Video senere

Nu går jeg ud og laver en video om duerne. Den bliver lagt på senere i dag.

2 kommentarer:

 1. Claus, jeg glæder mig big time til den due-video:o) Jeg har jo fået akut pip og nu har jeg endelig fået overbevist Syrenprinsen om, at duerne kun gør toiletbesøg hos naboen:o) (Kan høre, at der også er andre kvinder her på bloggen, der må argumentere kraftigt overfor deres bedre halvdel, for at få nogle af deres havedrømme opfyldt:o)

  Min kære far, har fået medlidenhed med sin datter, der har fået pip, og har NÆSTEN helt frivilligt og uopfordret (!) tilbudt at lave et dueslag til mig. Det skal jo gerne være smukt a la Dalbys herskabelige dueslag, uden at jeg dog skal være en total copy-cat.

  Jeg glæder mig helt vildt til din nye bog udkommer; Claus - for der skulle jo være flere detaljer omkring dine dueslag, så vidt jeg har forstået. Der er blot noget, jeg ikke kan få ind i min duehjerne: Hvordan kan der være plads til redekasser i dine smukke dueslag? Jeg ville ønske, jeg kunne se et interiørbillede af indendørs-indretningen af dine dueslag:o).o)

  Så snart din bog udkommer med flere detaljer, kan min far begynde at snedkere en passende duebolig og så kan jeg jo skrive hvide duer på juleønskesedlen:o) :o)Jeg glæder mig som et lille barn.

  Så nu har jeg udstillet min pinlige due-uvidenhed udi cyberspace, men hvad gør man ikke for at blive due-ejer?

  Mange hilsner til alle,
  TANTE GRØN ....i spændt forventning

  SvarSlet