Blomster på bordet

Netop nu, hvor jeg er så meget inden døre for at skrive, skal jeg have blomster på bordet. Duften og synet er to faktorer, som betyder så meget for mig.

 

20101013_111445

 

I går eftermiddags gik jeg rundt i haven, plukkede lidt hér, lidt dér. Og vupti … Den skønneste buket.

 

20101013_111603

 

Hvor er naturen dog forunderlig, når man på denne årstid kan plukke sådan en skøn buket i de herligste farver. Jeg er en glad – og taknemmelig - mand.

 

Den kønne kande er fra Karin Michelsen.

16 kommentarer:

 1. Hi Claus, wonderful bouquet. I put it on my blog.
  Have a nice day.

  SvarSlet
 2. Kære Claus,
  var vi et par århundrede år tilbage, ville jeg nok have dånet ved synet af denne buket roser! I disse ligestillingstider må jeg nok bare tage mig sammen og blot sige, at dér ramte du mig lige i hjertekulen, for det fås ikke bedre til mig. Period.
  Den smukke, fyldte lyslilla rose til venstre, kunne det være en Charles Rennie Macintosh? Den går jeg nemlig og lurer lidt på i forvejen...Mange hilsner Annette Halling

  SvarSlet
 3. Den er da også helt fantastisk den buket!!! Jeg nyder også stadigvæk at plukke roser fra min have :o)

  SvarSlet
 4. Kære Annette - ja, det er rigtig godt set. Det er 'Charles ...'. Denne blårosa tone finder man ikke hos andre engelske roser. Vær opmærksom på, at den er en smule srat. Plant den lidt beskyttet. Den er ikke til at undvære ...

  SvarSlet
 5. Hallo Claus, i deilige Danmark!

  Nydelig, skønne farger. Liker også vinduet i bakrunn med alt det flotte du har der.
  Kan tenke meg at det er nydelig når lyset utenfra kommer inn vinduet og lyser opp alle de flotte blå og turkistonene.
  Takk for linken til en spennende keramiker.
  God helg til deg. Hjertens fra Grete i Sandefjord

  SvarSlet
 6. Det er da også en fantastisk buket du har fået dig der. Jeg nyder også stadigvæk at kunne plukke roser fra min have :o)

  SvarSlet
 7. Hvem der bare kunne plukke sådan en buket på denne årstid - Men måske er det muligt om nogle år ;-)
  Hvor er den FANTASTISK!

  KH. Sanne O.

  SvarSlet
 8. Hold da helt op - hvor er den smuk! Tror faktisk ikke, at jeg nogensinde har set så smuk en buket! Lige i dette øjeblik går det op for mig, hvorfor jeg altid bliver så skuffet, når jeg får en købebuket! Ærgerligt man er godt gift - buketten ville stå helt fint til en smuk hvid kjole §;o)!!
  Kandiderer helt klart til det at komme på næste serie kort!
  God eftermiddag!
  Birthe

  SvarSlet
 9. SMUK SMUKKERE CLAUS'S BUKETTER;-))

  Har selv nogenlunde de samme roser, men kan ikke nænne at tage dem ind, lavede dog en lille buket til min kollega da hun havde 15 års jubilæum i sidste uge ;-))

  SvarSlet
 10. Kære Claus.
  Sikke en svimlende flot buket. Og nu står en fuldkommen magen til på mit skrivebord (som tapet på mit computerskrivebord) - og den kan holde l-æ-n-g-e! Dejligt at høre, du er glad og taknemmelig - men du arbejder bestemt også for det. Jeg glæder mig til pakkeposten kommer i næste uge - bare de nu ikke forslæber sig!
  Kærlig hilsen Inga

  SvarSlet
 11. Hvor smuk, opmuntrende og skøn en buket. Sikke farver på denne årstid, og man kan ligefrem dufte buketten..De sarte abrikos-og rosafarvede roser er også ret skønne - hvad mon det er for en rose? - mon det er den, der klatrer helt op til din balkon.
  Tænkte også på, om du midt i din travle skriveproces får lavet dig noget god mad, i dit udekøkken/stenovn, som kunne bringe inspiration her på bloggen? Det kunne være så spændende, dine pizzaer vakte lykke..den del af dit have/ude liv/ det gode liv giver jo blot flere facetter til..og er så inspirerende..
  Kærligst, Helle

  SvarSlet
 12. Helt utsøkt vakker bukett, Claus! Kos deg med den!
  Trine

  SvarSlet
 13. Kære Helle - den abrikosfarvede rose til højre på det nederste billede er 'Sharifa Asma'. Den orange'Pat Austin'. De er begge engelske.

  Og jo, du kan tro, at jeg får lavet dejlig mad ind imellem. Heldigt er det, at man slet ikke kan se det på mig!

  SvarSlet
 14. super lækker buket... kan næsten dufte den.

  SvarSlet
 15. En pragtfuld buket i en skøn kande.
  Er virkelig imponeret over din samling af glas, stentøj etc. i alle nuancer inden for den grønne, turkise og blå farveskala.
  Ser i ånden husalfen svæve over det hele iført strudsefjerkost!!
  Bedste hilsner

  SvarSlet
 16. Hej Claus
  Hvor har du mange skønne blomster, desværre er der ikke plads til så mange hos mig. Hver gang jeg ser en smuk blomst hos dig må jeg desværre erkende at det er jo dejligt at se dem på din blog. Hilsen Ilse

  SvarSlet