Flere bær

Jeg elsker buske med bær, som jeg kan matche sammen med havens blomster. De er så skønne her i efteråret, for eksempel i buketter.

 

20101019_120200

 

Jeg er ikke kun til det ualmindelige, men holder også af det enkle. For eksempel snebær. Den sort, jeg viser på billederne, har dog det lille twist; at den er blålig. Sorten hedder da også ’Amethyst’. Den er rigtig sød.

 

20101019_120221

 

’Amethyst’ passer fint sammen med hortensierne, ligesom glasbær, som var et af emnerne i går.

 

20101019_120049

8 kommentarer:

 1. Det er nogen meget fine bær, med den blålige farve. Jeg har modtaget din dejlige havekalender, og jeg er rigtig, rigtig glad for den. Det er sådan en god ide at jeg har lavet et lille reklamespot på min blog, hi hi

  SvarSlet
 2. Kære Claus Blomsterhjerte:o)

  Åh, jeg elsker denne busk og har rigtig mange af dem i haven. En af mine absolut største have-kæledægger. En buket "Amethyst" sammen med de sidste roser og hortensia er noget af det skønneste, jeg ved:o) Snebærbuske er så lette, luftige, vilde og uhøjtidelige i deres udtryk og det holder jeg meget af.

  De bedste hilsner

  SvarSlet
 3. Av og til lurer jeg på om det virkelig er riktig fargegjengivelse her på siden, fargen er jo så vakker at det ikke er til å tro!

  SvarSlet
 4. Kære Claus,
  Kan kun give dig ret mht. buske med bær!
  Jeg er også lidt "pjattet" med bærbuske på denne årstid og har også snebær - men i den pink udgave.
  Dog skal man være over dem, da de udnytter alle chancer for at slå rod, blot en gren rører jorden. De kan jo blive enorme og virkelig viltre.
  De er også blandt de første, der bliver besøgt af bierne i det tidlige forår.
  Så er de een stor summende, levende organisme.
  Meget livsbekræftende efter en lang, mørk vinter.
  Bedste hilsner

  SvarSlet
 5. Jeg har bare den hvite, synes den er vakker, men denne var virkelig skjønn i fargen;)

  SvarSlet
 6. Så enkelt kan det være og så kønt i efteråret, for det er jo ikke det mest fantastiske syn resten af året og dog alligevel.... Det dejlige ved Snebær, eller Symphoricarpos er at de alle tåler at blive klippet ned til 10 cm over jorden og derfor ikke behøver at få totalt overhånd i haven.

  SvarSlet
 7. Kære Lisbeth - hvor har du ret, og det er en rigtig god idé. Ville have haft det med i gårsdagens indslag, men nåede det ikke.

  SvarSlet
 8. Hej og tak for at jeg kan komme ind i dit haveparadis. jeg har aldrig set denne variant af snebær. jeg er forundret over alle de smukke farver naturen kan give os. Jeg vil nyde at følge din blog, den er så inspirerende på så mange planer. jeg har allered fundet en masse inspiration i dine billeder. Mange tak.

  Venligst Rikke
  www.livogco.com

  SvarSlet