En køn og skøn forhave

Nu skal jeg nok snart skifte tema og ikke skrive så meget mere om det forklippede. Men er det ikke en dejlig forhave, jeg viser her? Den kom jeg forbi i Nordby på Samsø for et par år siden.

 

_NCD0593

 

Flere har skrevet, at det handler om at få hus og have til at hænge sammen, og det er jeg helt enig i. Men det er da også virkelig tilfældet her.

 

Jeg er lige nu ved at skrive de sidste billedtekster til ’Mit haveliv’. Puha, hvor er der mange. Men det handler selvfølgelig af antallet af billeder. Og dem har jeg jeg jo selv valgt.

7 kommentarer:

 1. hej Claus

  Hvor ville jeg gerne sidde i din lomme når du er rundt på havebesøg. Det er da de skønneste steder du kommer. Ren poesi. Og man kan da for alvor sige at haven flirter med huset her. Åhhh sikken smuk og egentlig superenkel forhave.

  Vi ses imorgen :) hvor familien og jeg gerne tropper op og ser dig modtage din velfortjente hæder.

  bedste havehilsner
  fra Eva, Kaare og Frode i Greve

  SvarSlet
 2. Denne burde de spille, når du får overrakt prisen:
  Plante smil og plante solskin
  Plante sang i hvert et sind.
  Skabe hverdag om til fest -
  og lukke lys og glæde ind.
  For det er jo lige det, du gør... planter solskin....

  SvarSlet
 3. Hej Claus

  Jeg er bestemt til det formklippede sammen med alt det vilde. Så er der ligesom nogen holdepunkter :o)) God fornøjelse i morgen.

  Med venlig hilsen

  Flora Danica

  SvarSlet
 4. Hej
  Jeg læser din blog så ofte jeg har tid. Du er fantastisk inspirerende. Også dine udsendelser i tv følger jeg altid.
  Det er en stor nydelse at følge dit haveliv.
  Tak for det!
  Hilsen Inge

  SvarSlet
 5. Bliv du endelig ved med at lave forhave indlæg. Jeg elsker dem.

  Nogle gange kunne jeg næsten overveje at få et avis job, så jeg kunne gå rundt og lure huse og haver af og komme helt op til hoveddøren for at indprinte mig alle detaljer.

  SvarSlet
 6. Kære Claus!

  En ting er, at du altid er så inspirerende, og at jeg lærer meget fra dig samt de andre bloggeres skønne kommentarer! Men lige her ramte du en hel særlig plet i mit hjerte... For det første er det helt korrekt set, at danske forhaver trænger til en forskønnelse (bilerne bliver også meget gladere, hvis de står parkeret blandt blomster og små, kønne træer - det kan jo godt lade sig gøre, at gøre en parkeringsplads lidt smuk!!) - men lige netop denne forhave i Nordby er helt speciel for mig! Den har nemlig tilhørt en helt speciel familie, hvor faderen var præst i danske kirker rundt omkring i verden. Han viede mine forældre i Japan og døbte mig i den danske sømandskirke i Yokohama i Japan, og da jeg har en særlig tilknytning til Samsø, går turen dertil, lige så snart lejligheden byder sig - og hver gang er jeg lige oppe ved gadekærret i Nordby og sende en helt speciel tanke til en præst, som har en speciel plads i min families hjerter! For ganske vist er mange af de danske præstegårde omkrandset af smukke haver - men denne lille plet er nu noget helt, helt særligt...
  Tanker fra Anette

  SvarSlet
 7. Kære Anette - hvor var det en sød historie. Tænk, at du kender den have. Hils den fra mig, når du kommer forbi igen.

  SvarSlet