Efterårsfarver

I går lancerede jeg en ny idé her på bloggen – virtuelle postkort. I dag har jeg skiftet flere af billederne ud, så det er en ren efterårsserie, og jeg håber, I vil sende dem ud I ‘verden’. Se billederne her.

 

20101031_104734 20101031_111203 20101031_104423

 

Skønne farver. Ikke?

 

I morgen skal jeg til trykstart på ‘Mit haveliv’. I skal nok få en rapport derfra.

5 kommentarer:

 1. Hej Claus

  FLOTTE, flotte billeder. Mange tak herfra.
  Tænk, hvor alsidigt - du er jo en fantastisk fotograf. Glæder mig til bogen.
  Hilsen Ulla

  SvarSlet
 2. Jeg er på vej til dig kære Claus, skråler jeg for fuld hals, mens jeg tramper i pedalerne på vej til Kalundborg, hvor jeg skal med hurtig færgen til Århus og videre til Riskov. Hvad skal jeg der? Jo,jeg har lovet Claus, at komme op og hjælpe ham med at plante nogen af alle de planter, som han viste os på filmen i går. På vejen bliver jeg opmærksom på en forhave, som jeg BARE MÅ fotografere. Ned i fototasken og hive mit Canon kamera op. Men men jeg har bare et lille problem. Jeg kan ikke se over den lave buskbom hæk. Ergo må jeg have fat i mit treben, som jeg kravler op på. Nu kan jeg se over hække, og hvilken åbenbaring! Men nu kan jeg ikke bruge mit 50 mm macro objektiv. Ned igen. Men jeg fumler med 18 - 200 mm zoomen kommer beboerne ud og jeg bliver inviteret indenfor til Claus pizza bagt i stenovn. I den tid pizzaerne bager får jeg skudt de skønneste efterårsbilleder. Afsted til færgen, men ak, jeg har teget fejl af datoerne, og må tage til takke med en plads på ryggen af en lyserød elefant på vandski bag færgen. Jeg når frem til Riskov våd og forkommen. Bliver modtaget af to dejlige konger, der slikker mig i hele hovedet. Jeg vender mig om, og langsom går det op for mig, at det er min skønne gamle schæfer tæve Namba, der mener, at det er på tide at stå op. Jeg beklager Claus, at jeg ikke nåede, at hjælpe dig med at plante. Det må vi have til gode, og nu vil jeg, når jeg har drukket min kaffe og spist min Dalby muffins rugbrøds bolle, gå ud og rode i min egen have.
  Som du kan se, så har du fået en stor magt over min ubevisthed, at du ligefrem giver mig "marridt" på den positive måde. Det er alt den inspiration og viden, som du øser ud over os læsere. Normalt ville jeg lytte efter min sygdom, og stoppe for i år, men du kommer hele tiden med nye idéer Claus. Tak for det. Du får mig til, at give den en ekstra tand trods sygdom. Tak Claus.

  SvarSlet
 3. Hej Claus.
  Hvor er det skønt med en blog, som inspirerer en hver dag. Herligt at du kommer med nye ideer.
  Jeg har allerede burgt dine postkort i nogle hilsner, og der var svar med det samme:)))
  Tak for at du vil dele.
  Vh Helle G.

  SvarSlet
 4. En knakende god idé, Claus! Du er en kreativ sjel med stadig nye idéer som du setter ut i livet :) Dine estetisk vakre bilder er alltid en fryd å se. Jeg føyer meg til takkekoret!

  SvarSlet
 5. Det var lige,hvad der skulle til:Så fik jeg sendt et par sæsonhilsener,som det ellers har ligget lidt tungt med.Tak for "fødselshjælpen"
  midt i "bognedkomsten"
  Ulla h

  SvarSlet