Video d. 26. september

God fornøjelse …

 

8 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Du har på et tidspunkt nævnt, at der ikke findes så mange danske havebloggere, men en fantastisk masse gode bloggere fra vores nordiske nabolande - og hvor har du dog ret ... Når jeg læser med på de kommentarer du får her, ved jeg jo at der findes så mange dejlige danske have-folk, og til dem, vil jeg på det varmeste opfordre til at lave deres egen blog. Jeg vil så gerne se deres haver/altaner/grønne tryllerier eller hvad som helst.
  Jeg startede min egen blog for 23 dagen siden, og hvor har det bare været en overraskende positiv tid...Jeg er absolut ikke computer-kyndig, men har prøvet mig frem. Jeg ved godt at jeg omgiver med mange skønne ting, men ved at skulle "vise" dem frem, ser jeg nu på dem med helt nye øjne ... total win win ... og mega glæde.

  Og hvem ved - måske vil det for nogen endda forebygge vinter-tristhed ... det vil det helt sikkert for mig.

  Tak for en dejlig video - nu vil jeg ned og spørge,spørge,spørge om violfrøstjerner på planteskolen.

  SvarSlet
 2. Kære Lone - kan kun give din opfordring videre. Det ville altså være hyggeligt med flere danske haveblogs, selv om det retfærdigvis skal siges, at det jo er en del.

  Jesper fra 9haven har en fin fortegnelse på www.9haven.dk/haveblogs

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Det er bare kræs at sidde og spise frokost til endnu en dejlig video fra din have. Sikke et flot kig ned gennem rosenbuerne. Jeg kom lige til at tænke på, at nogen engang sagde, at nu manglede der kun lige et brudepar. Hvis jeg var ung og smuk og skulle giftes, ville jeg trygle dig for at få lov til at blive det i din have en junidag og bagefter slentre arm i arm ned gennem den rosenbue - og den er jo bred nok.
  Næste søndag skal vi alle huske at stille ind på P4 kl. 10.00 - da kommer vores allesammens havemand Claus i Café Hack!
  Kærlig hilsen Inga (ja, for det er der vist kun mig, der hedder her på bloggen. Jeg har forstået, at i Norge eller Sverige betyder det "ingenting"?

  SvarSlet
 4. Hej igen.
  1000 tak for link til 9haven ... Ja jeg ved heldigvis godt der er flere gode danske sider - bare ikke nok.
  Forsat god søndag.
  Kh Lone

  SvarSlet
 5. Takk for videoene du har postlagt nå i helgen - jeg har sett fram til nye videoer siden sist :) Nå er det deilig hagevær som skal nytes. Ha en riktig fin søndag!

  SvarSlet
 6. Hvor er det dejligt at se hvordan din have ser ud i sensommerdragt! Jeg er glad for at du nævner betydningen af at fjerne blomster - det giver også god mening at klippe til vaserne indendørs, som jeg jo også er så glad for:) Når vi klipper tvinges planten til igen at blomstre for den vil for enhver pris forsøge at sætte frø. Hvor blir det godt med de nye stier. Selvom du inddrager jord til stierne får du sikkert udnyttet bedene bedre end hvis det bare er store bede. Ha en god skrivedag:o)

  SvarSlet
 7. Mange tak for enddu en smuk havevandring. Skønt at se, hvor pragtfuldt et blomsterflor du stadig har, det sene tidspunkt til trods. Man aner det begyndede efterårsforfald, men det findes der jo også en stor,- omend lidt melankolsk skønhed - i.

  Ja, noget af det vigtigste, af alle de mange mange ting, du har lært mig Claus, - er at klippe ned og klippe tilbage. Det er fantastisk så lang en blomstring man kan få på denne måde.
  Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at selv en violfrøsstjerne kunne "snydes" til en genblomstring. Jeg er så heldig at have et par "Splendide", men har endnu ikke set mine egne i blomst. Den er virkelig køn:o)

  Mange hilsner og tanker til jer alle,
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 8. Tak for endnu en fin video. Det er guld for en have-novice som mig.

  jeg har nogle dahlia i haven så er så flotte at jeg overvejer at grave knoldene op og gemme dem til næste år, selvom de er købt for en slik.
  Hvis du overvejer at lave et indlæg om at gøre haven vinterklar, om at grave op, bevare og især OPbevare... så vil jeg elske at læse det og suge til mig.

  Tak for en fantastisk blog

  SvarSlet