Hjemme igen

Så er jeg hjemme igen efter en rigtig hyggelig tur til København, hvor jeg jo blev hædret. Det er godt nok flot!

 

20101024_152901

 

Jeg fik en meget generøs check og ikke mindst denne statuette – De kurtiserende traner  udført af billedhuggeren Helen Schou. Den er jeg meget, meget glad for, og den vil få en hædersplads her i havestuen – min lille ’skrivehule’. Der var mødt rigtig mange op, blandet andet flere af jer, der følger med på bloggen. Tak skal I have.

 

Det var Inga – en af de meget flittige og altid hyggelige kommentatorer her på bloggen – der gav mig ideen i går: Kan du ikke lave en video fra København?, spurge Inga. Det havde jeg slet ikke tænkt på, men … Selvfølgelig kunne jeg det. En af mine gode bekendte optog dels motiveringen for valget og dels min meget improviserede tale. Videoen bliver lagt på senere.

 

Nu vil jeg lige tage en time på øjet. Skrev billedtekster til ’Mit haveliv’ til næsten halv tre i nat/morges. Op nogle timer få timer senere, drikke en kop kaffe, spise et stykke brød, lægge lidt på bloggen og så til København I regn og rusk.

 

Dejligt at være hjemme igen. Der har været rigtig mange kommentarer i dag. Omkring tredive, som jeg netop har udgivet. Tror ikke, at der direkte var nogle spørgsmål. Jeg har så travlt det næste døgns tid med at få ’Mit haveliv’ helt færdigt. Hvis jeg ikke får svaret på spørgsmål, der måske alligevel har været, må I bære over med mig og spørge igen.

19 kommentarer:

 1. Gratulerer SÅ mye, dyktige, dyktige Claus!!! Gleder meg til å se videoen fra Köbenhavn:)

  STOR klem
  ANETTE:)

  p.s. Tusen takk for den kjempe-flotte hagedagboken jeg fikk i posten!! Du er vel SNILL:) Gleder meg til å ta den i bruk til våren:)))

  SvarSlet
 2. Det er bare flot at du ovenikøbet har overskud til lige at skrive denne hilsen. Du er et overskudsmenneske Claus, og tak for det!

  Tillykke endnu engang med den velfortjente hæder!

  SvarSlet
 3. Tillykke! Tillykke.... En velfortjent hæder, jeg er sikker på at Anne smiler ned til dig. Du har overgået din læremester.
  kærlig hilsen Ane

  SvarSlet
 4. Hej Claus,
  Jeg var rigtig glad for at kunne være med i publikum i dag og se, at så mange var med til hædre dig. Der var mildest talt fuldt hus i Paradehuset og rigtig god stemning.
  Jeg glæder mig nu rigtig meget til bogmessen, hvor jeg også skal forbi din stand og købe den nye bog.
  Heldigt for mig at disse to arrangementer er lige i min by.
  hilsen Berit fra Irishaven

  SvarSlet
 5. Sccccchhhhh.....Claus sover:o) Det er hårdt at barsle med en ny bog. Det må ha` været en langvarig og hård fødsel dennegang, da dette "barn" er den største kleppert, han endnu har barslet med, kan jeg forstå på det hele. Som min jordemoder sagde: "Det er jo ikke for ingenting, at en fødsel kaldes en forløsning!" Det må blive en kæmpe forløsning at få dette kæmpe -barn sendt til trykkeriet:o)

  Håber du sover godt, trygt, tungt og længe Claus, og drømmer om kurtiserende traner, generøse checks, ros og roser, smukke forhaver og alle dine blog-venner:o)

  God"morgen" og jeg glæder mig meget til at se din award-video, når du forlader Drømmeland ....

  SUPER idé INGA:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 6. Hej Claus
  Endnu en gang tillykke med hæderen. Det er virkelig fortjent. Jeg er en af de glade "brugere" af dig. Både her på bloggen, dine bøger og TV. Det er så dejligt at få både noget æstetik ind i haven, men også at ingen stil er forkert. Bare der er harmoni og skaber glæde. Det synes jeg du er en stor formidler af.
  Tak.
  vh. Marne

  SvarSlet
 7. Jeg skal ikke forstyrre ;) Men hvor er den dog skøn, din statuette!

  Mon du får sovet i nat...?!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Hej Claus.

  Jeg tilslutter mig selvfølgelig alle de andre, som har ønsket dig tillykke med prisen. Jeg håber, den vil være dig til evig påmindelse om, hvor stor inspiration du er for alle os havegale mennesker. Din indflydelse på det danske havefolk er vist ikke til at tvivle på. For mit vedkommende er Anne Just, du og, som andre også har nævnt, Isabella Smith de helt store blandt "haveguderne" herhjemme.

  Bo

  SvarSlet
 9. Stort Tillykke Claus!
  Dejlig hjertelig stemning i paradehuset idag! Det er så velfortjent. Flot takketale du gav også. 1000tak for den smukke havekalender, fik helt gåsehud af alle de smukke billeder. Man kan næsten dufte og sanse stemningen. Glæder mig til at komme til Forum 12 Nov og få den næste dosis havedrømme som kan holde vinteren i skak :)
  Hvis din vej sku falde forbi Præstø kolonihaverne, er du så hjertelig velkommen.
  Endnu en gang TILLYKKE!
  Bedste havehilsner Cendie

  SvarSlet
 10. Stort Tillykke Claus!
  Dejlig hjertelig stemning i paradehuset idag! Det er så velfortjent. Flot takketale du gav også. 1000tak for den smukke havekalender, fik helt gåsehud af alle de smukke billeder. Man kan næsten dufte og sanse stemningen. Glæder mig til at komme til Forum 12 Nov og få den næste dosis havedrømme som kan holde vinteren i skak :)
  Hvis din vej sku falde forbi Præstø kolonihaverne, er du så hjertelig velkommen.
  Endnu en gang TILLYKKE!
  Bedste havehilsner Cendie

  SvarSlet
 11. Rigtig mange gange tillykke med prisen, den er fuldt fortjent. Du er til stor inspiration :o)

  SvarSlet
 12. Kjære Claus,i deilige Danmark!
  Gratulere Claus med den flotte prisen du har fått, dette er deg vell forunt.
  Hage dagboken din kom her om dagen og jeg er vilt begeistret.
  Fantastisk flott bok som gir varme i hjerte og sinn med bilder og tekst som gjør at en bare må bli glad i alle de flotte årstidene vi har.
  En må jo også bare bli glad i hagestell etter å se alle de flotte bildene du har tatt, du er en stor kunstner Claus. Boka skal stå i et stativ på min kjøkkenbenk sammen med kokebøkene mine som jeg elsker. Der skal den stå oppslått med de flotte bildene og teksten, som skal minne oss om det gode liv. Vil nok skrive i den etterhvert, men det skal skje med varsom hånd. Takk, Claus for det du gir oss av skjønhet visdom og glede.
  Her i Sandefjor har nok vinteren innhentet oss. Våknet en morgen med et flott dekke av hvit snø over et nydelig høstlandskap. Endene i dammen fryser på sine bein. Isen ligger som et nydelig glassdekke på små vanndammer og kulda biter litt rundt nesa når en går til jobb tidlig på morgen. Følger bloggen din hver dag med stor glede Claus. Hjertens fra oss her med ønske om en god natt og flott innholdsrik uke. Klem fra Grete.

  SvarSlet
 13. Kære Claus

  Endnu en gang tillykke med den fine pris. Jeg er så glad over, at jeg kunne være med og overvære det. Den har du virkelig fortjent. Din tale var dog helt utrolig god. Jeg er også glad for at du skrev i mine bøger og især for at få et knus af dig (som jeg selv bad om, smil)

  Kærlig hilsen fra Janne i Greve

  SvarSlet
 14. Kære Claus.Tillykke med din skulptur .Hvor har du fortjent den.Nu kan du nyde den og tænke på at der sidder mange mennesker og glæder sig lige så meget på dine vegne.Mange hilsner Lilbrih Jørgensen

  SvarSlet
 15. Kære Claus.
  Hjertelig til lykke med haveprisen igår.Jeg ville ønske jeg havde været der,men det var mig ikke muligt. Så jeg håber meget at få noget at se her.
  Men, men, du fantastiske overskudsmenneske,som så gavmildt deler med os alle. Lov nu at du passer på dig selv... Det er "helt vildt" alt det du har gang i, så det er tilladt at holde en pause,ferie,barselsorlov e.lign tiltrængt!Du skal jo gerne holde mange,mange år endnu! Selvom vi har dig evigt i bøgerne i vore hjem og blomsterne i vore haver, vil vi også beholde dig her! Uha..det er krævende og dobbeltmoralsk,men jeg håber du forstår hvad jeg mener. k.h. Dorit

  SvarSlet
 16. Lene Borreskov Andersen25. oktober 2010 kl. 11.12

  Kære Claus ...Tillykke med den flotte pris som du fortjener mere end nogen anden :-), hvor ville jeg gerne have været med til at fejre dig
  også som en stor tak for alt det du giver her på
  bloggen, men desværre så måtte jeg nøjes med at
  tilbringe dagen med champagnebobler i maven af fryd over du blev fejret ..jeg er så glad på dine vegne :-)).
  De kærligste hilsener fra Lene.

  SvarSlet
 17. Congratulations, Claus, a very well deserved award!
  You're just crazy to try to follow everything, but I understand
  because people who love gardening does not know
  tired!
  Greetings and congratulations! :)

  SvarSlet
 18. Kære Claus
  Tillykke med den flotte og velfortjente pris.
  Og så passer statuetten tilmed smukt ind i din samling og passion for kunst.
  Jeg sidder her til formiddag med dagbogen
  “Mit haveår” Suk!.. hvor er den smuk, æstetisk
  og forførende...
  Vil gemme den til januar, men kan næsten ikke vente.
  Kærlig hilsen
  Pia

  SvarSlet
 19. Tillykke, meget velfortjent.

  SvarSlet