Endelig

I dag kom min nye kalenderbog ’Et haveår’ endelig. Den var blevet en smule forsinket fra bogbinderen, men nu er den altså i hus. Det er altid spændende, når en ny bog udkommer, og jeg blev rigtig glad, da jeg så det færdige resultat.

 

20101015_132515

 

Håber også, at alle I, der har forudbestilt den – og det er virkelig mange - bliver glade. Nu er den i hvert fald pakket og sendt.

 

Bogen er ude hos alle landets boghandlere medio næste uge.

 

Håber, at I der har bestilt bogen, har lyst til at skrive en lille anmeldelse. Så sender jeg en pose valmuefrø.

4 kommentarer:

 1. Det lyder rigtigt spændende.. Min bedstemor har en hun selv har lavet i et efterhånden tyndslidt hæfte og deri skriver hun alt hvad der skal gøres for hver uge for så at finde den frem og rette til år efter år.. DET er et håndværk der er værd at gemme på..
  Tillykke med at den nye bog nu er færdig..

  SvarSlet
 2. Gratulerer med ny utgivelse, den er vel et must denne boken også, som alle de andre bøkene dine:)Det skal bli noen julegaver av denne:) Klem

  SvarSlet
 3. Kære Claus,
  Glæder mig som et lille barn til juleaften!
  Skade, at der ikke bliver bragt pakker ud om lørdagen; så skal man jo vente helt til mandag!!
  Det må også være en dejlig følelse for dig selv at sidde med det "nyfødte barn" - selv om du jo har prøvet det flere gange tidligere.
  Kan huske, at jeg som stor skolepige havde et lille job som juleassistance i en boghandel.
  Lige siden da har jeg elsket lugten af bøger - nye som gamle.
  Mange hilsner

  SvarSlet
 4. Kære Claus:o)

  Glæder mig MEGET til at smovse i alle de lækre billeder og digte:o)DET bliver kvalitetstid:o)

  Herlige duebilleder som sædvanlig. Hvis ikke jeg hed TANTE GRØN men Jytte, var det jo lige noget for mig, at hedde Jytte Due, som en af dine andre kommentatorer hedder:o) :o)Er jo stadig besat af ønsket om hvide duer og et traditionelt engelsk dueslag:o)

  Hyg dig med familien Heick imorgen. Det er skønt at have et livsvidne i sit liv, - een som man har kendt næsten altid. Anette og dig har sikkert en MASSE at tale om......ikke mindst have:o)

  Ønsker alle en rigtig god weekend.
  TANTE GRØN, som glæder sig til weekend-video imorgen........

  SvarSlet