min 12-årige pubertets-befængte datter siger der HELE tiden og jeg forstår mig ikke på nutids-slang? Min slangsprogs-udvikling stoppede for mange mange år siden, så jeg går stadig rundt og tror, at det er "LOL"? og "NICE" at sige "knæhøj karse" og "fed", hvad det jo slet slet ikke er.

Iøvrigt elsker jeg Hyacinth Bucket, den elskelige snob. Var helt vild med den serie:o) Godt navn, du har fundet på:o)

Mange weekendhilsner,
TANTE GRØN

Anonym sagde ...

Kære TANTE GRØN.
Jeg har i dag også prøvet, at det hele forsvandt, så man måtte til det igen. Derfor skrev jeg denne gang kladde - og det gjorde jeg, inden jeg så, hvad de andre skrev til dig.
Men du får det alligevel:
"Sikke da en charmerende slåfejl i rovfugle - eller mon det var med fuldt overlæg". Jeg fik vist aldrig svaret dig på, om ikke det kunne være hyggeligt, at mødes engang igen. JO, DET KUNNE DET!"
Dagens grineflip tilfaldt således igen hende O Æ Ø.
Og til dig Claus - TAK for endnu en dejlig video.
God weekend til alle.
Inga Nygaard Hansen

Anonym sagde ...

hej claus

kan du ikke fortælle hvor du har de skønne havemøbler fra som vises i starten af videoen

tusind tak Hanne

Annette Halling sagde ...

Kære Claus, m.fl.
Dejlig video med de skønne, hvide duer. Herlige kommentarer som altid! Jeg håber, det må lykkes for dig at blive "bedstefar", Claus.
Jeg var glad for oplysningen om, at der kun var 3-4 mm stenmel på gangene. Må dog nok bruge lidt mere til mine kommende, for jeg får vist ikke stampet så grundigt som anlægsgartnerne. Også god weekend til jer alle.
Mange hilsner, Annette Halling

Jesper D sagde ...

Tak for kigget til dyrene... Det ser ud til det er bedre vejr der hjemme.

Tante Grøn, LOL betyder frit oversat "griner højt"
Men læs mere om de kryptiske forkortelser her:
http://da.wikipedia.org/wiki/Internet-jargon

Hilsner fra Holmekollen :-)

Claus Dalby sagde ...

Kære Hanne - møblerne har jeg fra England. De produceres desværre ikke mere.

Anonym sagde ...

det var ærgeligt,har de et navn så jeg event. kan søge dem brugt

mvh. Hanne

Claus Dalby sagde ...

Kære Hanne - desværre. Jeg købte dem i Bath, men det lille smedeværksted er lukket. Jeg har fået RIGTIG mange spørgsmål om disse møbler, så det er trist, at jeg ikke kan hjælpe.

johnjustesen sagde ...

Kære Jesper:o)

THX for linket til internet-jargon:o) Åh....så LOL betyder "Laughing Out Loud" ? Ja, hvor "noob" kan man være? Nu har jeg printet siderne ud, så er der da en chance for, at jeg kan kommunikere en lille smule med min datter:o) OMG hvor nice. G2G. GL& HF i Holmekollen. BB og CU på bloggen:o)

Dejligt at et ungt menneske, kunne sætte en gammel tante ind i ungdommens sprog-mysterier:o)TY:o)

Mange hilsner fra TANTE knap så GRØN aldersmæssigt