Nu er det snart slut

Mens jeg i dag har siddet her i havestuen for at færdiggøre ’Mit haveliv’, har jeg kunnet følge med i, hvordan bladene nu er begyndt at ’sne’ ned fra træerne.

 

_PCD6255

 

Så det varer nok ikke mere end en fjorten dages tid, før de fleste grene står nøgne. Jeg glæder mig over den tid, der stadig er med de endnu gyldne farver.

 

_PCD8580 _PCD8565 _PCD8540

 

Det har været både interessant at også trist at høre fra jer om, hvor mange steder der har været frost. Den er jo med til at fremme høstfarverne, men også løvfald. Vi mangler stadig en del i haven, og jeg bliver simpelthen rigtig ked af det, hvis vi får sne allerede nu, som der varsles. Heldigvis er det kun slud og tøsne, der tales om.

 

De sidste uger har været intensive med skriveri, og nu glæder jeg mig til at komme ud i haven. Og til at holde en fridag på søndag, hvor jeg kl. 12.00 modtager Havekulturfondens hæderspris til Haveselskabets høstmarked i Haveselskabets Have på Frederiksberg. Hvis nogle af jer kommer forbi, må I endelig komme og hilse på mig.

6 kommentarer:

 1. Sikke fantastiske billeder, Claus. Ved godt du tit får sådanne kommentarer på din blog, men mon ikke du kan tåle endnu en, for de billeder er da enestående og indbegrebet af efterår.

  Sne og slud skriver du - det har jeg slet ikke hørt noget om. Det er godt nok tidligt, men lad os nu se om det passer (de har jo før taget fejl).

  Det bliver da en stor dag for dig på søndag, kan desværre ikke komme selv men håber på en udførlig beretning her på bloggen.

  Rigtig go' uge
  Bo

  SvarSlet
 2. Tillykke med hædersprisen, det er velfortjent. Du er heldig der ikke har haft frost, her er alt alldeles slut og vissent, selvom morgenfruerne har ni liv! Men smukt er det med alle de farver og bladene der rasler af træerne.

  SvarSlet
 3. Kære Claus
  Du har lært mig at holde af efteråret. Før blev jeg ked af at se mine hostaer blive gule, nu sammen med alt de røde løv i haven (som jeg også har lært at sætte af dig) ser haven rigtig fin ud. Jeg har lagt en masse pyntegræskar i fade. Det er lige prikken over I'et. Om alt går vel, kommer jeg til Frederiksberg på søndag. Så forøvrigt hele haven 2 gange i sommer. Og har fået din bog, den er super.

  Hilsen Janne fra Greve

  SvarSlet
 4. Så vackert kära Claus, du har verkligen fångat känslan. Tillykke på söndag! Så spännande.

  Fragrant and Tasty in Tyra’s Garden

  SvarSlet
 5. Fantastiske efterårsstemninger, du har fanget med kameraet, Claus:o)

  Jeg er een af dem, som med stor og dyb taknemlighed kan sige, at denne blog helt sikkert vil hjælpe mig igennem de mørke efterårs- og vintermåneder. Dine billeder og ord, din smittende livsglæde og din dynamiske energi er et boost, der sætter endorfin- og serotonindannelsen igang.

  Jeg har syndet igen idag og været rigtig uartig. Har været på planteskolen og købe flere Jens Munk roser. Den rare gartner gav mig lov til at plukke en hel posefuld æblekvæder. Nu skal de laves til en dekoration og være inde og afgive deres helt vidunderlige duft.....uhm:o)

  Nu er det tørvejr, så jeg iler ud i haven.....den næste voldsomme byge, er sikkert ikke langt væk:o) Sikke nogle smukke regnbuer der gentagne gange er på himlen idag.

  Mange hilsner til alle,
  TANTE GRØN

  SvarSlet