En stor ære

Jeg er rigtig glad i dag, fordi jeg nu kan fortælle, at jeg modtager Havekulturfondens Hæderspris 2010. Se nedenstående meddelelse, der netop er blevet sendt ud til pressen.

 

Claus Dalby modtager Havekulturfondens Hæderspris 2010

 

Havekulturfondens hæderspris går i år til havemanden Claus Dalby for hans inspirerende og smittende engagement i haver.


Havekulturfondens hæderspris uddeles hvert år til en person, der i særlig grad har virket for havekulturens fremme. I år går prisen til forfatter og forlægger Claus Dalby fra Risskov. Han modtager prisen for sin evne til at få rigtigt mange haveejere op af stolen og ud til et aktivt liv i haverne. Det gælder uanset, om der er tale om Claus Dalbys virke som havebogsforfatter, TV-vært på haveprogrammer eller som "haveblogger" på internettet.

 

Prisen bliver overrakt til Claus Dalby ved Haveselskabets Høstmarked den 24. oktober 2010 kl. 12.00 i Paradehuset, Haveselskabets Have ved Frederiksberg Runddel. Hædersprisen består af et kontant beløb, samt af bronzeskulpturen ”De kurtiserende Traner”, der er udarbejdet af kunstneren Helen Schou (1905-2006). Prisen er blevet uddelt hvert år siden 1993.

 

Havekulturfondens formål er at fremme havekulturen, idet ordet ”have” skal forstås i den videst mulige betydning som beplantning i forbindelse med bebyggelse.

 

20090619_095404

 

Det er rigtig dejligt at blive hædret for noget, som man i den grad brænder for. Og det gør jeg jo for havesagen.

 

Det kunne være hyggeligt, om I kom forbi til Haveselskabets høstmarked i Paradehuset på Frederiksberg søndag d. 24. oktober kl. 12.00.

 

Nyheden er allerede på DR´s hjemmeside. Læs evt. her.

68 kommentarer:

 1. Sådan Claus ... Kæmpe tillykke med prisen og hvor er den dog fortjent.... En hæderspris til en hædershavemand.
  Kh Lone

  SvarSlet
 2. Hej Claus.

  Kæmpe stort tillykke med prisen. Den går til den helt rigtige hvis du spørger mig. Det må være fantastisk med et så stort skulderklap.

  Og tillad mig også at ønske dig et forsinket tillykke med fødselsdagen - som jeg jo kan forstå du lige har haft.

  Og så mangler vi jo bare den før omtalte "Dalby Delight" :-) Det må være nu - ku' også være fint hvis det kom en Anne Just rose, om nogen fortjener hun også en Rose opkaldt efter sig.

  Og når vi nu taler om roser opkaldt efter folk, kan du - eller andre - hjælpe mig med at få fat på Marilyn Monroe rosen. Ved den er på markedet i USA med jeg har ikke kunne finde frem til et sted som sender til Danmark.

  Endnu et tillykke herfra
  /Bo

  SvarSlet
 3. Prisen er fuldt fortjent - tillykke med den. Og tak for fantastisk inspiration.
  Kh Lene

  SvarSlet
 4. Kære 'alle' - tak for de søde ord. Bo, det er nu ikke mig, der har haft fødselsdag, men Karen Olsen, der så ofte kommenterer. MM-rosen har jeg aldrig hørt om.

  SvarSlet
 5. Stort, stort Grattis!
  Ett förnämligt pris till en förnämlig man.
  Och visst passar 'mirakel' bra på det du gör!
  Grattiskramar
  Eva

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  - og ups. Jeg læste det som det var dig der lige havde haft fødselsdag. Nå ja, men nu har jeg ønsket dig tillykke, og fødselsdag får du jo på et tidspunkt - så vi kan jo bare sige jeg er i god tid (det lyder bedre end at jeg dummede mig:-/ )

  MM rosen kom for nogle år tilbage, er fersken farvet og skulle dufte skønt.

  Jeg slutter nu inden jeg dummer mig igen :-)

  /Bo

  SvarSlet
 7. Kære Claus..

  Et stort og velfortjent tillykke...:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 8. Kære Claus

  Hjertelig tillykke, der kan simpelthen heller ikke være andre end dig der skal have den pris.
  Det er ufatteligt hvad du har overskud til og især dele med alle os andre.
  Mange hilsner Lene ( slotsfruen)

  SvarSlet
 9. Gratulerer så mye Claus, det var vel fortjent :)

  SvarSlet
 10. Tillykke med den store anerkendelse.

  If I'm ever reborn, I want to be a gardener—
  there's too much to do for one lifetime!

  Vibe.

  SvarSlet
 11. Jamen det er jo så velfortjent! (havde nær sagt hvem ellers?)
  STORT tillykke og tak for inspirationen fortsat!

  Bente

  SvarSlet
 12. Et meget STORT tillykke med hæderen, som så afgjort er velfortjent!

  Jeg er en af de tro "undersåtter", som straks fattede tastaturet, da Tante Grøn kom med ideen om, at det ville være en fin idé, hvis en rose blev opkaldt efter dig. I mit skriv til Poulsen Roser kom jeg med en begrundelse, som er i tråd med ovenstående begrundelse for din fine pris.

  Jeg skrev: "Som havenørd (og især rosenelsker) er jeg ofte på Claus Dalbys blog og ivrig læser af hans bøger, da han er en kæmpemæssig inspiration. Ikke mange danskere som jeg kender til betyder så meget for haveinteresserede i vort land gennem sin formidling af såvel viden som inspiration gennem sin medvirken i tv, hans fantastiske bøger og nu også hans blog som har over 2000 besøgende dagligt. Han er blevet et navn som alle kender, uanset om de er lidt eller meget haveinteresserede, og han øser generøst ud af sine egne erfaringer og bør – om nogen – have en rose opkaldt efter sig! Gerne en smuk og stærkt duftende  Jeres udsøgte RENAISSANCE® roser kunne godt trænge til endnu et familiemedlem."

  Dejligt og fortjent at du modtager Hædersprisen!

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Jeg nægtede simpelthen at give op i dag, og lur mig om ikke jeg fandt årsagen til al bøvlet. Det var noget med "beskyttet tilstand".
  Jeg kan godt sige, at de sidste 8 dage har været skrækkelige, fordi jeg ikke kunne give mit besyv med her på bloggen.
  Knus og stort tillykke med hædersprisen fra Inga (stædig som et æsel).
  Og til dig Karen: TILLYKKE med fødselsdagen.

  SvarSlet
 14. Mange gange tillykke med den flotte pris.
  Du er den helt rigtige til at modtage en sådan pris, da du i den grad har fået mig op af stolen og ud i kolonihaven...især ved hjælp af denne blog. Tak.

  SvarSlet
 15. Kære Claus,
  en pris, som du i høj grad har fortjent!
  Du ønskes tillykke herfra!
  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 16. Kære ...

  Nette - jeg bliver da helt rørt.

  Inga - du har været savnet.

  Sødt sagt Jesper - men du var nu meget godt i gang, inden jeg begyndte at blogge. Herligt, at jeg kan være til yderligere inspiration.

  SvarSlet
 17. Stort grattis!!! Du förtjänar det verkligen! Ännu en gång, tack för inspirationen!
  Hälsningar
  Katarina

  SvarSlet
 18. Det er så velfortjent!! Et stort TILLYKKE!!

  Tanker fra Anette, muffyshoppen.com

  SvarSlet
 19. HJERTELIG TILLYKKE - ingen har fortjent det mere en dig! Jeg er også en af de tro "undersåtter", der bare bliver så inspireret, af alt det du deler med os - Tv, Bøger og Blog.
  Mange hilsener fra Sanne O.

  SvarSlet
 20. Kære Claus
  Hjertelig tillykke med prisen.Det måtte jo komme at det lige er dig der skal have den,jeg kan ikke kmme i tanke om hvem der ellers skulle belønnes med denne pris ,du er jo indbegrebet af have. Endnu engang tillykke fuldt fortjent .
  Mange hyggelige blomster hilsner fra Maj Britt ,Højmark
  HURRA HURRA HURRA

  SvarSlet
 21. Kære Claus

  Et kæmpe tillyke skal du også ha af mig, men måske et endnu større tak. Jeg er nemlig en af dem du har fået op af stolen.

  Da vi for 4 år siden flyttede i hus med have (og haven var ikke noget jeg ønskede) da lånte jeg en bog af min veninde, en bog som kun fangede min opmærksomhed fordi den var smuk. Men tiden lærte jeg dog at elske den bog for meget andet end de utrolige billeder, nemlig for de mange gode råd og ideer. Jeg har nok brugte dage på at gennem læse og kigge i bogen og det er hvis vi taler timer.
  Den bog der startede det hele for mig og fik mig til at blive et med haven, det var "en levende have" og den vil jeg takke dig rigtig mange gange for - selvfølgelig også et tak for de andre bøger, bloggen og tv udsendelser, men det støreste tak for den, fordi det var den der startede det hele.

  Livet i haven og arbejdet der, har været min redning gennem et langt og stadig forsat sygdomsforløb med leddegigt. Jeg elsker den, jeg elsker udviklingen og nogle gange laver jeg meget og andre gange lidt, men jeg er i den dagligt og elsker det. Da jeg blev syg og pludseligt ikke kunne fortsætte mit arbejde som desinger af børnetøj, havde jeg stadig al den kreativitet boblene i kroppen og hvad der engang blev tøj blev nu til have.

  Pga. af den ventil haven er, for alt det kreative, er jeg helt sikkert et sunder menneske...

  Så fra mig det største tak og tillyke!!

  ♥ Céline

  SvarSlet
 22. Kære Claus - et forsøg på et limmerick :)

  There once was a man, who loved flowers.
  He fed them with caring and showers.
  He was honored as few
  for the flowers he grew.
  inspiration for hours and hours.

  SvarSlet
 23. Lene Borreskov Andersen11. oktober 2010 kl. 18.22

  Kære Claus.
  Kærligt tillykke til dig som virkelig fortjener
  at blive hædret, jeg er så glad på dine vegne.
  Klem og mange hilsener fra Lene.

  SvarSlet
 24. Stort tillykke med prisen, den er meget fortjent.
  Tak for inspiration og god vejledning lige siden din første havebog, og nu bloggen, tak for den.
  Mange hilsner Ingrid

  SvarSlet
 25. Kære Claus.
  Stort tillykke. Ingen har fortjent den mere end dig.
  Kærlig hilsen
  Inge-Lise Thomassen

  SvarSlet
 26. Hvor er det flot! Stort tillykke herfra :-)

  SvarSlet
 27. Hipp hipp, HURRA HURRA HURRA!!! En meget velfortjent hedersbevisning til deg. Jeg er en, av sikkert mange tusen, som du har fått opp av stolen :o) Og i min lille hage er nå alle blomsterbedene delt inn i farger etter inspirasjon fra deg, og det har blitt kjempelekkert!!!

  SvarSlet
 28. Kære Claus.
  KÆMPE tillykke herfra også.
  Men det manglede da også bare - altså!:-)

  Jeg vil lige benytte lejligheden til at fortælle, at vi har haft en vidunderlig arbejdsweekend i familien. Mine forældre havde diamantbryllup i fredags - og hvad giver man folk i den alder?
  De er for nyligt flyttet i et et-plans rækkehus, da min far sidder i kørestol. Nydelig bebyggelse med en lille fliseterrasse, en græsplæne og en meget lav bøgehæk.
  Planteelsker, som jeg er, fik jeg den idé at forære dem en staudehave - og det har vi så arbejdet på alle mand i weekenden!:-)
  Smadderhyggeligt - og til stor, stor glæde for diamantbrudeparret!!
  Knus fra Marianne

  SvarSlet
 29. Gratulerer så masse, det er absolutt vel fortjent:) Og du inpirerer og motiverer langt utover danmarks grenser:) Klem

  SvarSlet
 30. Kære alle - endnu en gang tak.

  Og kære Marianne - hvor var det en fin, kærlig og betænksom gave.

  SvarSlet
 31. Hip hip hurraaaaaaa
  og et KÆMPESTORT TILLYKKE med prisen. Den er så velfortjent, som noget kan være.
  KH Anita

  SvarSlet
 32. Og-Jah hip hip! Retfærdighed er sådan et mærkeligt ord;men det er det,der melder sig
  her.Glæde er et andet,og det kan man føle med
  hjertet idag.Lykke til !
  Ulla h.

  SvarSlet
 33. Kære Claus
  Tillykke med prisen og tak for de mange små pauser din blog giver, når jeg lige må ind og tjekke for nyheder. Det kan omtrent sammenlignes med at holde en lille rygepause, men når nu man ikke ryger, ryger jeg direkte på bloggen for at beundre og drømme. Beundre billederne fra din have og drømme om sådanne motiver i min have.
  Jeg kigger forbi Frederiksberg Have - hilsen Pia

  SvarSlet
 34. Kære Claus.

  Også herfra skal lyde et kæmpe tillykke med hæderen. Er der nogen der fortjener en sådan pris, så er det en person med hjertet på det rette sted, og som i den grad har fået en række mennesker op af stolen og komme i gang med et aktiv liv. I det tilfælde havelivet.
  Endnu engang tillykke Claus.

  De hjerteligste hilsner
  Madam Bæk

  SvarSlet
 35. Hej Claus

  Superstort til lykke med den velfortjente hæderspris, som absolut er velfortjent.
  Det er altid inspirende at komme ind på din blog eller for den sags skyld at kigge i dine bøger.
  Hvis mit humør/vejret er lidt trist i løbet af en dag, bliver jeg med garanti altid i godt humør enten her ved bloggen eller ved at kigge i bøgerne selvom min mand ryster lidt på hovedet og småsmiler, men han er heller ikke have interesseret, så han forstår sig slet ikke på de kick vi havemennesker kan få ved at kigge på en blomst eller i en bog :-). Endnu engang til lykke. Hilsen Anne B.

  SvarSlet
 36. Grattis till utmärkelsen! Jag blev också riktigt glad idag...för jag upptäckte att jag kan se dina trädgårdsprogram på DK 1´s hemsida trots att jag bor ända långt bort i Sverige!!!

  SvarSlet
 37. Det glæder mig meget på dine vegne Claus!

  Jeg vil opfordre til, at alle vi, som ikke har mulighed for at deltage i denne særlige begivenhed fysisk, rejser os fra stolene den 24. oktober og går ud og finder en buket at sætte i en vase og sender vore blomstrende, varme tanker afsted mod vor hædersmand og inspirator.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 38. YES, my boy:o) SÅDAN! Sikke dog en dejlig nyhed.
  Et kæmpestort, hjerteligt og rungende TILLYKKE skal lyde herfra. Hvor er jeg dog glad på dine vegne. Tror vi er mange, der er ligså glade for den store ærefulde hæder og påskønnelse du idag har fået, som du selv er, fordi´vi synes, at du så inderligt fortjener den. Æres den som æres bør. Vi mennesker kan godt li tanken om,` at der trods alt er retfærdighed til i verden.

  Håber og tror, at du holder en pause fra havebogsskriveriet iaften og istedet lader champagnepropperne springe:o) SKÅL!

  Nu er der for alvor en god anledning til, at alle vi Claus-disciple her på bloggen, kontakter Poulsen Roser og forsøger at få Claus "indstillet" til at få en rose opkaldt efter sig. E-mailadr.:post@poulsenroser.dk

  Vores ukronede havekonge fortjener også denne krone for sit livsværk:o)

  Stort tillykke-knus fra en stolt TANTE GRØN

  SvarSlet
 39. Stort tillykke herfra - og fra alle andre haveelskere i det ganske land. Det er meget fortjent.

  SvarSlet
 40. Hej Claus. Rigtig hjertelig tillykke med prisen. Hvis der er nogen, der har fortjent den er det dig. Du inspirerer rigtig mange i dine bøger, på din blog og i haveudsendelserne på TV. Man kan rigtig høre, at du brænder så meget for sagen og det kan ikke undgå at smitte af på os andre. Tusind tak for alt det du gør for os der har en "havedille. Tillykkehilsen fra Lis B.

  SvarSlet
 41. Stort tillykke Claus. Hvem andre end dig fortjener prisen.

  SvarSlet
 42. Hej Claus! Og rigtig, rigtig mange hjertelige lykønskninger med den fine pris. Den har du virkelig fortjent. Passionerede og menneskekærlige mennesker som dig bør virkelig forgyldes - og det bliver du så nu også på en officiel måde. Det glæder mig virkelig for dig.
  Din planteildhu og dit gode humør er en daglig inspiration - og jeg synes også lige, at du skal vide, at det var dig og Anne Just, som
  skubbede kraftigt til min slumrende haveglæde, da jeg for nogle år siden havde svært ved at komme ud af en grim depression efter min mands død, og jeg er sikker på, at du måske uden at vide det har hjulpet andre i lignende situationer.
  Nu g-l-æ-d-e-r jeg mig så til den 12. november, og jeg må hellere se at få bestilt den bog, for tænk hvis den bliver udsolgt for næsen af mig ...
  TIL LYKKE TIL LYKKE
  og fortsat Happy Gardening
  Jytte

  SvarSlet
 43. Hej Claus

  Rigtig stort tillykke med hædersprisen - den er fuldt fortjent. Jeg er en af de ganske almindelige mennesker, som sætter stor pris på dine inspirerende ord og billeder.

  Keep up the good work.

  Mette

  SvarSlet
 44. TILLYKKE! TILLYKKE! TILLYKKE! :O)
  Absolut velfortjent!
  Knus-og-tillykke-hæders-hilsner fra fru friis

  SvarSlet
 45. Tillykke - det er SÅ fortjent. Du er en ren inspirationskilde og jeg må tilstå en vis afhængighed af dagligt at læse din blog ! TAK og STORT tillykke
  Helle

  SvarSlet
 46. Hej Claus
  Rigtig hjertelig tillykke med hædersprisen, den fortjener du virkelig. Tak for al inspirationen, mange hilsner fra LIsbeth

  SvarSlet
 47. Gratulerer Claus! Den er meget velfortjent!
  Klem fra Eivind og Ellen i norge:)

  SvarSlet
 48. Et stort og varmt TILLYKKE med den ærefulde hæder, som du virkelig fortjener - med al den livsglæde og inspiration, du så rundhåndet og omsorgsfuldt spreder omkring dig her på bloggen og i dine smukke og gode bøger - du sætter virkelig spor, og som du nok kan mærke, så er du en stor kilde for mange til haveglæde og derigennem også livsnydelse/livsglæde, og jeg er en af de mange,der glæder mig dagligt over dine tanker, fotos og guldkorn her på siden. Ligesom jeg glæder mig til din nye bog, så ser jeg frem til at inspireres og varmes her på bloggen i de mange vinterdag,(og forårs,-sommer,-efterårs osv dage..) der kommer, med indblik i alle dine projekter mv. Som Anne Just satte spor i dig, sætter du spor i mange mennesker - vidt omkring. Og det på trods af, at man ikke er fysisk tilstede med dig, men er i cyberspace, eller med the og en af dine bøger - så du gør det godt. TAK for det og TILLYKKE med prisen!
  Kh.Helle

  SvarSlet
 49. Kære Claus

  Stort tillykke. Den pris manglede da bare. Jeg læste netop i dag en blog, hvor nogen rakkede ned på en pige, som bare ønskede sig et fint drivhus med et guld som i dit orangeri. Nogle åbentbart sure, gamle mænd kommenterede på "pop-udsendelser" i fjernsynet og "bo-bedre" stil i haven. De har nu med din fine hæderspris fået sig en lang næse, for den pris viser nemlig bare at du har et guddommeligt talent, som du gavmildt deler ud af. Du er i sandhed en meget stor inspirationskilde og har en kæmpe betydning for alle os som læser din blog dagligt og har dine bøger lige ved hånden, så vi kan slå op om dette og hint. Jeg takker dagligt for at der findes mennesker som dig, med succes, stil og charme, som bare deler og deler og deler og aldrig er for fine til at svare os andre.

  Kærlig hilsen

  Flora Danica

  SvarSlet
 50. Kære Claus,

  Tillykke ønskes du også her fra den anden side af jorden! Du formår at inspirere alle, selv under andre himmelstrøg og klimaforhold. Din haveblog er suveræn og en daglig glæde for mig. Jeg glæder mig til de nye bøger, der snart udkommer.
  Mvh Lisbeth Lundgard, Half Moon Bay, Californien

  SvarSlet
 51. Kære Claus
  Tillykke, Tillykke og mange gange flere. Det har du fortjent. Du har en grøn energi og livsglæde, som smitter så mange af os. Det spreder sig som ringe i vandet. Ud til familie og venner.
  Mange hilsener fra Marne

  SvarSlet
 52. Hej Claus!
  KÆMPE STORT TILLYKKE MED PRISEN - DU FORTJENER DEN MERE END NOGEN ANDEN!!!!

  Stort knus
  Lotte

  SvarSlet
 53. Du fortjener den pris, mere end nogen anden.
  Stort til lykke her fra.


  Kram
  Karen

  SvarSlet
 54. Kære Claus
  min applaus!
  Guttermand
  slutter man.
  Hæderspris -
  naturligvis!
  Han er manden
  med forstanden.
  Kend hver blomst
  ej omsonst.
  Op af stolen -
  er parolen.
  Medicin? - ej her
  Claus's blog er mere værd!
  Kærlig hilsen Inga

  SvarSlet
 55. Kjære Claus, i deilige Danmark!
  Så flott og hjertelig tillykke med hedersprisen!!!
  Dette er vel fortjent. Varme klemmer fra oss her i Sandefjord

  SvarSlet
 56. Kære Claus.

  Et STORT TILLYKKE hérfra! Hvor er det bare fortjent.
  Jeg tror ikke jeg kan sige noget som ikke allerede er sagt ovenfor, men jeg bifalder alt det smukke som alle har sagt om dig.
  Jeg håber at kunne være der på søndag og klapper højt når du modtager den, som tak for alt hvad du giver os allesammen hér på bloggen hver dag.

  Mange hilsener,
  Hanne

  SvarSlet
 57. Hjertelig tillykke med hædersprisen. Du har om nogen fortjent den.

  God dag til alle.

  Mvh Maibritt

  SvarSlet
 58. Kære Claus
  Hjertelig tillykke med Havekulturfondens Hæderspris 2010. Den har du virkelig fortjent!
  Som der står, har du virkelig evnen til at få rigtig mange haveejere op af stolen og ud til et aktivt liv i haverne. Det er i hvert fald også sket for mig. Der er kommet gang i idéerne pga. din store inspiration. Jeg tilslutter mig alle de rosende ord de andre blog-elskere har skrevet. Du er så entusiastisk og smittende i din havebegejstring.
  Mange hisner

  Mette Marie

  SvarSlet
 59. Tillykke med prisen! Det er i hvert fald rigtigt at man bliver inspireret når men hører/ser din entusiasme i tv-programmerne! Og en lille smule misundelig på de lækre drivhuse!
  Dejlige programmer i hvert fald!

  SvarSlet
 60. Kære Claus!

  Jeg kan heller ikke afstå fra at sige TILLYKKE, selvom det er sagt før. Jeg har utrolig stor glæde ud af både dine bøger og din blog... også selvom jeg altid er lidt bagud, fordi jeg simpelthen ikke dagligt bruger min pc - det er vist mest en principsag. Men her kommer så, kun en dag forsinket, et stort TILLYKKE!
  De kærligste hilsener Lisbeth K.

  SvarSlet
 61. Hej Claus.
  Kæmpe stort tillykke med prisen,Du fortjerner den
  venlig hilsen
  Lilian

  SvarSlet
 62. Stort tillykke :)
  Venlige hilsner
  Iben.

  SvarSlet
 63. Kære Claus
  Hjertelig tillykke med hædersprisen.Det er så velfortjent med al den glæde og inspiration du giver til så mange. Man kunne bare ønske at Anne Just kunne have oplevet dette. Du fortjener virkelig dette skulderklap. Håber det bliver den dejlig dag.
  Mange hilsner
  Anne Lindbjerg

  SvarSlet
 64. Kære havens Mand
  du kan sagtens stå stand

  vi dig troligen følger
  udi bier og blomster bølger

  et blomsterflor så flot
  ingen andre har nogensinde gjort det så godt

  Tillykke tillykke du skal ha
  det var en super fin anerkendelse af

  at du jo er Danmarks HR HAVE
  Håber du aldrig finder andet at lave

  For vi nyder din livsnerve
  og det smitter helt ud i selv min lille have

  tak Claus
  for al inspirationen, havelivet og livsglæden

  Du er en gave til alle os havegale ;)

  kæmpe knuser
  Eva, Greve

  SvarSlet
 65. Hey Claus og stort tillykke - Gid Anne Just havde nået at opleve det!

  og ... TAK for den glæde og inspitation du bringer ind i vores have . . God vind fremover

  SvarSlet
 66. Lidt sent men ikke mindre godt... Et stort tillykke med hædersprisen Claus - den har du også virkelig fortjent!
  Knus fra Lene

  SvarSlet
 67. Du er bare den rigtige til den pris
  Hilsen Gitte Riber

  SvarSlet
 68. Hej Claus. Hjertelig tillykke med æres prisen den er kommet til den helt rigtige person - Jeg elsker at være inde på dine sider den er uendelig - jeg elsker have arbejde og aurikler især de Engelske show aurikler som jeg har nogle af var også skuffet over at jeg ikke fik muligheden for at se dine show aurikler. Jeg er imponeret over din have indretning og alle de forskellige blomster. Med blomster hilsen Anny ebsp. ps.

  SvarSlet