Tak, tak, tak

Andet kan jeg ikke sige. I skal vide, at alle jeres søde ord varmer utrolig meget, og jeg så glad, når mange af jer skriver, at jeg er med til at gøre en forskel.

 

Helle skrev: Som Anne Just satte spor i dig, sætter du spor i mange mennesker - vidt omkring.

 

Disse ord er jeg rigtig, rigtig glad for. I dag er jeg ked af, at Anne ikke nåede at få prisen. Jeg og flere andre skrev til komiteen for et par år siden, men Anne nåede det ikke.

 

At jeg nu modtager dette skulderklap, er også en meget stor anerkendelse af Anne, der gjorde så mange af os interesserede i det skønneste, man kan tænke sig - blomster og haver.

10 kommentarer:

 1. Det er da os, der siger tak. Du har fortjent den pris! Så kort kan det siges.
  God tirsdag:)

  SvarSlet
 2. Kære Claus! Du er på flere måder med til at forlænge de fantastiske minder om Anne Just - og hun sidder med garanti i sin blomsterhimmel og glæder sig over, at en af hendes kære "blomsterbørn" får dette flotte skulderklap! Smiler stadig hver gang jeg læser om Annes stærke indflydelse på den totalt have-u-interesserede Claus!! Og du har samme virkning på mange mennesker - en af dem er min kære mand, som også er blevet helt vildt engageret i hjemmets uderum - udover grillen og bålpladsen, som ofte er mændenes største "havepassion".

  Anette

  SvarSlet
 3. Et STORT TILLYKKE herfra det sønderjyske...

  Det er fortjent

  Tim
  tsmaskintekniker@gmail.com

  SvarSlet
 4. Finere end Helles ord kan det vel næppe siges for det er rigtigt at der rundt om i mange danske haver males med blomster som du har fået til at spirer i drømmene og det er vel noget af det største man kan opnå. Tak fordi du orker, det gør Danmark smukkere.

  SvarSlet
 5. Også et kæmpe stort tillykke fra mig. Det er vel nok fortjent. Jeg var også glad for at se Anne Just i Haven i Hune, men dine programmer er mindst lige så gode. Jeg ser dem igen og igen.

  Hilsen Janne fra Greve

  SvarSlet
 6. Kære Claus,
  Et lidt forsinket forsinket tillykke med den fornemme pris. Blev helt rørt, da jeg læste om det, så det er vist godt, at jeg ikke har mulighed for at overvære prisoverrækkelsen den pågældende dag, for så ville der vist blive knebet en tåre

  UNDER DIG DET AF HELE MIT HJERTE!

  Meget er ændret i Danmark de senere år, men det er dog stadig muligt at hædre folk for ekstraordinær indsats og stort arbejde.

  Håber, mere er i vente, for jeg fik i morges en positiv mail fra "nogle rosenfolk" - såh.......!
  Mange solgyldne oktoberhilsner

  p.s.
  Tak til Tante Grøn og Inga for lykønskninger.
  Fint, at du Inga fik styr på computerbøvlet, der jo er ganske forfærdeligt, når man er "afhængig" af cyberspace og supernovaen CD.

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Jeg har i dag modtaget (sikkert i lighed med flere andre her fra forum) følgende e-mail:

  "Kære alle der har foreslået at Claus Dalby får sin egen rose,

  Tak for Jeres interesse og passion for roser og for Claus Dalbys virke. Jeg kan kun tilslutte mig Jeres begejstring for ham og hans haveprogrammer, hjemmeside og blog. Han har bestemt betydet meget for haveelskere i Danmark og i vore nabolande.

  Vi vil tage Jeres forslag op så snart det er tid for navngivningen af det næste hold introduktioner.

  Med venlig hilsen

  Ghita Krage

  Poulsen Roser A/S
  Kratbjerg 332
  DK-3480 Fredensborg
  Denmark
  Tel.: +45 48 48 30 28
  Fax: +45 48 48 55 78
  e-mail: post@poulsenroser.dk
  www.poulsenroser.dk"

  Nu glæder jeg mig blot til at se, hvad Poulsen disker op med. Spændende er det.

  SvarSlet
 8. Sikke en dejlig, dejlig nyhed - det kan man kun blive helt glad i låget af! Det er jo fantastisk!
  Jeg kan (heller) ikke bidrage med noget, som ikke allerede er skrevet her - men KÆMPESTORT TILLYKKE - det er SÅ fortjent!
  Mange hilsner Birthe

  SvarSlet
 9. Kære Claus.
  Et stort Tillykke,også fra mig Som Helle så fint skrev,har du og Anne Just,sat jeres spor i os.Uden jer ville min have,ikke se ud som den gør. Tak.
  Venlig hisen fra Heidi Olsen

  SvarSlet
 10. Hej Claus

  Også stort tillykke fra mig. Du er og bliver en kæmpestor inspirator og din blog er stærkt vanedannende, hver dag må jeg ind og se hvad du nu har skrevet og følge med i alle kommentarerne. Det er utroligt givende at lære så meget om nye planter og du inspirerer virkelig til at vi selv må ud i egen have og afprøve og skabe egne underværker.
  Mange hilsner, Ulla

  SvarSlet