Kapløb med tiden

Har skrevet det før: ’Jeg er i frivilligt eksil’. Jeg skriver, finder billeder, layouter; skriver, finder billeder, layouter … til ’Mit haveliv’. Jeg har jo en deadline. Fredag d. 12. november SKAL bogen ligge trykt og klar, for da er der nemlig BogForum i København. Jeg udstiller alle tre dage – fra fredag til søndag – og håber, at mange af jer kommer og hilser på. Det ville være SÅ hyggeligt,

 

Nu skal det jo ikke handle om min bog, det hele. Bloggen fylder også meget. Jeg må sige, at jeg virkelig glæder mig til at få sendt bogen til trykkeriet, så jeg også får tid til at besøge nogle af jer andre bloggere, der så flittigt kommenterer hos mig. Hertil har tiden været for knap.

 

I får lige en lille videosekvens mere. Fortsat god dag.

 

12 kommentarer:

 1. Tak for endnu en skøn video. Da du har talt så meget og varmt om hortensia, kan jeg ikke lade være med at tænke på din blog claus, når jeg kigger ud af mit køkkenvindue, hvor min limelight står.
  Jeg har en clematis montana Maylene, tror jeg den hedder, som skal blomstre i april maj måned. Men min har været i blomst hele sommeren, og blomstre endnu. Om det skyldes at den står op ad min kompost, ved jeg ikke. Men frodig er den.

  Vi ses først på dagen om fredagen i forum.

  Madam Bæk

  SvarSlet
 2. Ærgerligt, man ikke kan være med på Bogforum i år.. Når I vinterklargør - hvad er det så I gør? Kan godt regne ud det er noget med at rydde og plante.Jeg er blot en lille novice og prøver ihærdigt at lære bl.a. gennem bloggen her. Så muligvis et rigtig dumt spørgsmål, men alt er så nydeligt på de skønne videoer, så man ser jo næsten ikke processen undervejs..Mht hortensier - klipper man 'limelight' og Anna Belle ned i det tidlige forår - hvor langt og hvornår ca?
  Tak for endnu nogle dejlige og hyggelæige videoer her i weekenden :-)
  Vh.Helle

  SvarSlet
 3. Kære Helle - tidligere gik vinterklargøring ud på, at man gravede haven, klippede ned etc. Men her kommer aldrig en spade ind. En af de vigtigste ting, vi gør her i efteråret, er at luge selv de mindste ukrudsplanter væk. Det er så nemt nu, og det hele er meget nemmere at overskue. Mon ikke, der er mange, der har været i haven her i weekenden?

  SvarSlet
 4. Hej Claus. Vi glæder os til din bog udkommer!!!Vi kommer også og hilser på dig på bogmessen, og køber din bog "Mit haveliv". Vi glæder os til at få masser af inspiration, information og lækker læsning til "armchairgardening" hele den lange vinter her på Bornholm, fra din nye bog!!!!!Mange hilsener fra Michael og Anne-Mette.

  SvarSlet
 5. Atter dejlig inspiration. Jeg tog dig på ordet og kiggede på videoer fra den 29. og 30. maj. Aaaaaaaaj hvor så det hele vidunderligt ud. Det er jo nu grunden bliver lagt. Tak for endnu et skønt kig (som kostede mig endnu en tur til planteskolen efter flere løg :-))

  SvarSlet
 6. PS: Hvornår var det nu, at "årstids" bogen udkom? Var det ikke ca. nu? :-)

  SvarSlet
 7. Kære Nette - den kommer - om alt går vel - midt i næste uge. Jeg skal informerer, når jeg har den præcise dato.

  SvarSlet
 8. Mange tak for den hyggelige søndags-video, Claus. Dine dejlige videoer er altid nogle rigtige sjælevarmere:o)

  Ja, jeg er også en af dem, der har været i haven idag. End ikke ti vilde heste kunne holde mig indendørs i sådan et pragtfuldt vejr. Man bliver så uendelig taknemlig for sådan en smuk, stille solskinsdag på denne årstíd. Det føles som en stor gave og man værdsætter den ud over alle grænser.

  På sådan en dag er sanseindtrykkene meget intense. Den umiskendelige duft af efterår, forrådnelse, fugtig jord, nypløjede marker, nedfaldsæbler, dahlia etc. Synet af de lange lange skygger, dansende silhuetter, den lave sol, de glødende efterårsfarver som især paradisæbletræerne pt frembringer. Lyden af store stæreflokke, der samles i træerne, inden turen snart går sydover - og som altid vækker en vemodig trang i mig, til at flyve med dem ned i varmen. Vildgæs, der flyver smuk formationsflyvning og den majestætiske lyd af deres vingesus. Smagen af brombær, plukket for at slukke tørsten efter hårdt havearbejde etc etc.

  Jeg er taknemlig for at bo på landet, hvor jeg kan følge med i årstidernes skiften. Det er et stort behov for mig at mærke naturens stemningsskift.

  Held og lykke med færdiggørelsen af dit store skriveprojekt; Claus. Glæder mig MEGET til "Mit Haveliv":o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 9. Kære Tante Grøn - skønne sansninger. Men fortæl mig lige: hvordan lugter/dufter dahlier?

  SvarSlet
 10. Kære Claus! De dufter af efterår:o) Eller "lugter" er måske et bedre ord?:o)Og man skal have snydeskaftet helt ned i dem, for at registrere det......men jeg har jo også næsen allevegne, ved du:o)

  Godnat fra 7. Plovfure, In The Middle Of Nowhere
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 11. Glæder mig til at se den nye bog på Bogforum.Også tak for de mange dejlige programmer på DR2.

  En der har meget travlt med at gøre haven klar til vinteren.

  Mange hilsner
  Olga Jensen

  SvarSlet
 12. Kære Claus - Jeg glæder mig til at se den nye bog på bogforum.

  I øjeblikket er der travlhed i min lille have med at gøre den vinter klar.

  Mange hilsner
  Olga i Ishøj

  SvarSlet