Video d. 5. september 2010

 

Så er der atter en gang levende billeder. Denne gang fra køkkenregionerne.

28 kommentarer:

 1. Hej Claus.

  Tillad mig, at gentage mig selv når jeg nu igen siger at det et fantastisk udekøkke. Jeg er sikker på at jeg ikke er ene om at synes det - og måske ligefrem være en smule misundelig. Men det betyder jo ikke at jeg ikke under dig det :-) Og hvis vi skal være lidt rørstrømsk, er det jo smukt at du har sørget for at Anne Just også er indblandet i dette projekt - idet det et hendes mand som har leveret lamperne. Igen beviser du din sans for det perfekte, det æstetiske, samtidig med at det jo også skal bruges og kunne fungerer i hverdagen. Tak for rundvisningen, nu vil jeg glæde mig til at se det sidste afsnit af Havedrømme i aften.

  /Bo

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Tak for rundvisningen i dit smukke udekøkken.

  Jeg så lige skyggen af dig i Kolding, nåede ikke at hilse på dig. Du stod med dit kamera og kiggede gennem linsen på nogle planter, da jeg blev kontaktet af venner.

  Maibritt

  SvarSlet
 3. Lene Borreskov Andersen5. september 2010 kl. 19.31

  Hej Claus ..ja, så er jeg her igen ;-)).
  Hvor er det dejligt at nær-kigge dit smukke
  udekøkken efter at have set starten på det i det
  tidlige forår, hvor jeg var så heldig at besøge
  dig og din have. Alt er så gennemført ned til mindste detalje og meget lækkert, og hvor jeg
  nyder at se dine smukke keramik og glas ting.
  Nu er det tid til at gøre sig klar til at se
  Havedrømme i TV ..tak for nu og ha´ en god aften. Glade hilsener fra Lene.

  SvarSlet
 4. Det var et riktig pent utekjøkken. Jeg ser at alle valg er godt gjennomtenkte, og resultatet er deretter:) Men hvordan gjør du det om vinteren? Nå er dere i Danmark riktignok ikke plaget med de mengder snø vi kan få her i Norge... ;-)

  SvarSlet
 5. Kære Bente - køkkenet er fuldt 'hårdført' og skal nok klare vintervejret.

  SvarSlet
 6. Kære Claus Dalby
  Det er et dejligt udekøkken og en dejlig rundvisning du gav i køkkenet. Det er noget imponerende at du både kan filme og lave mad samtidig. Smukke billeder i blokhovedet. Jeg har lige været "tvunget" til at købe en rose Rhapsodi in blue efter de billeder du viste forleden dag.Nu kan jeg se at der er flere som må på ønskesedlen.
  Hilsen Anne Lindbjerg

  SvarSlet
 7. Sikke et køkken. Forrygende. Det med pejs/stenovn var en interessant detalje - og smukke smukke farver.

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Hvor har du dog fundet den flotte parasol? Det er lige den jeg leder efter. Og kunne du ikke en dag lave video fra dit victorianske drivhus? Jeg ville give højre arm for at se det i detailler :o))

  Med venlig hilsen Flora Danica :o))

  SvarSlet
 9. Tusind tak for endnu en dejlig video, Claus:o) Det var spændende at høre om, hvilke tanker du gør dig m.h.t indretning. Indretning er jo også et yderst interessant emne. Og mon ikke mange havefolk også er udstyret med et pyntegen, når det gælder boligen. Det må være fuldstændig pragtfuldt at have sådan et smukt og velfungerende udendørs køkken. Det giver en masse vidunderlige muligheder for udfoldelse af livsnydelse.

  Jeg synes absolut ikke, at det er patetisk at være et skønhedssøgende/skønhedhedshungrende menneske. Tværtimod! Vi må søge skønheden her i livet, da der er så rigeligt af det modsatte i denne verden. At omgive sig med smukke ting, som man holder af giver livsglæde, overskud, harmoni og livsmod.

  Nu drøner jeg ned og smider mig i min yndlingssofa, for at nyde "Havedrømme":o)

  Mange hilsner fra een der også er et skønhedssøgende menneske,

  TANTE GRØN

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 10. Kære Flora Danica - det var et større detektivarbejde at finde en parasol, jeg kunne lide. Søgninger på internettet førte mig til Italien, hvor jeg fandt, hvad jeg søgte. Heldigvis viste det sig, at der var en dansk importør - www.hoffmann.gs. Desværre er linket ikke aktivt. Måske er det blot noget forbigående. Prøv i morgen.

  SvarSlet
 11. Kære Flora Danica - igen! Glemte at skirve, at jeg nok skal vise mit vicorianske drivhus på et tidspunkt.

  SvarSlet
 12. Jeg kan huske, at jeg - første gang du nævnte et udekøkken - mente noget i retning af, at det kun var en Claus Dalby, som kunne forene en hvid patriciervilla, et victoriansk drivhus og et orangeri med et "stålsat" udekøkken i stramme linier og farver.
  Og det er jo lige netop det, der er sket.
  En yderst vellykket "symbiose".
  Hjertelig tillykke med det fantastisk flotte resultat.

  Men der skal også lyde et højlydt "SUK"!
  Ja - for det var jo sidste udsendelse i aften, hvor vi kunne sidde foran TV og drømme.
  Der må være stof til mange flere havetimer på DR (håber vi på!).
  Mange hilsner

  SvarSlet
 13. Kære Karen - tak for søde ord omkring mine evner som 'indretningsarkitekt'. Om alt går efter planen, vender jeg tilbage på skærmen med nye tv-programmer til foråret.

  SvarSlet
 14. Jubiii :-) Julemanden kom tidligt i år! Jeg krydser fingre for at alt går efter planen og du dermed vender tilbage på skærmen til foråret Claus.

  /Bo

  SvarSlet
 15. Elsker når min iPad fortæller mig at nu har Clausdalbyvideo sørme lagt endnu et klip ud :-)

  Der er et eller andet over dette næsten direkte tv her på nettet...det på en måde mere levende og ægte end når det har været igennem de også meget dygtige folk hos DR...Heldigvis skal man ikke vælge mellem DR2 og ClausDalby.dk, men hvis jeg skulle, valgte jeg så afgjort bloggen.

  Man kan næste stadig dufte Dalbys-et-hånds-kartoffel-stenovns-pizza fra i går på dit klip fra i dag. Mmmm mums. En lille pizza stenovn til kolonihaven i Åbyhøj? Jo det kommer på min ønskeliste.

  Det er er så spændene ved din blog er at man får masse ideer til projekter i ens eget lille paradis, bare i 1:10 og med ens eget præg.

  Tak for det grundige kig på dit udendørskøkken og for at du deler nogle af dine tanker og overvejelser omkring køkkenet med os.

  SvarSlet
 16. Hej Claus

  Tak for kigget ind i "privaten".

  Dit udekøkken er så sandelig æstetisk, raffineret, gennemtænkt og ja ...... superflot.

  Vidunderligt at du jagter det smukke!
  Mange mennesker med ressourcerne er ikke i stand til at skabe smukke omgivelser. Godt gået!

  Har ofte øjeblikke i min have hvor jeg tænker: "Og hvad ville Hr. Dalby gøre her?" Beklageligvis aner jeg det ofte ikke :)

  SvarSlet
 17. Kjære Claus, i deilige Danmark!
  Jeg er grønn av misunnelse!!! Nei, jeg bare tøyser, jeg er forelsket! Forelsket i det flotte utekjøkkenet ditt og den flotte keramikken du har. Dette gikk rett til hjerte.
  Skulle ønske jeg var nabo med deg sånn at jeg kunne komme på kaffebesøk og en god prat. Men sånn er det ikke. Mellom oss skiller det maaaaaange mil. Heldig er jeg, som har deg på blogg. Har vist innlegget til min mann i håp om at jeg skal få maken kjøkken som deg, så nå får jeg bare vente å se. Gleder meg til neste innlegg. Hjertens fra to beundrere fra Sandefjord, med ønske om en fortsatt god kveld og natt. Klem.

  SvarSlet
 18. Kære alle - jeg kan kun sige tak for alle de søde ord. I morgen vil jeg fortælle jer om en familieforøgelse af de store her i Risskov. Spændte?

  SvarSlet
 19. Absolut fantastisk, gennemført og SMUKT!

  SvarSlet
 20. Kjære Claus!
  Jeg glemte å si, TAKK! Takk, for at du viser oss noe jeg kaller det gode liv. Mange mange klemmer fra oss to, i Sandefjord

  SvarSlet
 21. Kære Grete - hvor er det hyggeligt, at din mand nu også er kommet 'med'. Håber, at han kan lave et fint køkken til dig.

  SvarSlet
 22. Hej Claus.
  Fantastisk flot, dit udekøkken, og det passer så fint til resten. Smuk og gennemført. Det må være en fornøjelse at være dig i så smukke omgivelser, og specielt, fordi du selv er med til at få ideerne og få det ført ud i livet, og det så fungerer så godt, som det gør. Det kommer jo ikke helt af sig selv :-)
  Tak for dine videoer generelt, men den i går, som jeg først har fået set nu, var både inspirerende, herlig og sjov. Jeg er pænt imponeret, hvordan du mestrede madlavning samtidig med at filme. TV-kok... - det kan du altså også ...
  Med overstående kommentar vil jeg samtidig give udtryk for min glæde over denne blog. Den er på alle måder til stor inspiration.

  SvarSlet
 23. Vell, vell etter at jeg rolig satt meg ned med morgenkaffen for og nyte dagens video paa "Mit Haveliv" spratt jeg opp som en rakett.
  Den gamle kjoekkendisken (i rustfritt staal fra 50 tallet) ble skrubbet og polert, avskaarne urter og blomster satt i krukke der paa foer Albertine gikk til verks paa sitt noe rustikke, "groenne" gjenbruks utekjoekken.
  Fryseboksen er naa fylt med mye godt og i kveld skal vi kose oss med deilig mat i fra haven.
  En i utgangspunktet sliten kokk og gartner lot seg inspirere.

  FLOTT kjoekken Claus!!!

  Vennlig hilsen AG,NY

  SvarSlet
 24. Det var dog et ualmindeligt smukt udekøkken.
  Tak for endnu et inspirerende klip fra din have. Desværre gik jeg glip af havedrømme i går, og det er IKKE godt.

  SvarSlet
 25. Kære AC - hvordan er vejret i NY i disse dage dage/uger. Hvor lyder det skønt med dit nye køkken. Sender du mig et par billeder?

  Kære Eva - du kan se alle 'mine' udsendelser, hvis du klikker på 'TV-programmer' på menubjælken øverst.

  SvarSlet
 26. Alldeles lekkert!

  SvarSlet
 27. Kære Claus!
  Tillykke med dit flotte og indbydende køkken!
  Det er afgjort det mest fantastiske udekøkken jeg nogensinde har set! Man mærker tydeligt at du har gennemtænkt det som en helhed og har taget varsomt hånd om alle detaljer. Her er rigeligt med inspiration - også til indretning af almindelige køkkener ;-)
  Tak for kigget - Lisbeth K.

  SvarSlet
 28. Kjaere Claus!
  Vejret her i dalen har vaert aldeles nydelig fram til forrige helg. Da falt temperaturen drastisk.
  Jeg elsker haven paa denne aarstiden og oensker aa beholde blomstene saa lenge som mulig. Selv om det er kaldt noen netter saa kan vi fremdeles se frem til mange varme flotte solskinnsdager.
  Haven har godt av litt kjoeligere tempeaturer(saa lenge det ikke fryser).
  Som jeg allerede nevnte saa koste jeg meg riktig stort med aa koke og brase utenfor. Det gikk jo ogsaa som en lek og rydde opp etterpaa. Jeg har mange forskjellige urter og groennsaker I haven men er ikke alltid like flink til og benytte meg av groeden. Det er ikke saa kjekt og staa inne paa kjokkenet naar en heller vil vaere ute. Derfor er det med utekjoekken slik en fantastisk ide. Mit utekjoekkenet er dog ikke en estetisk nytelse og se paa enda. Derfor vegrer jeg meg litt med aa sende bilde. Tar jeg likevell et bilde som faar frem den rette stenmningen kommer jeg til aa sende det til deg. Naa venter vi bare paa at fin vejret kommer tilbake.

  Vennlig hilsen fra AG,NY

  SvarSlet