En takketale

I forrige indslag hørte I motivationen for den pris, jeg fik overrakt i går. Her er min takketale. Da den varer et kvarters tid, og det kun kan lade sig gøre at lægge videosekvenser af ti minutters varighed på, er den delt i to.

 

 

17 kommentarer:

 1. Kære Claus.
  Du er simpelthen en guttermand! Og som sædvanligt deler du æren med Anne. Hvor flot en tale, du holdt. Men jeg skulle lige kigge 2 gange. Jeg har da aldrig set dig uden forklæde før.
  Kærlig hilsen og knus fra Inga
  Og til Majbritt i Højmark (jeg har selv boet i nabosognet). Nu fik vi da det vigtigste at se, og sparede pengene til rejsen til hovedstaden. Dem kan vi jo så købe planter eller havebøger for! Det er ikk' så ringe endda!!!

  SvarSlet
 2. .....Og i kategorien "Årets bedste award-takketale 201O"....THE OSCAR GOES TO...... den karismatiske Garden-magician and Flower-wizard..........
  CLAUUUUUS DALBYYYYY, ladies and gentlemen...:o)

  Altid skønt opleve dig entertaine med fantastiske anekdoter og din brændende gennemslagskraft, Claus. Og det der suit, det klæder dig altså bare rigig godt:o)

  Stolte tantelige hilsner fra TANTE GRØN

  SvarSlet
 3. Stort grattis, Claus, till ett välförtjänt pris!
  Varm hösthälsning,
  Charlotta
  Cesars trädgård

  SvarSlet
 4. Mange tak for kigget. Dejligt på denne måde at kunne være en anelse med på sidelinjen.

  Fin tale hvor du kom rundt om mange ting af betydning for dig selv og andre. Jeg er VIRKELIG glad på dine vegne. Du gør et kæmpearbejde, som gør en kæmpeforskel for mange mennesker og haver :-)

  SvarSlet
 5. GLIMRENDE!!! Du borde få ytterligare ett pris för för ditt fantastiska tal!!!
  /Ruben

  SvarSlet
 6. Hvis Ruben indstiller dig til endnu en pris for din tale, så vil jeg gerne indstille dig til yderligere en pris for "Årets mest velklædte gartner". Er du med på den, søde INGA? Vi er jo et par værre tanter, ikke?

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 7. FANTASTISK TALE....

  TAK..TAK..TAK..TAK..TAK..og endnu engang TAK

  SvarSlet
 8. Kære TANTE GRØN.
  Ja, du kan tro, jeg er med på den - "Årets mest velklædte gartner", det er han OGSÅ!
  Var der ikke noget med, at Anders Fogh Rasmussen engang fik meget ros for at have holdt en tale - helt uden at have den skrevet ned. Den slår Claus da med flere længder! Gad vide, hvor mange personlige stemmer, et nyt CD-parti kunne få - hvis, såfrem, ifald?
  Kærlig hilsen Inga

  SvarSlet
 9. Kjære Claus, i deilige Danmark!
  Super flott tale du holdt.
  Du kan alt.
  Men neste gang jeg kjøper bok fra deg , vil også jeg ha din autograf!!!!!!!
  Hjertens med varme klemmer fra Grete.

  SvarSlet
 10. Skøn tale, og endnu engang hjerteligt tillykke med hæderen, Claus.
  Ja, jeg synes også det er utroligt at du har så meget overskud, at du finder tid til at skrive på bloggen midt i skriverierne og tur til København mv.- Ville bare sige tak for smukke smukke billeder og kommentarer til både 'velkomster' ved hovedøren/havelågen samt de stemningsfulde forhaver, du beskriver. Mange danskere lukker sig desværre inde bag (liguster)hække, det gør så meget rigere at dele og byde indenfor i de universer, vi hver især har på matriklerne ved at bringe skønheden frem ud mod vejen også. Ikke blot fortæller det noget om de mennesker, der bor der, men det giver stemning og miljø i nærområdet, med alt godt, der deraf følger. Så dejligt, du viser os, hvordan det kan gøres. Der ses heldigvis mange måder at gøre det på, også hvor arkitekturen i huset og haven omkring hænger smukt sammen.
  kærligst og go'dag, Helle

  SvarSlet
 11. Kære Claus...

  Det var en supergod tale du holdt og hvor dejligt at vi på bloggen også fik lov til at høre den..:-)
  Som alltid fortæller(taler)du med stor indlevelse, varme og humor.
  Ingen kan være i tvil om at du brænder for haven..:-o)

  Kram fra Lisbeth

  SvarSlet
 12. Kære Claus.

  Ja de taler endnu om den firhjulstrækker i Rønne ;) Nej det er gas! Seriøst... "Min" lille ø virker stor i dit hjerte og det varmer, at Bornholm var med i dine tanker igår!

  Flot fremmøde og dejlig stemning. Ville ønske, jeg kunne have givet mit bifald med.

  Buketten blev plukket omkring middagstid - som bund endnu rødlilla Sankthansurt, herover matchende Chrysanthemum og som "liv" frøstande fra Montbretia, som gav en luende fornemmelse. Den blev sat i en vase, jeg ikke kunne komme forbi sidste week-end. Eller retteligt, så lykkedes det at slippe den første gang, men jeg måtte vende tilbage og give en tier i bytte, for den pænt store sag med indgraverede blomster og mønstre. Den har et par småskår i kanten. Men hvis man kan se dem, så er buketten ikke fyldig nok ;-) Indimellem er iø stukket 3 stængler med blade fra en silkepæon. Lige nu står de her med de skønneste kulører.

  Tillykke!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 13. Hej Claus.
  Hjerteligt tillykke og så må jeg sige FANTASTISK FLOT TALE.
  Venlig hilsen Anita

  SvarSlet
 14. Skøn, skøn tale..!

  Til lykke med den fortjente pris, Claus Dalby - og nu må det gerne hurtigt blive november, for jeg glæder mig sådan til din bog!

  Spændte og glade hilsner

  Mona

  SvarSlet
 15. Tusind gange til lykke med den fine og MEGET velfortjente pris. Dejligt at få mulighed for at høre din flotte takketale. En stor buket roser herfra og de bedste hilsner

  SvarSlet
 16. Fantastisk improviseret tale Claus. Sikke dog et flot fremmøde. En skam man ikke kunne opleve dig live... Er så glad for denne blog. Skønt at læse dine kommentarer og de andre bloggeres. Især tante Grøn er uovertruffen. Ville ønske du var min tante. Hvor ku det være dejligt at komme på familiebesøg i din sikkert helt vidunderlige have.. ;)) Men den er vist med i næste bog ikke; Hemmelige haver.. ?? Er så glad.. Var så heldig at finde din bog: Den levende have. Var kommet med posten i går da jeg kom hjem fra arbejde kl 23. Gik lige lidt tid inden jeg fik slukket lyset :)
  Du er en utrolig inspirator Claus. Troede aldrig jeg sku blive haveinteresseret, men må sige det bliver værre og værre. Måske en dag den ligefrem bliver pæn også.. :)))
  Rigtig god dag til alle.
  Lena fra Håstrup

  SvarSlet